Avon - Řasenka Glamorous a matující krémový make-up z řady Luxe

Na začátku roku a v každém ročním shrnutí o oblíbené kosmetice či propadácích, si dávám předsevzetí a slibuji, že budu více psát o dekorativce, jelikož furt ve velkém převládají recenze na péči. Aktuálně můžu říct, že se mi dodržet tento slib poměrně daří a dokazuje to i dnešní článek.

Řada Luxe od Avonu vypadá opravdu luxusně. Obaly všech produktů jsou laděné do zlata a působí velmi elegantně a líbivě. Já tu mám z této řady dva produkty, o kterých si dnes napíšeme pár řádků a doufám, že do budoucna se dostanu i k dalším.

Vyživující řasenka a sérum Glamorous Lash Mascara
Řasenky od Avonu jsou fajn, v minulosti jsem několik kousků měla a minimálně špatné nebyly. Tahle řasenka je zajímavá v tom, že z jedné strany najdete právě onu řasenku a z té druhé sérum.

Řasenka slibuje objem, podporu růstu, hustoty a síly. Má posilovat vnitřní strukturu řas a tím chránit před poškozením a podpořit jejich zdravý růst. Kartáček je naprosto obyčejný, žádná extravagance, u špičky najdete nejmenší štětinky, které se postupně zvětšují a mají dokonale řasy oddělit a zvýraznit.

Kartáček je fajn, dobře se s ním pracuje a bez problému si poradí se všemi řasami. Ovšem řasenka dělá hodně přirozené řasy, lehce je zvýrazní, takže pokud máte rády černočerné a na pohled výrazné řasy, nebude pro Vás. I v několika vrstvách se Vám povede nanést jen přiměřené množství barvy. Ovšem i tak jim dodá hezký objem.

Řasenka se během nanášení neobtiskává, během dne drží, nerozmazává se, neopadává a vydrží i nějaké to slzení. Takže záleží, co očekáváte. Pokud máte rády přirozenější řasy, tak můžu doporučit.

Co se týče séra, tak s tím jsem si bohužel nerozuměla. Nanášela jsem ho nad horní řasy a strašně mě z něj pálily oči, takže jsem ho zkusila párkrát a pak už to nešlo, takže sérum za mě bohužel ne, štípe.

Matující krémový make-up
Make-up se nachází v malé skleničce, která vypadá moc hezky a roztomile, je mi ale jasné, že spousta z Vás řekne, že je balení nepraktické. Máte pravdu, pokud nechcete do produktu sahat prsty, tak nepraktické opravdu je.

Slibuje splynutí s tónem Vaší pleti, hydrataci a hebký vzhled. Má být lehce až středně krycí. Vždy jsem dávala přednost minimálně středně krycím make-upům a to i přesto, že mě nedokonalosti jako akné apod netrápí. V poslední době jsem si ale všimla, že i méně krycí make-up se mi na pleti líbí. Buď mám pleť hezčí, nebo nemám nutkání zakrývat pihy, které jsem dříve nesnášela a tím pádem jsem méně náročná.

Make-up rozhodně nemá střední krycí schopnost, kryje minimálně, sice se dá poměrně dobře vrstvit, ale stále je dost přirozený. Má pěnovou konzistenci, které mě vždy velmi lákají, i když mi přijde, že primárně nejsou určeny pro moji suchou pleť. Hezky se roztírá a působí sametovým dojmem, na pleti okamžitě matní a není třeba poté použít pudr kvůli lesknutí. Vypadá krásně, ale jak jsem psala, na suchou pleť moc není. Má tendence zvýrazňovat suchá místa a během dne strašně vysušuje, takže po celém dni jsou na pleti suché zvýrazněné šupinky.

Zkoušely jste řadu Luxe?
Máte zkušenost se séry na řasy?

4 komentáře:

  1. Měla jsem ten make-up a kvůli slabému krytí si mně moc nezískal. Ale příjemný byl, ta pěnová konzistence a sametový efekt na pleti, to zase ano:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Po tej riasenke som pozerala ale ja používam Luxe tu obyčajnú a podľa mňa asi zatial najlepšia aku som mala:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...