Gliss Kur - Řada Serum Deep-Repair pro velmi namáhané vlasy

Krásný den,
dnes odpoledne odlétám na dovolenou do Španělska. Články mám ovšem předpřipravené a na blogu tedy mrtvo nebude. Ovšem na veškeré komentáře apod nejspíše odpovím až po příletu domu. Přece jen nechci dovolenou trávit s mobilem v ruce. Avšak pokud by Vás přece jen z dovči něco zajímalo, doporučuji sledovat instagramu, kde nejspíše aktivní budu :)

Myslím, že je nejvyšší čas na to, abych Vám představila vlasovou trojku, která mi v poslední době dělala doma společnost. Něco již mám dokonce vypotřebováno, něco ale stále ještě používám. Po značce Gliss Kur sahám poměrně často a několik řad jsem již vyzkoušela. Ne vše mi pochopitelně sedí, ale i díky častým novinkám a velkému výběru je pro mě značka lákavá.

Dnes mrkneme na řadu s názvem Serum Deep-Repair, první sérovou regeneraci od značky Schwarzkopf. Receptura těchto produktů by měla pronikat až do hloubky deseti vlasových vrstev a intenzivně regenerovat extrémně namáhané vlasy již po jednom týdnu používání. Řada je tedy určená pro velmi namáhané, hrubé a poškozené vlasy.

Regenerační šampon
Obsahuje technologii s amino-proteinovým sérem, které dodává poškozeným vlasům objem a viditelnou pružnost. Je vhodný pro každodenní použití a zvlášť v létě se stará i o sluncem namáhané vlasy.

Šampon má dost řídkou, jemně krémovou konzistenci a sladkou vůni. Vlastně snad všechny tyhle šampony od Gliss Kur mi konzistencí a vůní přijdou naprosto totožné. Vytváří velmi bohatou pěnu, což já mám ráda. Co se týče výsledků, tak nemyslím, že by nějaký šampon zvládl vyloženě zregenerovat poškozené vlasy. Je sice určen na hrubé vlasy, ale určitě mi nepřijde, že by je zjemnil, to vůbec ne. Na druhou stranu jsou rozhodně pevnější a dokonce mi přijde, že i méně padají.

Ovšem více mi ty vlasy mastí, což je něco, co většinou šamponům nedokážu odpustit. Nejsem zvyklá vlasy mýt denně, obden a dokonce třeba ani po třech dnech. S tímto šamponem jsou vlasy ale ten třetí už celkem mastnější a bez objemu. První dva dny ale vypadají skvěle, maximální objem.

Okamžitá regenerační maska
Pokud jsem si něco z řady zamilovala, tak je to rozhodně tahle maska. Nemám ráda masky, které se musí nechat působit třeba dvacet minut, je to pro mě složité a časově náročné. Nejraději mám takové, které ve sprše nanesu a po minutě můžu smýt a přesně tohle tato maska splňuje.

Maska se nanáší 2x-3x týdně do vlhkých vlasů, nechá se minutu působit a poté se opláchne. Maska je krásně hutná a jakmile ji do vlasů nanesete, už cítíte, jak povolují a po smytí jsou neuvěřitelně hebké a jemné. Nijak je nezatěžuje, nemastí. Maska za mě super.

Extreme Serum
Sérum mě překvapilo. Čekala jsem něco jako olejíček či vodičku a on je to přitom celkem hutný krém. Nanáší se do ručníkem vysušených vlasů a neoplachuje se. Mělo by se použít množství o velikosti oříšku, což na moje vlasy nestačí, takže ho používám mnohem více.

Vlasy příjemně provoní, zjemní a konečky zhydratuje. Určitě vlasy nezatěžuje, je moc příjemné. Plusem je i cena, která není extrémně vysoká a oproti klasickým olejíčkům apod je to příjemná změna.

Jaká je Vaše oblíbená řada od Gliss Kur?
Zkoušely jste tuhle?

8 komentářů:

  1. Zajímavá řada, ráda se na ni podívám, ale zatím mám v zásobě docela velké listrové balení Loreal profesionální řadu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak až začnou zásoby docházet, minimálně maska stojí za to :)

      Vymazat
  2. to sérum mě i celkem zaujalo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tato rada me docela zaujala, hlavně to sérum :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...