Stránky

Tiskařík - Fotodárky, které potěší

Krásný den!
Vyvoláváte fotky, nebo zkrátka fotíte a necháváte uložené kdesi na disku? V dnešní době, kdy se fotí doslova i každá snídaně, tak asi nelze hromadit všechny fotografie, ale vyvolané fotky miluji a za mě má zkrátka větší kouzlo listovat albem, kam ukládám i různé vstupenky a jiné suvenýry, než se probírat dokumenty v počítači.

Věřím, že nejsem sama, kdo fotografie miluje, díky nim se vracím na oblíbená místa, znovu zažívám perfektní akce a vzpomínám. Vzpomínky ale nemusí být zachycené pouze na běžných fotografiích, na tiskařík.cz si je můžete nechat natisknout na hrnky, s dětmi si zahrát pexeso s vlastními fotkami, vyrobit kalendář...


Ač se toho dá vytvořit spousta, já si nechala vytisknout fotografie, ne klasické velikosti, ale velké o rozměrech 30x40, jedna vychází na 39,90Kč, což je krásná cena. Vybrala jsem si tedy pár fotek, které jsem chtěla mít právě i takhle ve větším a které si můžu dát časem zarámovat a vznikne mi krásný obraz.

Fotky jsou na kvalitním papíře a jsou opravdu překrásné. Živé barvy, žádné rozmazání, prostě top. Co oceňuji, že systém Vás upozorní, pokud vkládáte nekvalitní fotografii, ať už rozměrově malou, neostrou....Celkově se s webem dobře pracuje, není to vůbec nic složitého a zvládne to každý.


Pro hezké hrnečky mám slabost, rozhodně mě doma neuvidíte pít kafe z obyčejného hrnku. Tiskařík nabízí keramické, skleněné, ale i tolik oblíbené plecháčky, které se teď vrací opět do módy. U hrnků se opravdu můžete vyřádit, vybíráte buď z hotových šablon, nebo si zkrátka vytvoříte komplet svůj motiv.

Tady jsem měla jasno, ráda bych plecháček s mýma psíma slečnama a protože maminka miluje plecháčky, tak jsem jeden maminkovský vzala i pro ní a byla opravdu dojatá. Myslím, že třeba pro prarodiče je hrneček s fotkou výborným dárek.

Barter spolupráce s tiskarik.cz.

Vyvoláváte fotografie?
Máte rádi fotodárky?

14 komentářů:

  1. Ahoj Péto, ty plecháčky se mi líbí, z jednoho piju v práci pravidelně kávu. ☺♥ Krásnou neděli přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  2. Mám v počítači složku s názvem "vyvolat", bohužel na toto jsem tak strašně líná, že už je tam mám strašně dlouho a vyvolat se mi vůbec nechtějí, jsem fakt lajdák :D

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujala mne možnost keramických nebo skleněných hrnků - z plechu piju vyloženě nerada.

    OdpovědětVymazat
  4. Fotky jsou krásné :) Sama si ráda nechávám fotky vyvolávat, jsem radši, když mám fotky i fyzicky v ruce :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Kvalita výtisku fakt pěkná, to se musí nechat. Fotky nevyvolávám ale pár bych jich ráda.

    OdpovědětVymazat
  6. Tiskařík má opravdu krásné fotodárečky, mě samotnou by velmi potěšily. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com