Stránky

Pleva - Krém s kapičkou včelího jedu

Krásný den,
nedávno mi přišel jeden moc milý mail s nabídkou vyzkoušet novinku od značky Pleva. Z nabídky jsem byla naprosto nadšená a vůbec jsem nad ní nemusela déle uvažovat, jelikož Plevu znám a je mi moc sympatická. Pleva je rodinná firma, která se specializuje na zpracování léčivých včelích produktů (med, propolis, včelí jed, mateří kašička..). K výrobě používají kvalitní český med, chovem včel se zabývají již od roku 1969.

V nabídce najdete tělovou kosmetiku, pleťovou, čistící, kosmetiku pro muže, ale i bylinné polštářky, svíčky a samozřejmě i med či medovinu. Nabídka je veliká, stačí mrknout na stránky. Dnes to bude ovšem o novém, pleťovém krému s kapičkou včelího jedu.

Určitě Vás zajímá, jak se takový včelí jed získává a zda kvůli tomu, aby jste byly krásné, neumře včelička. Neumře. Včeličky přebíhají přes sklo, na kterém je mikrotenová folie. Mezi tou folií a sklem je slabý elektrický proud, který včelu dráždí. Jakmile píchne, zanechává na skle kapičku jedu a díky folii nepřijde o žihadlo, takže včelička přežije.

Včelí jed je v kosmetice nazýván jako přírodní botox, podporuje tvorbu kolagenu a tím pomáhá vyhlazovat vrásky. Má také protizánětlivé účinky, takže je vhodný pro problematickou pleť. Pleva je jediná firma, která v České republice zpracovává včelí jed, takže krém je opravdu jedinečný.

Kromě včelího jedu obsahuje esenciální oleje a bambucké máslo, které urychlují hojení, zklidňují podráždění, regenerují a hydratují. Mořské řasy mají též hydratační účinky, zároveň pleť zpevňují a chrání před volnými radikály.

I když je krém na bázi olejů, díky jejich poměru není mastný. Krém má moc příjemnou konzistenci. Je lehoučký, ale ne až tak, aby působil vodově. Dobře se roztírá a velmi rychle se do pleti vstřebá. Krém se mnou testovala i mamča, která je s krémem opravdu spokojená. Pleť je po použití krásně jemná a i pevnější, přesně jak krém slibuje.

I já jsem s krémem spokojená, na pohled je pleť zářivější a hladká. Během testování jsem ale našla i jeden nedostatek, mojí suché pleti nestačí. Jakmile jsem ho začala používat, na nose se mi udělaly suché šupinky. V zimě by mi hydratačně vůbec nestačil.

Ještě něco málo k balení, které mě osobně se velmi líbí. Je jednoduché, ale zde platí, že v jednoduchosti je krása. Elegantní, čisté, moc pěkné. Krém má pumpičku, což jistě oceníte, jelikož nemusíte do krému sahat. Pumpička je navíc otočná, takže se dá uzamknout a nehrozí, že by se krém náhodou vymáčkl třeba v tašce.
Obsah: 50ml
Cena: 288Kč
Hodnocení: 4/5

Moc děkuji firmě Pleva za poskytnutí produktu k recenzi.

Znáte značku Pleva?
Jak Vás zaujal krém?

14 komentářů:

  1. To je dobře, že včeličky při tom vypuštění jedu neumírají. Krém bych určitě ráda vyzkoušela. Plevu mám moc ráda a používám jejich šampony. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šampony mě nelákají, přírodní mi nesedí, ale ostatní je více než lákavé :)

      Vymazat
  2. Od této značky jsem nikdy nic neměla a ani jsem o ní nic neslyšela.

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Značku Pleva znám z blogů a mám takový pocit že někde na farmářských trzích nebo něčem podobným jsem tuhle kosmetiku také zahlédla i jejich logo mi je povědomé. Každopádně bych se nebránila něco vyzkoušet. Koukala jsem na jejich stránky a hned mě zaujalo tolik věcí.

    OdpovědětVymazat
  4. Značku neznám nějak moc, ale vypadá zajímavě i obaly jsou celkem pěkné :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Plevu znám,používám jejich oční krém a šampony.Tenhle krém si určitě pořídím,vypadá dost zajímavě.

    OdpovědětVymazat
  6. Právěže značku neznám, ale před nějakou dobou jsem brouzdala na jejich e-shopu a musím říct, že mě produkty zaujaly a nejspíš si něco koupím :)

    OdpovědětVymazat
  7. Značku Pleva nepoznám, no o tomto krémiku som už počula a celkom ma aj zaujal :)

    OdpovědětVymazat
  8. Značku mám moc ráda. Nakupuji ji už asi 3 roky a jsem naprosto spokojená! Na blogu jsem taky psala recenzi na tento krém.
    Beauty by K. - na blogu najdeš soutěž :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com