Spotřebováno za červenec 2017

Krásný konec pracovního týdne!
Co plánujete na víkend? Omluvte absenci společné fotky, ale stejně jako novinky, tak i spotřeba je focená na etapy. Spoustu produktů jsem vyplácala na dovolené a lahvičky opravdu zpět do Prahy netahala. Spotřebovávat se mi dařilo, což jsem kvůli dovolené moc nečekala, ale táhla jsem tam několik zbytků a pěkně se to tedy nastřádalo. A jelikož mám doma kosmetiky habaděj, tak doufám, že dařit se mi bude i nadále.

1. Balea šampon After Sun 2in1 (Recenze) - Stálice, kterou vozím právě na dovolenou, jelikož mi přijde, že vlasy poté nejsou tolik zničené a jdou krásně rozčesat. Na léto nezbytný pomocník.
Koupila bych znovu: ANO

2. Balea sprchový gel Duha (Recenze) - Potřebuje to komentář? :D
Koupila bych znovu: ANO

3. Sun Dance tělové mléko po opalování - Mléko bylo středně hutné, ale zároveň lehoučké. Dobře se roztíralo a téměř ihned vsáklo. Mělo svěží vůni a příjemně chladilo.
Koupila bych znovu: ANO

4. Astrid Olej na opalování OF 20 (Recenze) - Výborný olej, který vydrží opravdu dlouho, mnohem déle než klasická mléka. Navíc nádherně voní. Pokožku opravdu ochrání a není problém aplikovat ani na obličej. Akorát se mi hned první den ve větším horku rozteklo víčko :D
Koupila bych znovu: ANO 

5. Sun Dance Transparentní sprej - Tohle byla naopak katastrofa. Sprej se tedy ihned vsákne tak, že o něm v podstatě nevíte, ale smrdí jako repelent a při aplikaci na obličej mi šíleně dráždil oči. Sun Dance považuji za super značku na opalování za pár korun, ale tohle opravdu ne.
Koupila bych znovu: NE

 6. Gliss Kur Okamžitá regenerační maska Serum Deep-Repair (Recenze) - Úžasná, vlasy po ní byly nádherně heboučké a jemné. Nijak je nezatěžovala, ani nemastila. S maskou jsem byla vážně velmi spokojená.
Koupila bych znovu: ANO

7. Dove Tónovací tělové mléko Summer Revived (Recenze) - Příjemná konzistence, nádherná vůně, dobrá hydratace, ale žádnou barvičku mi nedodalo. Na mě prostě nepůsobí, za mě zklamání roku.
Koupila bych znovu: NE

8. Radox sprchový gel Feel Rejuvenated s pomerančovým olejem a vitamínem E (Recenze) - Nádherná svěží vůně, na léto jako dělaná. Dobře pěnil, umyl a nevysušoval.
Koupila bych znovu: ANO

9. Markell Cosmetics pleťový peeling s extraktem z jahod a jogurtu (Recenze) - Peeling měl řídkou krémovou konzistenci a obsahoval spoustu malých zrníček. Byl dost drsný, takže perfektně vyčistil. Občas po něm byla pleť napnutá, ale nic hrozného.
Koupila bych znovu: ANO

10. Nivea lak na vlasy Volumen Draft & Pflege - Bylo třeba s ním zacházet opatrně, jelikož měl tendence slepovat, ale jinak dobře zafixoval a celkem dlouho i tohle malé balení vydrželo.
Koupila bych znovu: ANO

11. Mylo Balzám na suché nožky (Recenze) - Hutný balzám, který taje teplotou těla. Překvapivě se téměř okamžitě vsákne a dokonale hydratuje, již po pár použitích jsou nohy mnohem hezčí. Má silnější bylinkovo-mentolovou vůni.
Koupila bych znovu: ANO

+ vzorky Ryor - Výživný krém se zlatem a arganovým olejem byl pořádný huťnák, ale moc příjemný a plné balení bych klidně brala. Ani denní krém na tom není jinak, příjemný, ovšem lehčí.

Jaká byla Vaše spotřeba?
Znáte některý produkt?

8 komentářů:

  1. Pěkná spotřeba :-P Nic z uvedeného jsem nezkoušela, akorát od Baley mám teď sprcháč s vůní cukrové vaty a je boží :-D Ten duhový mi smrděl, tak jsem aspoň ušetřila :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Kosmetiku od Mylo jsem měla možnost vyzkoušet, je výborná. A na Ryor se chystám.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla zatím jen tenhle krém na nohy, ale snad časem zkusím i něco jiného. Ryor vyzkoušej :)

      Vymazat
  3. Já jsem vyzkoušela olej od Astrid a ten je opravdu skvělý! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Neznám nic, ale zaujal mne sprcháč Radox s pomerančovým olejem (škoda, že mám doma teď sprcháčů dost, jinak bych si ho šla koupit) a šampon After sun (ten spíš pro budoucnost - zbytek dovolené bude asi v době, kdy už slunce moc pálit nebude;-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten šampon je pak na dovolenou vážně super, mě sedí. A se sprcháčema to chápu :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...