Stránky

Brand box - Srpen 2022

Po dlouhé době přišel box, který je za mě úplně super. Box narvaný po okraj a vlastně mi ani nevadí, že se některé produkty opakují a nejedná se o novinky, protože věcí v něm byla spousta a super nakombinované, takže za mě velká spokojenost nejen na první pohled, ale i při bližším prozkoumání.


Semtex Street Water funkční voda - 750ml 29,90Kč
Zrovna začnu něčím, co v boxu už bylo a není uvedeno ani v letáčku, takže jakýsi produkt navíc. Obsahuje vitamíny a minerály, podporuje výkon, soustředění, posiluje imunitu a je vhodná pro sportovce. Noo, takže ne pro mě:D Dostupná ve třech variantách, moje je s příchutí mandarinky a vitamíny B3 a B9.

Vegas kečup ostrý - 250g, 39,90Kč
Obsahuje 140g rajčat na 100g kečupu, je bez konzervantů, umělých barviv a obsahuje modifikovaný kukuřičný škrob. Kečup se doma neztratí, já teda používám minimálně, ale sem tam po něm sáhnu, i kdyby jen do toustů, šneků atd.

Podravka Ajvar jemný - 350g, 49,90Kč
I tohe je něco, bez čeho se obejdu, ale když už to doma je, tak využiji například k masu, do omáček a Ajvar se teď začal používat jako dip ke grilování, takže prý spokojenost.

Joxty 22% Protein chilli & limetka - 50g, 34Kč
Chipsy podle mě byly v boxu v minule a opět se jedná o produkt navíc. Mají bramborovou chuť, obsahují koření a sojový protein.

Bohemia čočkové chipsy paprika - 65g, 44,90Kč

Mě tyhle různé varianty chipsů dostávají, přitom pokud se smaží, tak prostě o tolik zdravější nejsou a není takový problém si dát klasické bramborové. Ale dobře, obsahují o 40% méně tuku, mají vysoký obsah vlákniny. Paprikové určitě ráda zkusím, tyhle příchutě mám ráda a na čočkové jsem dost zvědavá.

Odkolek plundrový závin krémový s nální malinovou - 200g, 34,90Kč
Tohle bylo šíleně sladký, ale obecně proti podobným produktům nic nemám a když doma je, tak si dám ráda. Navíc 200g je bohatých, takže bylo pro dva.

Bonavita minutové ovesné vločky - 350g, 19,90Kč
Super, vločky si kupuji do jogurtu a i když tyhle jsou jemné a určené na ovesnu kaši, tak určitě využiji i klasicky do jogurtu. Vločky mi udělaly velkou radost :D

Dr. Oetker ovesná kaše Natural len, chia - 54g, 10,90Kč
Kaše mám ráda, ale dělám si jen občas, kdy mám fakt chuť, protože na mě to je po ránu prostě hodně těžké a syté. Jinak tahle kaše je s obsahem 76% celozrných ovesných vloček a 90% semínek lnu a chia, s nízkým obsahem soli a cukru.

Hannasaki čaj Jamasaki - 75g, 131Kč
V boxu pouze neprodejný vzorek. Je to sypaný jasmínový zelený čaj v kombinaci s červeným PU-ERH, který je považován za nejstarší čaj vůbec. Pročišťuje organismus a odbourává tukové vrstvy. Já na čaje nejsem, takže tohle plně nedocením, ale až za budu nemocná, dám si.

Jojo jednorožci - 80g, 24,90Kč
Moje dětská duše zaplesala :D Bonbony jsou s příchutí broskve, citronu, greu a maliny.

Kitkat Chunky karamel - 43,5g, 16,90Kč
Pod čoko vrstvou je vrstva karamelu, na peanut to sice nemá, ale je to docela dobré, já mám Chunky ráda a nové příchutě vždy kupuji.

Mentos vitamínové žvýkačky - 13ks, 25,90Kč
Žvýkačky obsahují vitamín B6, C a B12, které podporují imunitní systém. Jsou s tekutým jádrem, bez cukru a s příchutí citrusů. Žvýkačky vždy posouvám mamče, ta je má ráda, takže udělají radost jinde.

Fidorka mléčná s kakaovou příchutí - 30g, 11,90Kč
Údajně novinka s kakaovou příchutí, já mám za to, že tuhle Fidorku jsem už měla, ale možná si ji s některou pletu. Je to teda nová stálá příchuť a koupit ji můžete ve třech obalech.

Také Vás box zaujal?
Co oceníte nejvíce?

8 komentářů:

  1. Mně asi nejvíc zaujaly vločky, kaše a čočkové chipsy, potěšil i Ajvar a ta voda. V podstatě tentorkrát se vše využije u nás doma - buď to sním já nebo manžel.

    OdpovědětVymazat
  2. Z uvedeného mě zaujala snad jen ta Fidorka, kterou jsem ještě nikde neviděla.

    OdpovědětVymazat
  3. Chipsy a Ajvar...: )) Tento měsíc se krapet polepšili, se mi zdá.

    OdpovědětVymazat
  4. Zdá se mi, že tentokrát to bylo lepší. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com