Dermacol - Výživné mandlové krémy pro velmi suchou pleť

Krásný den,
jak se máte? Já se od pátku již válím na pláži v Turecku. Článek je tedy předpřipravený, ale určitě Vám můžu napsat, že se tu mám skvěle a užívám si to :)

Když mi před zimou začaly docházet pleťové krémy, zrovna jsem dělala objednávku na dermacol.cz a rovnou se po nějakých krémem mrkla. Rozhodla jsem se vzít krémy, které jsou určené i pro velmi suchou pleť a tudíž pro mě na zimu naprosto ideální. No používám je do teď, v létě a vůbec mi to nevadí.

Denní krém je vysoce výživný a obsahuje přírodní mandlový olej a koenzym Q10, který regeneruje, redukuje vrásky a obnovuje buňky. Má zklidňovat podrážděnou pleť a zmírňovat pocit pnutí.

Noční krém obsahuje mandlový olej a panthenol, které pleť regenerují a zvláčňují. Též zbraňuje předčasnému stárnutí pleti, obnovuje buňky a zvyšuje pružnost pleti.

Ono nemá cenu popisovat každý krém zvlášť, jelikož jsou v podstatě totožné. Oba krémy jsou hodně hutné, již během nanášení je Vám jasné, že jsou vážně extra výživné. Na to, jak jsou mastné, tak se celkem rychle vstřebávají. U denního nemám problém téměř okamžitě nanést make-up.

Díky jeho hutné a mastnější konzistenci ho stačí nanést velmi malé množství. Mám ho už docela pěknou dobu a stále je. Jak jsem ale psala, oba krémy jsou si neskutečně podobné. Stejně hutné, stejně hydratační, zkrátka nepoznáte rozdíl. Až si říkám, že by mi bohatě stačil pouze jeden, který bych používala jak na den, tak na noc. Po použití je pleť super hydratovaná, hebká a bez suchých šupinek. Na to, jak jsou mastné, tak mi na pleti nedělají ani žádnou paseku, což je super.

Kdo by čekal příjemnou vůni mandlí, tak bude zklamán. Krémy mají takovou typickou krémovou vůni, což není úplně šálek mého čaje, ale na vůni jsem si zvykla. Je výrazná a kdo má rád krémové vůně, bude nadšen.
Denní krém
Noční krém
Obsah: 50ml
Cena: 109Kč
Hodnocení: 5/5

Jaké máte zkušenosti s Dermacol krémy?

5 komentářů:

  1. Taky jsem je používala v zimě a bylo super.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/recenze-purex.html

    OdpovědětVymazat
  2. Tyto kremy vypadaji dobre.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem po nich koukala ale zatím jsem si je nepořídila, tak je možná vyzkouším, vypadají dobře :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Nemám s nimi zkušenost, ale vypadají celkem dobře.

    Summer Reading

    OdpovědětVymazat
  5. Na mňa bol málo hutný, málo mastný. Takže sa k nemu viac nevrátim. Omnoho lepší, výživnejší je mandľový od Nivey.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...