Balea - Limitovaná edice Cool Camel

Doufám, nejsem jediná, kdo sleduje německý instagram Dm drogerie, nad kterým furt juchám a přeji si, aby se ty parádní limitky a novinky dostaly až k nám. A pokud nedostanou, čeká mě cesta do Německa. Po tolik povedeném lenochodovi a lamě tu máme tentokrát velblouda.

Limitka Cool Camel se opět povedla a to jak designově, tak vůní. Součástí limitky byl ještě minimálně balzám na rty a odličovací ubrousky. Bohužel sprcháč totálně chyběl, což mi přijde škoda, protože je to takový univerzální produkt, který ocení i chlapi. Já si vzala dva produkty a to tradičně tělové mazadlo a masku.

Tělová emulze
Emulze má pokožku vyživovat, dodat pocit jemnosti a hebkosti a zabránit vysušování. Slibuje lehkou vstřebatelnost a jedná se o vegan produkt.

Tahle limitka má nádhernou vůni, voní božsky po kokosu a ve mně evokuje opravdu léto. Před pár lety jsem měla opalovák značky Sun Dance přesně s touto vůní, takže mě emulze úplně přenesla někam k moři. Vůně za mě super.

Emulze má hodně lehoučkou konzistenci, není to vyloženě klasické mléko, ale spíše takové gelovější. Dobře se roztírá a okamžitě se do pokožky vsakuje bez pocitu mastnoty či lepení. Vůně se na těle docela drží a během celého večera můžete čichat kokos.

Co se týče hydratace, tak ta tady bohužel vázne. Večer namažu a druhý den mám zas docela suché nohy. Cool Camel je zatím rozhodně nejméně hydratační mazadlo z podobných limitek. Na druhou stranu, přiznejme si, která z nás tohle kupuje kvůli nějaké super výživě? Myslím, že žádná a všechny jdeme po obalu a vůni. Takže tohle spíš na rychlé přetření do kraťasů, než vyjdu z domu.

Plátýnková maska
V českém popisu je uvedeno, že se jedná o slupovací masku, ale nenechte se zmást, je to klasické plátýnko, žádná slupovací maska, asi řádil šotek. Maska slibuje intenzivní hydrataci díky mandlovému oleji. Pleť má rozjasnit a dodat ji svěží vzhled. Nanese se na 10 minut a poté se zbytky masky vmasírují do pleti. Je určená pro všechny typy pleti.

Jak mi emulze voní, tak maska bohužel vůbec. Kokos v ní necítím, je květinová a voní docela výrazně a jelikož květinové vůně nemusím, tak mi tohle nesedlo. Plátýnko je ale napuštěné tak akorát, nikde zbytečně nestýká, ale k pleti super přilne. Po těch deseti minutách se začne ale sama odchlipovat.

Přiznávám, že jsem nic nečekala, protože třeba lenochodí maska nedělala fakt nic. Jsem ale strašně mile překvapená, protože je úžasná. Mám teď kvůli alergii šíleně vysušenou pleť, na dotek jak struhadlo a po použití téhle masky byla nádherně heboučká a vyživená.

Líbí se Vám limitka?
Čemu jste neodolaly?

11 komentářů:

  1. Nejsi vůbec jediná, já to mám zrovna tak, je fajn být v předstihu a vědět, co se k nám chystá, ale to čekání je někdy nekonečný:-D Já mám z téhle kolekce balzám na rty a tělovou emulzi, maska už byla vykoupená. Balzám jsem ještě nevyzkoušela, ale ta emulze, to je jak píšeš, spíš taková voňavá sranda, než že by to nějak hydratovalo, ale stálo to pár korun a ten hezký obal a vůně..prostě nešlo odolat:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Je to pekná limitka. Balea má vždy krásne limitované edície ale v poslednej dobe si ich už nekupujem :-) Nejako ma nič nezaujme natoľko aby som si to kúpila.

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  3. Limitka vypadá opravdu moc dobře, hlavně se mi líbí, že voní jako kokos, vůni kokosu totiž miluju :) Celkově mám značku Balea ráda, má velice příznivé ceny a je fajn.

    everyday-lifecz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Vůbec nevypadá špatně, sice kokos moc nemusím, ale vyzkouším vše ráda :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když nemusíš, tak Ti vonět nebude, kokos je výrazný.

      Vymazat
  5. Mám bodylotion a musela jsem si ještě přikoupit do zásoby, ta vůně je božská! Přesně jak píšeš, mažu předtím než vyjdu z domu právě kvůli vůni. Nemůžu se toho nabažit :D Ještě jsem koupila odličovací ubrousky na cesty a kamarádce balzám na rty:)

    Sim in the Bubblegum
    Píšu, tedy jsem

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkná limitovaná edice :) Balea voňavé produkty umí na jedničku. Pokud limitku ještě v DMku uvidím, tak jí určitě očichám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...