Březnový Senzabox

Tak už i mě konečně dorazil Senzabox a čekání se opravdu vyplatilo. Minulý měsíc byl pro mě propadák, nejhorší box, co jsem zatim dostala, ale březnový si o 100% polepšil.
A tentokrát krásná růžová, nebo spíše do fialova krabička s ptáčkama, jaro se blíží. A produkty v peříčkovém pytlíčku. Balení má u mě za jedna.


Obsah krabičky:
  • Goldwell Color shampoo - 50ml, vzorek
Sice bych spíše uvítala masku, ale šampon na barvené vlasy se taky fajn a krásně voní. Ale nejspíš ho budu šetřit na cesty.
Recenze zde
  • Make up for ever Aqua Eyes Waterproof Eyeliner Pencil - 0,7g, vzorek
Minulý měsíc řasenka, tento voděodolná tužka na oči, ale opět ve vzorkovém balení. Já teda voděodolnou kosmetiku příliš nevyhledávám, ale nevadí. Jinak tužka maluje uplně sama. Ta tuhle značku kosmetiky jsem moc ráda.
Recenze zde
  • Weleda citrusové tělové mléko - 20ml, vzorek
Krásně voní, citrusové vůně jsem si docela oblíbila. Balení je poměrně malé, myslim, že vystačí jen na pár namazání, takže spíše opět schovám na cestování. Jinak značka Weleda se tento měsíc objevila i v konkurečním boxu v podobě čistícího tonika.
Recenze zde
  • Banánový balzám na rty Anatomicals - 15ml, plné balení
Druhá varianta byl myslim oční gel či co. Jsem ráda, že jsem našla v boxu zrovna balzám, balzámy a lesky prostě miluju a tenhle opravdu krásně voní po banánech. Jinak celý název je Our Lip Balm's Better Than Yours. Ba Na Na Na Na Na Banana Lip Balm.
Recenze zde
  • Dermacol Elixir micellar lotion - 200ml, plné balení
Minulý měsíc se micelárka objevila v Ladyboxu od značky Lirene. Ihned putovala k přítelovi, kde ji používám a ted teda budu mí i doma. Sice nevoní jako ta od Lirene, ale snad kvalitně budu aspoň na stejné úrovni. Je vhodná i pro oči, což jsem ráda, o ty mi jde především.
Recenze zde
  • Anatomicals bahenní maska - 15ml, jednorázové balení
Další výrobek od této značky. Hloubkově čistí póry, odstraňuje černé tečky a hlavně, neni slupovací, ty já nerada. :D Pytlíček je sice lehce nepraktický, ale tak na 3-4 vyzkoušení je fajn.
Recenze zde

+ zrcátko od Senzaboxu, milý dáreček. Bohužel se mi nepodařilo ho líp vyfotit.

 + vzorečky, převážně od Dermacolu a ještě vzorek nové kávy od Starbucks, hned zítra bude k snídani.

2 komentáře:

  1. Přijde mi dost blbý dávat do boxů kosmetiku, kterou firmy rozdávají samy - viz. MUFE :/ V obchodě dostaneš vzorek tužky v té samé velikosti jako je tahle...Ale k boxu. Žádné si již neobjednávám a jsem ráda. Nevypadá špatně, ale nic, co bych potřebovala :) Možná tk Anatomicals bych docela vyzkoušela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? To jsem ani nevěděla,že je rozdávají. No já vlastně taky nic nepotřebuju,spíš ráda vyzkoušim něco novýho a různá mazadla apod to prostě využiju. :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...