Soutěž s kosmetikou Catrice - Ukončeno

Krásný den!
Tuhle soutěž jsem měla v plánu již delší dobu, ale stále na ní nebyl prostor a čas. Nakonec myslím, že soutěž na konec prázdnin je fajn. Alespoň Vám ten nový nadcházející školní rok zpříjemním, doufám.

O Catrice teď jistě čtete na každém druhém blogu a určitě je to dobře, je to skvělá značka. Začátkem června jsem se zúčastnila představení této kosmetiky a odnesla si domu spoustu dárečků. A právě o některé z nich si teď můžete zasoutěžit.

Vyhrát můžete tři odstíny nových laků na nehty IcoNails. Dále tužku na obočí a krásnou paletku stínů.

Podmínky:
1. Sledovat blog na jedné z dostupných sociálních sítí - GFC, Facebook, Instagram. Za každé sledování můžete přidat komentář, dohromady tedy tři a zvýšit tak svoje šance na výhru.
2. Zajímá mě, jak jste trávily léto, zda jste někde byly, jestli jste měly prázdniny, nebo jste pracovali. Zkrátka cokoliv, co chcete sdělit :)
3. Uvést e-mail, kam Vás budu v případě výhry informovat
4. Být z ČR

Nepovinné:
1. Za sledování určitě bude rád i e-shopu kupkosmetiku.cz, kde značku Catrice můžete koupit - Facebook, Instagram

Soutěž trvá od 28.8. - 8.9.2017. Výherce poté vylosuji pomocí randomu. Hodně štěstí a držte si palce :)

Moc gratuluji vítězce :)

38 komentářů:

  1. Ahojky, letos jsem měla konečně nepracovní prázdniny 😍 jeli jsme autem ve třech lidech do Slovinska na výšlapy do hor a pak jsme přejeli na pár dní na válení k moři 😍😊 bylo to super ale teď už zase hledám brigádu, protože odpočinku bylo příliš 😂😂 každopádně nikdy víc už nechci do Itálie (nebo podobnýho vedra) do stanu! 😂😂
    sholova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. 1. GFC: Terezah-style
    2. O prázdninách jsem víceméně pracovala ale na začátku jsem byla na víkend v Praze, kde si prošla památky ale i obchody. Srpen byl do poloviny pracovní a o celozávodní dovolené jsem odletěla na týden na Ibizu odkud se ve čtvrtek vrátila. A dnes už zase do práce.
    3. terezka0000@seznam.cz
    4. ČR

    OdpovědětVymazat
  3. + sleduji tě i přes Facebook: Tereza Hájková a na Instagramu: terezah.style

    OdpovědětVymazat
  4. GFC Mirka Škampová
    Od každého něco - výletování po ČR se psem, nějaký ten festival, trochu práce...bylo to fajn, bohužel už je konec a dnes jsem se zase naplno pustila do pracovního procesu...o jé...
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. gfc eva richterova
    Pres tyden chodim do prace a o vikendech jezdime na vylety, napr. Roznov pod Radhostem, kde mame chatu, pak jsme byli na vikend na Dolni Morave, v Brně, chodime hodne po rozhlednach a po horach v okoli.
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. fb eva richterova
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. instagram eva richterova
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. GFC Miška
    No já léto strávila v práci, jelikož tu v UK ani pořádné nijak léto nebylo, nejvíc stupnu tu bylo tak 26 a to je všechno. :)
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Takže červenec byl krasne nepracovni, uzili jsme si s přítelem dovolenou ve slunném Turecku a s maminkou po Čechách, takže ted dodáním práci v srpnu 😊
    Pavlinapokorna16@seznam.cz
    Instagram:paja121994

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. ahoj, sleduji přes GFC jako Simona Zahrádková, mail: ssimka@centrum.cz
    Pro mě bylo léto docela hektické - stěhování, zařizování bytu, ale ještě se chystáme začátkem září na dovču po Čechách.

    OdpovědětVymazat
  14. a na FB sleduji pod jménem Simona Zahrádková, mail: ssimka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj :)
    Sleduji tě přes GFC jako Pavla x, můj mailík je loving.pavlinka@gmail.com
    Já musím bohužel konstatovat, že jsem si prázdniny moc neužila. Prakticky celé dva měsíce jsem brigádničila v restauraci. Dělám servírku, je to fakt nářez uprostřed turistické sezony. Ale volno samozřejmě muselo být a proto jsem s rodinou a známými vyrazila na pět dní do jižních Čech za kulturou :) Česko je doopravdy nádherná země, že až někdy nechápu, proč vlastně jezdit do zahraničí :)
    Výhra by mě moc, moc potěšila a považovala bych ji jako odměnu za celé ty náročné dva měsíce, protože už se paradoxně dost začínám těšit na začátek semestru :D

