Dulcia - Sérum na zuby

Krásný den,
před nedávnem jsem Vám psala o krásném e-shopu krasnakazdyden.cz a dvou produktech, které jsem měla možnost vyzkoušet. Když jsem dostala nabídku vybrat si další produkty, vůbec jsem neváhala. Obchůdek je to moc hezký, nabízí zajímavé značky a produkty, paní Míša je moc milá a balíčky chodí nádherně zabalené.

Horší bylo vybrat si, tolik lákavé kosmetiky. Nejvíce mě ale zaujalo sérum na zuby od značky Dulcia. Bohužel se zuby mám problémy od mala, od dětství se děsím zubaře a každá moje návštěva je plná nervů i několik dní dopředu. Zrovna teď jsem v období, kdy každý měsíc sedím v křesle a slyším zvuk vrtačky.

Sérum je čiště přírodní, narozdíl od past neobsahuje cukr ani pěnící přísady. Ve složení najdete kokosový olej a olej z pšeničných klíčků, které likvidují bakterie v ústech. Extrakt z grapefruitových jader zabraňuje různým infekcím jako jsou afty, krvácení dásní, paradentóza, kazy a pomáhá i citlivým zubům. Kokosový olej spolu s jedlou sodou působí jako bělící prostředek.

Sérum má zvláštní konzistenci, je to vlastně tužší olej. Společně se sérem dostanete i špachtličku, na kterou sérum naberete. Skladuji ho v pokojové teplotě, kde mám sérum takovou mazlavější, pastovou konzistenci. Přesto je třeba ho poté na kartáček pořádně vmáčknout, aby nesklouzlo dolu, což se mi ze začátku stávalo pořád.

Rozhodně nenahradí na 100% zubní pastu. Používá se ráno a to nejlépe 3x-4x týdně, po vyčištění by se ještě mělo nechat chvilku v ústech působit. Sérum má zvláštní vůni, takovou bylinkovou. Já jsem na zubní produkty hodně háklivá, nesnáším pepermint, takže jakmile zubní pasta hodně pálí, zuby si zkrátka nejsem schopná vyčistit. Teď jsem používala jednu bylinnou pastu a byla jsem maximálně spokojená, chuťově moc dobrá a to samé jsem čekala i od séra.

Bohužel chuťově je pro mě sérum naprosto příšerné. Při prvních použitích jsem ho ihned vyplipla, po nějaké době už je to lepší, ale přesto mi chuťově hodně vadí, dávám si hodně pozor, abych ho měla jen na zubech a příchuť cítila naprosto minimálně. Sérum používá i mamča a ta si na zvláštní chuť zvykla hned a nevadí ji, takže tenhle problém je především u mě. Pokud nejste citlivé na různé příchutě past na zuby, určitě Vám tolik vadit nebude, či snad dokonce Vám bude chutnat.

Co se týče výsledků, po použití jsou zuby naprosto nádherně hladké, úplně "vypeelingované". Neustále pak mám nutkání přejíždět po nich jazykem. Za tohle dávám obrovské plus, protože je to fakt super. Při pravidelném používání jsou i bělejší, takže když překonám tu hnusnou chuť, tak je sérum skvělé.

Jak Vás sérum zaujalo?
Máte problémy se zuby?

Moc děkuji e-shopu krasnakazdyden.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

4 komentáře:

  1. Zrovna za poslední měsíc jsem byla u zubaře několikrát,měla jsem nějaký problémy a zítra tam jdu teda naposled a budu mít klid :).
    Sérum na zuby mě ale určitě zaujalo, o něčem takovém slyším poprvé

    OdpovědětVymazat
  2. No zrovna mě trápí kaz, tak snad to bude v pořádku :) Jinak serum vypadá hodně dobře, také mi vadí hodně mintové pasty, ale zase to vydrzím :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2016/04/tip-vonavy-obchod.html

    OdpovědětVymazat
  3. Taky nemám ráda zubaře. Tohle sérum mám ve vzorečku a jeho divná chuť mi nevadí. Věř, že jsou i horší příchutě. :-D Kdysi jsem měla pastu s příchutí čistě jen hřebíčku a nemohla jsem si s ní vůbec čistit zuby. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Našťastie nejaky extra problem zo zubami nemam nebala som sa ani zubarky ale za to pod mojim bratom sa kreslo trasie ako keby ho kopala elektrina:-D Jedine s im mam niekedy problem ked ma začne bolieť ďasno pri zuboch mudrosti ale dufam že už tym prešli a už sa dotlačili von uplne:) Držim ti palce ved ten zubar až taky hrozny nie je.. Dôležite je si umyvať zuby večer ja to rano neznesiem, ked idem raňajkovať načo je do dobre:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...