Tesori d`Oriente - Řada Ayurveda

Značka Tesori d`Oriente působí, že pochází až z orientálních dálek, ale vůbec tomu tak není. Byla založena v Itálii v roce 1998, u nás se dá koupit od roku 2015, což není nijak dlouho, ale věřím, že jste již na značku narazily. Pokud Vám nic neříká název, tak balení sprcháče Vám možná osvěží paměť.

V nabídce je třináct řad, každá obsahuje pěnu do koupele, sprchový gel a toaletní vodu. Koupit můžete i dárkové kazety a ač značka vypadá luxusně, tak ceny jsou velmi příznivé a vůbec nestojí moc. Já mám nachystanou recenzi na nejnovější řadu a tou je Ayurveda, což se dá přeložit jako věda života.

Sprchový krém
Začnu hned již zmiňovaným sprchovým gelem. Už si vybavujete balení? Sice se jedná o klasickou, obyčejnou tubu, ovšem s řetězem, takže se dá sprcháč ve sprše pověsit. Mně osobně to přijde nápadité a určitě to v obchodě upoutá pozornost.

Sprcháč obsahuje sezamový a neem olej, olej z angreštu indického, aloe vera a měsíček lékařský. Má středně hutnou konzistenci, výborně napění a tělo zahalí do bohaté pěny, která vůbec nevysušuje.

Přiznávám, že jsem se značky malinko obávala, kvůli vůním. Nemusím totiž těžké, silně kořeněné vůně a právě takové Tesori d`Oriente má. V této řadě se mísí pomeranč, citron a pačule, která je sama o sobě dost intenzivní. Vůně je opravdu hodně výrazná, kořeněná, ale ty citrusy ji trošku zjemňují. Přesto si nedovedu představit, že bych sprcháč používala třeba v létě. Provoní celou koupelnu a drží se i na těle.

Koupelová pěna
Tuhle trojku jsem měla doma už docela dlouho. Důvod, proč mi takovou dobu recenze trvala, je právě pěna. Na vanu totiž moc nejsem, dávám přednost sprše, i kvůli času a zkrátka furt na pěnu nebyl prostor.

Co mě zaujalo, že se pěna nachází v plechovém obalu, což působí luxusnějším dojmem, než plast. Fakt moc pěkné. Pěny stačí nalít do vany celkem málo a stejně krásně nabobtná a vytvoří vanu plnou bublinek, které drží, takže si můžete vychutnat pořádně dlouho relaxaci, během které nehrozí nevysušování pokožky.

Parfémová voda
Jako poslední tu mám parfémovou vodu, která se stejně jako pěna, nachází v plechovém flakonku. První dojem byl dobrý, i když je vůně silná, tak jsem si parfemaci této řady oblíbila. Fakt je hodně výrazná a to tak, že ji sama na sobě hodně cítím, což normálně nemívám. Většinou parfém vůbec neregistruji, pokud se vyloženě nezaměřím.

Má super rozptyl, bohatě stačí jedno stříknutí. Bohužel jak je zpočátku silně cítit, tak vůně brzy vyprchává a aby jste ji na sobě měly po celý den, chce to neustále přestřikovat. V podstatě nevydrží ani přes dopoledne. 

Moc děkuji PR zastoupení Sarantis za poskytnutí produktů k recenzi.

Znáte Tesori d`Oriente?
Zaujala Vás značka?

4 komentáře:

  1. Po téhle značce pokujuju už opravdu dlouho, ale ještě jsem se neodhodlala ji koupit :) Nedokázala jsem se totiž rozhodnout, který výrobek si mám vybrat :) Ale určitě to napravím :)

    everyday-lifecz.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Mmmm zaujimavé o tejto značke teraz čítam prvý krát obaly sú peknučké prídu mi na taký orientálny spôsob :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...