Stránky

Novexpert - Pleťová péče s kyselinou hyaluronovou Hyaluronic Acid

Novexpert je francouzská značka vyvinutá předními vědci a lékaři se 100% přírodními složkami. Koupíte ji například u Dr. Maxe. Řada Hyaluronic Acid obsahuje kyselinu hyaluronovou a je určená pro hydrataci, vyplnění a omlazení pleti.


Micelární voda
Micelárka obsahuje kyselinu hyaluronovou, aloe vera a například i extrakt ze zeleného čaje. Má šetrně odstranit veškeré nečistoty, ale i odolný oční make-up. Pleť má být zanechána svěží, hydratovaná a zklidněná.

Micelární voda odličuje překvapivě opravdu dobře. Stáhne veškerý make-up včetně očního, poradí si i s voděodolnou řasenkou a to bez toho, abyste musely oči třít. Nevysušuje, nedráždí a to ani citlivou pleť.

Pleťové sérum
Sérum je určené pro dehydratovanou pleť, kterou již trápí jemné vrásky a začíná ztrácet svoji elasticitu. Má redukovat vrásky, hydratovat a zjemňovat. Obsahuje samozřejmě kyselinu hyaluronovou, ale i laktobacily, aminokyseliny a aloe vera.

Se sérem bohužel bojuji a nerozumíme si. Šíleně lepí, ale tak budiž, to bych ještě snesla. Jenže to sérum hlavně cuckovatí a drolí se, což je nepříjemné samo o sobě, natož s make-upem, který tím pádem jde pryč. Pod make-up ho nemůžu použít vůbec a když ho použiji na den, kdy jsem doma, nemám na sobě líčení, tak stejně se mi drolí z obličeje a mně to fakt vadí. Jediná varianta je teda na noc, zaspat to a ráno pleť vyčistit.

Pleťový krém
Krém slibuje viditelné zpevnění pleti, redukci vrásek či intenzivní hydrataci. Kromě kyseliny hyaluronové obsahuje ještě například mořské řasy, které stimulují funkci vlastního kolagenu, dále pak bambucké máslo, slunečnicový olej, extrakt z aloe, puchratky kadeřavé, nebo jablečný extrakt.

Narozdíl od séra je krém je zas skvělá záležitost. Lehký, ale když ho roztíráte, cítíte tu výživu. Nelepí, dobře se vstřebává, zklidňuje a krásně voní. Celkově je to voňavá kosmetika, která ovšem nedráždí a vůně je příjemná, ne protivná. 

Barter spolupráce s arome.cz

Znáte Novexpert?
Zaujala Vás značka?

8 komentářů:

  1. Značku neznám, takže díky za představení. Zaujal mne docela ten krém.

    OdpovědětVymazat
  2. Značku neznám, slyším o ní poprvé. Z produktů mě nejvíc zaujal asi ten pleťový krém.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky,
    značku neznám, ale vyzkoušela bych krém a micelárku, to vypadá opravdu dobře.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Produkty jsem také měla a byla jsem s nima moc spoko. Nejvíce však s pleťovým krémem.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com