Stránky

Astrid - Péče o pleť s vitamínem C

Krásný den!
Jak jsem začala zas od září chodit denně do práce a jsem odkázána pouze na víkendy, tak nestíhám vůbec nic. Články jsou tedy se zpozděním, bez nějakého pořádného řádu, ale snad se zas chytnu a budou pravidelně obden či co tři dny.

Dneska mrkneme na zoubek značce Astrid, konkrétně řadě s vitamínem C. Já mám Astrid moc ráda, ať se bavíme o kosmetice na opalování, na tělo, ale právě i na pleť, pleťové krémy má Astrid super, například Beauty Elixir miluji.


Pleťové sérum proti vráskám pro zářivou pleť.
Sérum má díky vitamínu C antioxidační účinky, posiluje tvorbu kolagenu, sjednocuje tón pleti a rozjasňuje. Vitamín B3 regeneruje, zabraňuje ztrátě vlhkosti a zároveň sérum redukuje vrásky.

Sérum má mléčnou barvičku a takovou hutnější texturu, ale přesto působí lehce a i když ho nanesete na pleť, okamžitě se vstřebává. Nezanechává mastný, ani lepivý film, vlastně o něm vůbec nevíte. Vidíte ovšem výsledky, pleť je rozhodně hydratovanější, s výživou pomáhá dokonale. Po pár dnech jsem si i všimla, že pleť je více rozzářená, nepůsobí mdlým a unaveným dojmem. Co slibuje, to tedy splňuje na jedničku a unavené pleti na 100% doporučuji. Navíc za tu cenu se vyrovná vlastnostmi i mnohem dražším sérům.

Denní krém proti vráskám pro zářivou pleť
I krém obsahuje vitamín C, který je antioxidační, to samé vitamín B3 pomáhající zabránit ztrátě dehydratace. Krém slibuje zlepšení pevnosti pleti, rozzáření, sjednocení, viditelnou redukci vrásek a hydrataci.

Trošku jsem se bála, aby krém nebyl pro mě hydratačně málo a to proto, že má gelovější texturu. Krém je příjemně lehký a třeba na léto ideální parťák, hezky osvěží, nepůsobí těžce a nezanechává pleť mastnou a lepivou. Pěkně se vstřebá a rozumí si skvěle i s make-upem.

Překvapivě hydratuje výborně, pleť byla skvěle vyživená, bez suchých šupinek a pocitu pnutí.

Noční krém proti vráskám pro zářivou pleť
Noční krém slibuje vlastně to samé, co denní krém a upřímně, nevidím v nich rozdíl. Máte v podstatě stejnou texturu, stejné účinky a stejně dobře oba fungují. Dobrá hydratace i u suché pleti, viditelné rozjasnění a když bylo třeba, tak i zklidnění.

Moc se mi líbí, že krémy a teda i sérum, jsou ve skleněných lahvičkách, hned to působí lépe a luxusnějším dojmem. Všechny produkty voní nádherně po svěžích citrusech.

Exfoliační a rozjasňující peelingový gel
Pochopitelně i peeling obsahuje vitamín C a vitamín B3, které sjednotí tón pleti a rozjasní ji. O jemnou exfoliaci se starají bambusová zrníčka společně s pomerančovou slupkou.

Peeling je tedy gelový, pomerně řídký a obsahuje spoustu zrníček. Ta jsou tak akorát hrubá, pleť vyčistí, ale rozhodně nepoškrábou. Osobně mi peeling přijde neslabší z řady, ale na druhou stranu s ním žádný velký problém nemám. Funguje, jen mě asi tolik nechytl za srdce.

Moc děkuji Astrid za poskytnutí produktů k recenzi.

Máte rády pleťovku Astrid?
Zkoušely jste tuhle řadu?

17 komentářů:

  1. Tahle řada mne zaujala, asi se po ní podívám. Už jsem od Astridu dlouho nic neměla. Díky za tip.

    OdpovědětVymazat
  2. Produkty Astrid na pleť mám ráda, měla jsem jich už více a nikdy mě žádný nezklamal. Z téhle řady miluji oba krémy a sérum, mojí pleti opravdu sedly. Čistící peelingový gel mě moc nezaujal (mojí pleti vadí klasický peeling, používám spíš ty enzymatické), tak jsem ho nekupovala.

    OdpovědětVymazat
  3. Značku Astrid jsme doma dříve používali téměř neustále...Teď jsem dlouho nic nezkoušela, ale není to špatná kosmetika - zaujal mě ten peelingový gel. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, já si pár let v kuse kupovala jejich micelární vody, teď teda zkouším i různé jiné značky a Astrid jsem už dlouho doma neměla. Taky jsem kdypak měla jejich olej na pleť, ale ten na mě je příliš těžký. Krémy na obličej si já většinou kupuju přírodní takže to u Astridu nepořídím.

    OdpovědětVymazat
  5. Denný aj nočný krém vypadá zaujímavo. A sérum by som tiež vyskúšala :)

    Beauty Bubble

    OdpovědětVymazat
  6. Úplne milujem akúkoľvek kozmetiku s vitamínom C, takže sa na túto radu najbližšie v drogérii určite pozriem :)
    What a fancy world

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám řadu také doma, ale zkoušela jsem jenom peeling, na zbytek si budu muset počkat :D

    OdpovědětVymazat
  8. Tuto novou řadu jsem ještě nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com