MUA - Mega volume řasenka

Krásný středeční večer,
tak Vám utíká týden? Takováhle zima mi naprosto vyhovuje, v úterý nádherně sluníčko a dnes také nebyla kdovíjaká zima.

Recenze tentokrát bude na řasenku od značky Makeup Academy, kterou jsem v poslední době používala opravdu hodně a vlastně už je zralá do koše, takže nejvyšší čas o ní napsat. O téhle značce jste si již na blogu párkrát mohly přečíst, mám ji docela ráda. Za pár korun hodně muziky.

Řasenka má výrazné balení, zjistila jsem ale, že většina takto velkých řasenek mi vyhovuje snad nejvíce. Kartáček má gumový, poměrně velký, ale s malými štětinkami. Při první aplikaci má řasy prodloužit, při druhé jim dodat objem.

Kartáček mi naprosto vyhovuje, slibuje oddělení každé řasy a to také splňuje. Jako jedna z malá řasenek si poradí s mými dolními řasami. Kor na levém oku, tam je asi mám úplně divné a většina řasenek s nimi má problém. Většina mi je slepí, zalepí mi je barvou, zkrátka děs. Mega Volume  je ale krásně oddělí a natočí.

A další sliby také splňuje. Po první aplikaci řasy prodlouží, ale jen lehce, určitě nečekejte kdoví jakou délku. A při druhé dodá objem a ten už je fakt super. Nádherně objemné řasy, jako panenka, které ale i přesto působí přirozeně. Řasy oddělí, neslepuje, neobtiskává se.

Po nějaké době používání ale začala mít malé mínus. Občas má tendence se pod okem lehce mazat. Není to nijak moc, když se ale na oku zaměřím, tak vidím trošku černý stín pod očima.

Obsah: 7ml
Cena: 129Kč
Hodnocení: 4/5

Co Vy a kosmetika MUA?

17 komentářů:

  1. Vypadá celkem dobře. Novou řasenku potřebuju, tak se na ní podívám :) http://katerinazuzanakova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Nic od této značky nemám a ani mě nijak moc neláká.. ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Ja si neumim vyfotit oko :D At vyfotim jakkoukoliv rasenku, vypada to zblizka fotakem stejne :D

      Vymazat
    2. Chápu, mně oko také moc fotit nejde, vždycky se u toho vztekám :-D

      Vymazat
    3. To mi povidej. Nafotim tolik fotek, u nejakych si i reknu to by slo. Otevru to v pc a jsem vztekla jeste vic :D

      Vymazat
  4. Mne vobec tieto veľké kartáčiky nevyhovujú....

    OdpovědětVymazat
  5. škoda, že se trochu rozmazává, na to já jsem expert, mě jen tak nějaká řasenka nesedne :/ škoda, má moc pěkný kartáček a i cena je super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena je paradni a maze se jen lehce, takze bych klidne koupila znovu :)

      Vymazat
  6. trochu si v poslednej dobe potrpim na aplikator zistila som že mi viac vyhovuje s običajnymi štetinkami ako umely, a mojou oblubenou je teraz z avonu big darling

    OdpovědětVymazat
  7. OD této značky jsem ještě nic nezkoušela, přemýšlím teď vůbec, jestli jsem někde viděla stojánek, prodávají tuto kosmetiku někde v drogeriích? :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  8. Moje nejoblíbenější tvářenka je od MUA a bohužel mi už dochází.. a nechce se mi dělat objednávku z netu, shánět víc lidí a tak, když bych chtěla jen tu tvářenku :D

    OdpovědětVymazat
  9. Obal mi pripomína moju obľúbenú riasenku od NYC :3
    A ten štetec je mega dokonalý, určite vyčaruje krásne riasy :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...