Masque Bar - Intenzivní hydratační maska na chodidla

Sice jsme v posledních dnech vytáhly spíše teplejší boty, ale to neznamená, že si nohy nezaslouží nějakou tu péči. Přiznejte se, staráte se o nožky pečlivě?

Značka Masque Bar se zaměřuje primárně na pleťové masky, ale v nabídce najdete právě i masky na nohy. Produkty jsou vyráběné v Koreji a jedná se o velmi úspěšnou značku na americkém trhu.

Maska na nohy přišla rozhodně vhod, mívám hodně suché a popraskané paty, drsná chodidla...Maska je ve formě igelitových ponožek, ve kterých je ještě jakási textilie a hydratační sérum. Ponožky se dají i kolem kotníků stáhnout díky samolepce a tím pádem dobře drží.

Obsahuje bambucké máslo, tea tree, rozmarýnový olej, makadamiový olej či extrakt z levandule a eukalyptu. Nechává se působit až třicet minut, já jsem ponožky nasadila večer po sprše a nechala působit déle, zkrátka po dobu části večera. Po použití byly nohy heboučké a hezky výživené, nezůstával na nich mastný film, zbytky séra se dobře zapracovaly.

Barter spolupráce s arome.cz

Používáte masky na nohy?
Jak pečujete o chodidla?

4 komentáře:

  1. Používám krém na nohy - předtím než vlezu do postele. Masku na nohy jsem měla snad jen jednou.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta musí být extrémně příjemná! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Masky na nohy používám spíš sporadicky, když už, tak takové ty peelingové. Ale jinak mi obdobnou službu udělá i krém na nohy, takže jsem spíš víc z týmu, který preferuje mazání před maskováním nohou:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem od značky měla jednu masku na nohy (modrou) a byla jsem mile překvapena. Nikdy předtím jsem masku na nohy nezkoušela.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...