Astrid - Osvěžující čisticí pleťový gel Fresh Skin

Krásný den!
Venku je konečně léto a já mám červen neskutečně nabitý, každý týden něco a to jak v práci, tak i v soukromí. Zvládám kávičky, obídky, ale bohužel i doktory či veterinu, jako je toho fakt hodně.

Čisticí gely používám vůbec nejraději, ale to jistě víte. Základ vezmu ve sprše a pak už jen dočišťuji. Přijde mi to nejrychlejší a nejefektivnější odlíčení a vyčištění pleti.


Čisticí gel obsahuje allantoin a D-panthenol, které zabraňují vysušování a udržují zdravý vzhled pleti. Minerály a vitamín E zas vyživují a mají antioxidační účinky. Pleť má být svěží, tonizovaná a samozřejmě dokonale vyčištěná. Je určen pro normální až smíšenou plet.

Gel má hutnější texturu, díky čemuž ho stačí použít opravdu maličko. Má nádhernou svěží vůni, v tomto směru opravdu příjemná záležitost, jak konzistencí, tak i parfemací. Na pleti nijak nepálí, neštípe a to ani když čiště náhodou steče přes oči, což oceňuji.

Primárně ale není určen pro mou pleť a tady to trochu pociťuji. Po použití pleť lehce pne, není to nic hrozného, ale menší pnutí tam je, ovšem nic, co by nespravila třeba následná pleťová voda či tonikum. I přes to pnutí není pleť vysušená, takže za mě ve výsledku ok.

Make-up a nečistoty odstraňuje velmi dobře. Stáhne úplně všechno a během dočištění již není na tamponku žádný make-up. Co se týče podobných produktů, tak Astrid je sázka na jistotu.


Používáte čisticí gely?
Máte rády Astrid na odličování?

15 komentářů:

  1. Čistící gely mám taky nejraději. S produkty od Astrid nemám velkou zkušenost.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem ho měla a bavil mě, celkově mám kosmetiku na odličování od Astrid ráda, micelárky, tonika, odličovač očí-všechno bylo skvělý:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mne čistící gely nějak neoslovily. Zůstávám věrná micelárce nebo odličovacímu mléku.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, čistící gely jsem dlouhou dobu používala, ale jak mě to nebavilo, tak jsem to čištění pleti flákala. Hodně mě letos chytly pěny na obličej a za celý letošek jsem taky ještě nic jiného neměla. Vyhovuje mi jak je to jemné, rychlé a pleť to nijak neirituje a neucpává, což se mi u gelů občas stávalo. Krom toho to ani nevysušuje. Mínusem pro mě osobně je větší spotřeba obzvláště u levnějších značek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěny mě také baví, ale máš pravdu, mizí rychleji.

      Vymazat
  5. Čisticí gely jsou taková rychlovka do sprchy používám je nejčastěji. Tento jsem ještě neměla


    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Čistící gely mám také moc ráda, budu ho muset vyzkoušet! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Až spotřebuji gel od Garnieru, tak po něm určitě mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Péťo, moc prima gel, vyzkoušela jsem jejich růžovou pleťovou vodu a byla skvělá, takže super tip. Díky. Krásné odpoledne! ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...