Stránky

Random aneb srpen 2022

Léto tak šíleně uteklo, červenec možná ani ne tolik, ale jakmile se prázdniny přehouply do druhé půlky, hned byly pryč. Vlastně ani pořádně nevím, co se v srpnu dělo, ten měsíc doslova prosvištěl.

Na přelomu července a srpna jsem známé hlídala hafana, Olwíček byl u mě již loni na prázdninách a protože tu byl spokojen, tak letos přijel znovu. Musela se podílet tedy i mamča, protože jsem ten první víkend byla pryč a i když byl plbý barák zvířat (tři psi a králíci), tak to překvapivě šlo v pohodě. A to je Majda od mamči dost ještě divoká, moje Barča už naopak stará a všichni tři psi si rozuměli a fakt nebyl problém. Hned se nám stýskalo, když jsem Olwíčka odvezla domu.

Srpen byl vlastně takový klidnější měsíc, ani jsme nevýletili. Jen mamču jsme vezla do nemocnice do Hořovic, poté zpět do Prahy, hned zas do Liberce za známou a ještě jsme to vzali na otočku na chalupu. Celý den za volantem a brouček hned skončil v servisu a bohužel ho čeká komplexní prohlídka, aby se našlo, co je špatně.

Na konci měsíce ale nečekaně vyšla dovolená, už jsem v to ani nedoufala a odletěli jsme na poslední možnou chvíli. Maroko bylo nádherné a jsem strašně vděčná, že to vyšlo. Nebudu se ale více rozepisovat, desítky fotek najdete na instagramu a určitě chystám i článek na blog.

Olwíček

Olwíček a Barča / Paštiky Řasovská / Francouzské brambory

Švestkový koláč / Tortilly / Grilovaný hermelín

Co dům dal / Ovesná kaše / Grilování

Lotta dostaa kšíry / S mamčou na obědě / Chalupa

Věnečky / Wokin / K svátku <3

Maroko

Jaký byl Váš srpen?
Byli jste někde na dovče?

10 komentářů:

  1. Ahoj, srpen už rozhodně nebyl tak pohodovej jako červenec. Na dovolené jsem byla právě v červenci s partou v Jeseníkách a s přítelem v Plzni. A ta Plzeň ta teda byla! Tam se určitě ještě někdy vrátíme.

    OdpovědětVymazat
  2. Na článek o Maroku jsem zvědavá. Já nemám ráda horké destinace, tak se tam ráda podívám prostřednictvím fotek.
    My měli dovolenou v červnu a chystáme se koncem září do Jeseníků

    OdpovědětVymazat
  3. Do Maroka bych se taky moc ráda podívala!

    OdpovědětVymazat
  4. Měla jsi povedený srpen, letní měsíc jak má být! :) A sakra, ty věnečky - mé nejoblíbenější zákusky! :D :))

    OdpovědětVymazat
  5. Fotky jídla ti jdou... mám po nich strašný hlad. :D
    A vidím správně cronuty z Oh Deer Bakery? Mňááám.

    Ela
    Me In Many Ways

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com