Naturalis - Tělové mléko s kávovým extraktem

Krásný den,
víkend je propršený a celkem chladný, jak ho trávíte? V týdnu jsem naprosto nestíhala něco sepsat, chodím pozdě z práce a pak už zkrátka nejsem schopná, proto se tu recenze objevuje trochu se zpožděním. Na příští týden ovšem recenze přichystané mám, takže snad bude pravidelný režim.

Značka Naturalis pro mě byla do nedávna velkou neznámou. Pak jsem k narozeninám dostala od kamarádky tohle tělové mléko a byla dost zvědavá, jaké bude. S jeho používám jsem ovšem otálela, teplá vůně kávy je vhodná spíše na zimní období, takže nějakou dobu leželo v zásobách, ale konečně se dočkalo.

Naturalis spadá pod společnost Union Cosmetic, která má pod sebou ještě značky Lilien a Twister. Naturalis obsahuje bylinné extrakty a slibuje šetrnou péči nejen o pokožku těla, ale i pleti a vlasů. V nabídce najdete šampony, tělová másla, pěny či soli do koupele, pleťové krémy a spoustu dalších, to vše v neuvěřitelném množství vůní.

Tělové mléko obsahuje kávový extrakt, který chrání pokožku před vysoušením. Je vhodný pro všechny typy pokožky a samozřejmě na každodenní použití.

Začnu vůní, která je naprosto dokonalá. Identická vůně kávy, kterou jsem si jakožto milovník tohoto nápoje naprosto zamilovala. Mohla bych ji čichat pořád, tohle se maximálně povedlo. Jak jsem psala výše, je to teplejší vůně, která je ideální spíše na zimu. V popisu se píše, že mléko vyvolává osvěžující pocit, což je podle mě nesmysl a může za to právě ta vůně, která osvěžující není ani v nejmenším.

Bohužel vůně je vesměs jediným pozitivem. Možná ještě balení jistě většina z Vás ocení, jelikož pumpička je praktická, nikam nemusíte sahat, stačí jen zmáčknout. Mléko je celkem řídké, zkrátka klasická konzistence, kterou má má většina mlék.

Dobře se roztírá, ale naprosto se nechce vstřebat. Zarazilo mě to hned při prvním použití, ale říkala jsem si, že to určitě poddá, bohužel, problém trvá furt. Ve větším množství ho nevetřete do pokožky ani omylem, je třeba používat opravdu malinké množství a i tak je problém. A jelikož má úctyhodných 500ml, je balení naprosto bezedné.

Ani hydratace není žádný zázrak, vlastně je téměř nulová. Žádná jemná, hebčí či hezčí pokožka, prostě nic. Je to obrovská škoda, protože vůně je perfektní, ale jinak mléko nestojí za nic. Určitě bych ráda ale značce dala ještě šanci, občas kolem ní kroužím v drogerii a láká mě, tak snad si napraví v budoucnu reputaci. Naturalis je cenově velmi přívětivá, tohle mléko seženete kolem 60Kč.


Znáte tuhle značku?
Jaké jsou Vaše zkušenosti?

10 komentářů:

  1. Ja mám v tejto verzii telový krém a ten sa tiež dosť ťažko rozotiera, ale na druhú stranu omnoho lepšie hydratuje. Ak by ťa zaujímala recenzia, je tu :)
    Telový krém s vôňou kávy

    OdpovědětVymazat
  2. Já tuhle značku neznám. Pumpička je fajn, vůně kávy mne neláká. Takže nejspíš nezvyzkouším. Ale recenzi jsem si přečetla se zájmem.

    OdpovědětVymazat
  3. Značka je pro neznámá, pumpička je fajn, ale tu hydrataci bych především potřebovala hlavně v zimě. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda, vypadalo nadějně. Značku jsem ještě nezkoušela.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Ježiši, moc děkuju, to si snad ani nezasloužím. Jsem moc ráda, že Tě blog baví, vážím si toho :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tuším, že jsem od nich už nějakou kosmetiku kdysi měla a že to žádný zázrak nebyl :/. Jestli je to nová značka, tak si to s něčím pletu :D.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...