Yves Rocher - Intenzivní hydratační péče Hydra Végétal

Řada Hydra Végétal od Yves Rocher není žádnou novinkou, ale nedávno se rozrostla o pár nových kousků a já měla možnost vyzkoušet Intenzivní hydratační péči, na kterou jsem byla fakt zvědavá. Podle názvu Hydra Végétal by se dalo očekávat, že řada je určená primárně pro sušší pleť, ale není tomu tak. Ocení ji spíše pleť normální až smíšená.

Já tedy vlastním pleť suchou, ale jelikož produkt slibuje hydrataci, tak proč nezkusit. Navíc sérum vždy používám společně s pleťovým hydratačním krémem.

Obsahuje buněčnou vodu z kosmatcovníku, která rozprostírá vodu do všech vrstev pokožky a tím hydratuje pleť až 48 hodin. Pleť by měla být osvěžená, rozjasněná, zjemněná a též by péče měla předcházet vzniku nedokonalostí. Obsahuje více než 89% složek přírodního původu.

Sérum má hodně zvláštní konzistenci. Má gelovou texturu, ale dost řídkou, téměř až vodovou. Nejzvláštnější je ale to, že ta texturu je navíc ještě taková hrudkovitá, fakt zajímavé.

Dobře se roztírá, na pleti působí opravdu svěže, ale než se pořádně vstřebá, tak lehce lepí, což se ovšem u gelového produktu dá očekávat a není to nic strašného.

Bohužel mi ale přijde, že nedělá nic. Používám na vyčištěnou pleť a poté ještě aplikuji krém. Sérum ovšem nijak nepůsobí. Nemám pocit větší hydratace, zjemnění pleti či rozzáření, jako kdybych nepoužívala nic.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Používáte séra?
Zkoušely jste řadu Hydra Végétal?

12 komentářů:

  1. Tuto řadu mám ráda, pro moji sušší pleť je moc fajn, ráda sérum vyzkouším, super. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla kdysi peeling a ten byl fajn, sérum nedělá nic.

      Vymazat
  2. Vypadá dobře a ještě víc se mi líbí popis, co by mělo dělat, ale když ve finále nic nedělá, tak je asi někde chyba, to by mně zklamalo.

    OdpovědětVymazat
  3. Séra nepoužívám a z této řady jsem nic neměla. Škoda, že nic nedělá.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Tak recenze nezní moc povzbudivě. I vzhledem k cenové úrovni Y.R. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. YR se dle mého vyplatí pouze s různými kuponky a akcemi :)

      Vymazat
  5. Z téhle řady mám peeling a čistící gel a ty mi moc vyhovují :) krém byl taky super, ale sérum jsem nezkoušela :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  6. Od YR většinou nic moc nekupuji (akorát tělová mléka mají krásně voňavá, ty jednou za čas koupím), každopádně na tyto produkty jsem zrovna nedávno koukala v obchodě a říkala jsem si, že bych je celkem i zkusila. Možná jsem i ráda, že nic nedělá, jinak bych ho nutně potřebovala:D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...