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, tak tvůj blog sleduji jako pravidelná čtenářka :) Léto jsem si náramně užila a nejraději vzpomínám na dovolenou v Tunisku, která byla skvělá a jednalo se o dámskou jízdu, pouze s mojí mamkou :)
    cumanelka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Gfc Nela Richterová
    Prázdniny trávím výlety do přírody,byla jsem na chatě v Rožnově, na rozhlednách,Dolní Moravě, v zoo v Brně, Olomouci,chodim na prochazky s
    pejskem a večer běhat, teď mě čeká dovolená v západních Tatrách.
    Nelarichterova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Fb Nela Richterová
    Nelarichterova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. 1. GFC: Rosse
    2. Prázdniny jsem převážně trávila v práci, jelikož jsem potřebovala nabrat "ztracené" peníze (bohužel mě čekalo hodně výdajů před prázdninami a nebylo to pro mou osobní potřebu), takže jsem až doteď pracovala. Od minulého týdne (pátku) mám však volno a do dneška jsem byla v Brně. S přítelem jsme si udělali výlet do Aqualandu Moravia a vyšlo nám i super počasí, že jsme si po obědě dali čtecí pauzu a opalovali se u bazénu, což bylo maximálně fajn :)) Takže můj jediný větší výlet byl tenhle. Ale další víkendy máme také něco v plánu, jako třeba Zoo v praze a nebo Dny NATO v Ostravě, ale to už budu zase normálně chodit do práce, takže to už nebude, že bych měla volno. Už se i těším do školy, kdy toho bude trochu míň i když, pak poslední měsíce mě zase zaměstnají bakalářkou, ale to je ještě moc předčasné.:)) Každopádně si ale na tohle léto nijak nestěžuji, bylo super. Po práci jsem vždycky skočila u nás doma do bazénu, četla si a byl to super relax :)

    email: rossettinks@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, děkuju za soutěž, jsem ráda že se můžu zúčastnit a když bude štěstí přát, tak třeba i vyzkoušet tuhle značku 😊 Všude o ní slýchám, ale sama jsem od Catrice nic nezkoušela... K tvé otázce - léto jsem letos prvně trávila především pracovně a kvůli reparátu jsem dost času strávila i učením. Našla jsem si samozřejmě čas i na jiné věci, třeba výlet na kánoích, ale těch bylo poskrovnu 😊 Chtělo by to ještě aspoň dva týdny někde v zahraničí a ještě před začátkem školy si trochu vydechnout 😊
    Abych nezapomněla, sleduju tě na FB jako Nicol Fleisig a v případě výhry mi můžeš napsat na mail nicol.fleisig@gmail.com 😊 Přeju ti krásný zbytek léta!

    OdpovědětVymazat
  21. GFC: Simoneta Blog
    V létě jsem byla více méně v práci a pracovala, ale našla jsem si i chvilky kdy jsem jela na koupaliště, opalovala se na sluníčku, nebo jela někam na výlet. Na dovči jsem byla na jižní Moravě a bylo tam moc hezky. Léto mám jako takové moc ráda a vždy je mi smutno z toho, když už končí a nastávají chladná rána a deštivé dny.
    email: simonetablog@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. přidávám další komentář
    fb sleduji jako: Simoneta blog
    email: simonetablog@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. přidávám další komentář
    ig: simoneta blog
    email: simonetablog@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. GFC: Renata Okáčová
    reninan@seznam.cz
    Letos jsem poprvé jela na dovolenou se svým přítelem. Byli jsme v Chorvatsku a vyzkooušeli jsme si parasailing. Bylo to moc super.

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, sleduji vsude tu fb i ig byla jsem s pritelem v bulharsku, cestovala jsem a pracovala
    tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  26. ahoj! moje léto bylo úžasné :) šla jsem pěšky z Portugalska do Španělska takzvanou Svatojakubskou cestu a potom odjela na Krétu k moři...ještě nikdy jsem tak cestovatelské léto neměla. Nádhera. A nakonec všude dobře a doma nejlépe :).
    GFC: Barbora Červenková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Facebook: pod novým jménem Barbora Francová

      Vymazat
    2. Instagram: Cervenkaobecna a e-mail: cervenkova.barbora@seznam.cz

      Vymazat
  27. ahoj , ja este len idem na mallorcu :)
    gfc nikola benkova

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj, tak já jsem prázdniny bohužel neměla, ale o víkendech jsme s přítelem pořád někde cestovali :).
    GFC Kateřina Výmolová
    blogbeautybyk@gmail.com
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, oh jak já miluju kosmetiku Catrice! Tak moc, že za ni utrácím skoro celé kapesné :D Tak mě mrzí, že jsem prošvihla tuhle soutěž... Projednou jsem si mohla udělat radost i něco ušetřit :) Ale nevadí... Právě zkouším svoje štěstí jinde: https://www.brasty.cz/soutez. Kéž bych vyhrála tyhle pohádkové hodinky... Dávám odkaz všem, kdo by si chtěli ještě o něco zasoutěžit :)

    OdpovědětVymazat
  30. Tak nakonec jsem se zkusila zúčastnit podobné soutěže na https://anixa.cz/category/rubriky/souteze/ a tam to konečně vyšlo. Vyhrála jsem moc krásně doplňky do domácnosti, které úplně rozzářily náš byt ! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...