Nákupy a novinky za duben 2014

Hezký začátek nového týdne,
jak jste si užily prodloužený víkend? Já ho strávila v Lednici, byla jsem tam již po druhé a je to tam vážně nádherné. Určitě očekávejte článek s fotkami. Dnes se ale vrhneme na novinky za duben. Co se týče kosmetiky, tak duben byl hodně skromný, snad nejskromnější měsíc vůbec.  Skromný byl i co se spotřeby týče, takže spotřebováno tenhle měsíc nebude a ty dva produkty schovám až do květnového článku.

Na druhou stranu tu ale pak mám spoustu jiných věcí. V dubnu jsem oslavila narozeniny, takže v novinkách uvidíte i dárečky, které jsem dostala.

Kosmetika
Jak jsem psala, takhle málo kosmetiky jsem snad nikdy na blogu neukazovala, ale to vůbec nevadí. Zásoby mám veliké a peníze jsem dávala úplně jinam, třeba do výletů. A nejvíce jsem utrácela asi v Primarku.

Lak na nehty od Essence jsem našla v novém čísle Joy. A Veet mi přišel na testování. Když jsem tuhle nabídku dostala, hodně jsem váhala, zda ji vzít. Krmě Veet jsem si mohla vybrat snad ještě ze dvou značek, ale tahle je pro mě nejznámější.

A tohle jsou skromné nákupy z Berlína. Čekala jsem, jak si z Německa dovezu hromadu nepotřebné kosmetiky, ale drogerie mě tak zklamaly. Jediné, po čem jsem sáhla, tak borůvkové Labello. Tohle máslo jsem hrozně dlouho chtěla. Náhodou jsem také narazila na prodejnu Kiko, kterou jsem sice dlouho procházela, ale nakonec vzala jen tuhle nádhernou rtěnku.


Oblečení a ostatní
Oblečení je tu také poskromnu, něco málo ještě ale uvidíte níže v narozeninách. V práci jsem od paní dostala dostala svetřík, který rozhodně využiji. Je tenounký, takže teď na jaro ideální.

Spodní prádlo nakupuji hrozně ráda, i když tedy většinou sahám po setech. Už jsem to tu párkrát psala, nejraději mám z New Yorkeru, vždy si ale počkám na slevy. Podle mě se nevyplatí kupovat za plnou cenu, protože vždy to tam pak najdu levněji.

Maličkost, kterou jsem dostala od Yves Rocher k narozeninám. Dárek mě moc potěšil, takže když mi na něj přišla poukázka, téměř hned jsem si pro něj běžela :)

A moje největší dubnové nákupy v Primarku, který jsem navštívila poprvé. Strašně jsem se tam v Berlíně těšila a počítala s tím, jak si nakoupím hromady blůzek na léto. Primark mě ale šíleně zklamal, skoro nic se mi nelíbilo. Pár drobností jsem si ale přece jen odnesla, o to větší radost z nich mám. Honza mi hned na začátku našel ponožky s Ijáčkem :D Pak za mnou přiběhl s rozkošným pyžamem s králíkem, které jsem tam nechat rozhodně nemohla. Já si ještě našla poslední hrnek s mopsíkem, srdíčkový kartáč a sandálky.


Narozeniny
A dostáváme se k tomu nejlepšímu :) Narozeniny jsem slavila na etapy, přímo v den narozenin večer s přáteli, druhý den menší rodinná oslavila a za týden společně s Honzovými narozeniny i ty moje.

Začnu tím, co jsem dostala od nejlepší kamarádky. Úplně jsem se bála dárek otevřít, koláž s fotkama je naprosto boží. Vybrala snad úplně ty nejhorší, které máme, takže nám to tam šíleně sluší :D K tomu ještě šerpu s korunkou, aby mi to na oslavě seklo :D Dole na fotce ještě řetízek s hvězdičkou a krásným citátem.

Tady je takový mix od všech přátel, kteří dorazili. I když mě všechny dárečky strašně potěšily, tak nejraději jsem byla za to, že přišli a že jsem je opět viděla, některé po docela dlouhé době.

A následuje rodinná oslava. Od babičky s dědou a strejdy jsem dostal peníze, za které jsem ale nekupovala nic konkrétního, ale spíše je dala na ty výlety apod. Od mamči na mě ale dárečky čekaly. Dostala jsem balíček jedné nové kosmetiky, o které se časem určo zmíním, čokoládu Merci, formičky na pečení..Hodně mě potěšily srdíčkové svíčky, které mi i barvou ladí k hrnkům a miskám, které jsem kupovala na Valentýn :D Dále super ramínko na šperky a dvě trička.

A jako poslední tu mám dárky od Honzy. Co by to bylo za narozky bez nového Ijáčka :D Kromě Ijáčka a ještě nádherné kytičky jsem dostala pořádné boty, které jsem stále nebyla schopná si koupit. Většinou mám problém, že se mi podobné boty nelíbí. Tyhle ale vypadají super i na noze a ještě skvělá barva, přesně pro mě :)


Co Váš nákupní duben?
Co Vás nejvíce potěšilo?

15 komentářů:

  1. Reeboky jsou krásné, taky jsem si teď kupovala, miluju tu značku :3 Z tvých nákupů z Primarku se mi šíleně moc líbí ty sandálky a to hrozně rozkošné pyžamko :) Ten růžový Essence lak je krásný, já mám červený, růžový už u nás nebyl... :/

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  2. Ty pyžamko s králíčkem je strašně krásné a roztomilé! ♥ A ten lak mám úplně stejný :).

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé věci :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  4. Ta Kiko rtěnka mě zaujala.. :-)

    Zvu tě na svůj blog
    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Všechny věci jsou krásné. Každý měsíc není třeba dělat velké nákupy. Aspoň člověk více sáhne do vlastních zásob. Líbí se mi sandálky, kartáč na vlasy a lip butter Labelo.

    OdpovědětVymazat
  6. ta rtěnka kiko se mi moc a moc líbí.
    zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné dárečky, hlavně ty boty:-) Když vidím Tvé skromné nákupy, tak si říkám, jak by bylo fajn dostat aspoň na chvíli rozum a nakupovat míň kosmetiky, ale zatím se mi to nedaří:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju :) Tak ja prave mela dovolenou a bylo v planu par vyletu, takze misto kosmetiky sly penize jinam :)

      Vymazat
  8. Ty věci z Primarku jsou úplně boží, hlavně pyžámko a hrníček :) ať už je konečně i u nás :D

    OdpovědětVymazat
  9. Přítel tě má asi moc rád, je hezké jak je pozorný. :) Jinak to pyžámko se zajíčkem je boží :) a hřeben mám podobný akorát z jiného krámku, krásně s ním rozčešu moje dlouhé vlasy :) Moc hezký článek :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...