Yves Rocher - Vánoční limitky 2021

Přeji Vám šťastný nový rok!
Ať je plný lásky, splněných přání a samozřejmě hlavně zdraví. Doufám, že se tu i letos budeme virtuálně scházet a rovnou bych teda začala ještě jedním restem a tou jsou vánoční limitky od Yves Rocher:

Každý rok se těším, s čím značka opět přijde. S nostalgií vzpomínám na pistácii v čokoládě, která byla před lety a která byla dokonalá. Loni to zas bylo jablíčko, které vonělo jako štrůdl. Letos vánocům vévodí pomeranč v čokoládě, ostružina a samozřejmě tradičně karité v zimním kabátku.


Sprchový gel Pomeranč v čokoládě
Sprchové gely od YR mám moc ráda, jsou krásně voňavé a nevysušují. U tohoto mě překvapilo, že je hodně řídký, až takový vodovější gel, takže bohužel kolikrát ho zbytečně použiji více. Okamžitě ale vytváří bohatou pěnu, umyje, jak jsem psala, vůbec nevysušuje a ta vůně...

Pomeranč v čokoládě voní jako arabesky. Znáte? Já je mám spojené s dětstvím a do teď na Vánoce nesmí chybět, ta vůně je dokonalá a pro letošní Vánoce rozhodně vedla.

Sprchový olej Pomeranč v čokoládě
Pokud Vás trápí sušší pokožka, nebo jen chcete změnu od klasických sprchový gelů, tak olej je dobrá volba, obzlášť v zimě po olejích ráda sáhnu.

Olej nepění, ale po styku s vodou vytvoří pečující mléčnou emulzi, která je na těle moc příjemná a o pokožku se skvěle postará. Osobně se mažu i po použití oleje, ale když vynechám, nic se nestane, nějaká ta hydratace tam je.

Balzám na rty Pomeranč v čokoládě
Osobně mi balzámy od YR opravdu sedí. Tento obsahuje bambucké máslo, na rtech hezky taje a zanechává je vláčné, hydratované a vyživené. Během používání se mi neobjevily žádné suché šupinky či prasklé koutky, které bohužel občas mívám.

Tělový peeling Sladká ostružina
Doma mám už jeden olejový z letní kolekce Monoi a je to něco úžasného. Peeling je totiž olejový, textura je poměrně řídká, opravdu olejová, mastnější se spoustou drobných zrníček. Na těle zanechává lehoučký film, takže máte jistotu, že opravdu o pokožku pečuje a pokud jste mazací lenoši, tak peeling příjemně vyživuje.

Zrníčka jsou tak akorát hrubá, rozhodně nepoškřábou a nesedřou kůži, zároveň jsou ale dostatečně hrubá, aby zbavily pokožku odumřelé kůže. Vůně je moc povedená, autentická vůně sladké ostružiny okouzlí jistě všechny milovníky lesních bobulí.

Tekuté mýdlo na ruce Sladká ostružina
Zrovna nedávno jsem dodělala mýdlo z loňské limitky, tak jsem ho rovnou mohla nahradit. Mýdlo je docela řídké, hezky napění, ruce umyje a vůbec nevysušuje.

Krásně ruce provoní a ještě obal na umyvadle dobře vypadá. Mýdla od YR jsou za mě moc fajn, cena kolem stovky mi přijde krapet více, ale zrovna probíhají výprodeje a seženete vše za příjemné ceny.

Gel na ruce Sladká ostružina
Tohle mě hrozně překvapilo, už jsem to na sebe chtěla začít patlat jako krém na ruce a pak koukám, že se jedná o gel. Takže produkt, který nám ve velkém dělá společnost poslední asi dva roky a který lze použít kdykoliv během dne bez použití mýdla a vody.

Plusem je, že hezky voní a zbytečně nevysušuje, ale samozřejmě ten alkohol tam je a péče se od těchto gelů čekat nedá.

Moc děkuji Yves Rrocher za poskytnutí produktů k recenzi.

Zaujaly Vás limitky?
Která vůně Vás okouzlila?

16 komentářů:

  1. Já si letos poprvé pořídila taky vánoční limitku. Pořídila jsem si sprchový gel a krém na ruce Sladká ostružina a balzám na rty Pomeranč v čokoládě. Obě limitky moc krásně voní a byla jsem velmi překvapena z balzámu, jak skvělý je. Byl to můj první od Yr, ale uričtě ne poslední.
    Od kamarádky jsem pak na vánoce dostala ještě sprchový olej, tělový peeling a krém na ruce Sladká ostružina a svíčku. Na všechno se moc těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balzámy YR mi také sedí a teda super, aspoň vše vyzkoušíš :)

      Vymazat
  2. Já se chystám zkusit ulovit ve slevách nějaké zbytky z limitek, pokud budou - zejména mám zálust na krém na ruce, kterých mám docela spotřebu, a na sprcháč, kde bych ráda miniaturku na cesty. Takže jsem si ráda přečetla recenzi - aspoň vím, že vůní stojí za to :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný nový rok plný zdraví, štěstí, lásky a úspěchu i Tobě:-) Na vánoční limitky YR se těším celý rok a nikdy nejsem zklamaná. Něco jsem si koupila sama, něco jsem měla i pod stromečkem, ale používat budu až před příštími Vánocemi, jak už je po Vánocích, tak mě ty vánoční vůně tak moc neberou:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, mě tělovka od YR moc neoslovila a ani právě jejich loňská limitka, tudíž jsem tu letošní ani nekupovala.

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzera skvelo limitka vianočná a každý rok niečo zaujimavé vydajú, tá fialová ma zaujala :)

    OdpovědětVymazat
  6. Yves Rocher měli opravdu krásné vánoční limitky, rok od roku lepší! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tento rok jsem limitce neodolala ani já, mám produkty s ostružinou a jsou dokonalé :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Ty vůně musí být úžasné. Já letos odolala a nic jsem si nepořídila z této limitky. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...