Random aneb březen 2024

Krásný den!
Máme tu poslední březnovou statistiku a poměrně bohatou na fotky. Březen byl fajn měsícem, panovaly i hezké jarní teploty a kromě spousty kávy jsem zvládla i nějaké akce jako kadeřnici, otevření jednoho salonu, matějskou pouť a dokonce i výlet. A mě zajímá, chtěli byste více samostatných článků zaměřených třeba jen na procházky apod? Zkrátka takové deníky ve fotkách, nebo Vám stačí jen nějaká ta fotka ve shrnutí v randomu?

Od dítka, které jsem jedenáct let hlídala, jsem byla pozvána na školní koncert, který se konal na Pražské křižovatce. Sice si říkáte dětské vystoupení, ale pomalu to vypadalo, jako kdyby koncert měla konzervatoř, bylo to úžasné a někteří vážně wow. Také jsem byla dvakrát na Vinohradech, prostě srdcovka, i když ten rozkopaný Jiřák mě hodně bolí, zvládla jsem ovšem kromě kávičky i procházku až na Mírák a fakt si to užít.

S našima jsem byla na Matějské, já mám tohle moc ráda, chodíme každý rok a i kdyby jen kvůli atmosféře a cukrové vatě. Na konci měsíce jsme si udělaly malý výlet s Kačí a zajely do Benátek nad Jizerou, což je moc pěkný výlet takhle na otočku z Prahy.

Jinak jsem furt chodila do Průhonického parku, který už nádherně kvete, udělala si procházku do Dobřejovic, kde je to moc hezké. Co doporučíte v okolí Prahy?

Kávička na náměstí v Průhonicích / Sokolovna Průhonice / Top vdolek ze Staročeské pekárny

Dobřejovice

Kytičky

Průhonický park

Našla jsem nejlepší kafe v Průhonicích z The Italians / Parkofka

Costa Coffee / Kávafaktura / Spižírna

Národní divadlo / Pražská křižovatka

Velikonoce doma / Nehty

Zapečené brambory / Špagety / Pavlova

Kávičky

Matějská pouť

Terasa

Tučňáci na Vltavě / Kadeřnice

Otevření salonu My Tapes

Na Švihance

Velikonoční trhy na Náměstí Míru

Kavárna Modré dveře / Terasa / Cukrárna Fiala v Benátkách

Benátky nad Jizerou

Užili jste si březen?
Jaké články byste chtěli?

3 komentáře:

  1. Všechno kvete, svět se barví....krása. Pavlova vypadá luxusně.

    OdpovědětVymazat
  2. Články o výletech by mne zajímaly samostatně - jako inspirace, co kde vidět.
    V okolí Prahy doporučuji Dendrologickou zahradu u Průhonic, kostelík Chvojen (u Benešova - budu mít článek na blogu), zámek Radim nebo třeba rozhlednu na Závisti a rozhlednu Doubravka u Kyjí. Mrkni ke mně na blog - dávám články o výletech docela pravidelně.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky, na tu rozkvetlou přírodu všude kolem se teď nemůžu vynadívat. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...