Pantene - Řada Intensive Repair pro oslabené a poškozené vlasy

Dnešním článkem začíná série článků o vlasových produktech, které má na svědomí Procter & Gamble. Je to již nějaký pátek, kdy jsem byla pozvána na snídani, kde nám byly představeny novinky, které nás letos čekají a domu jsem si odnesla plnou tašku na testování. Těšit se tedy můžete ještě třeba na Head & Shoulders či Aussie, dnes ovšem mrkneme na Pantene.

Trošku mi tedy trvalo, než jsem se k recenzi dostala, ale vlasy myji až tak po třech až čtyřech dnech, takže spotřeba té vlasovky není až tak velká, navíc jsem dostala fakt mega balení a protože nerada mám otevřeno několik lahviček najednou, tak jsem se ke všemu dostávala postupně. Aktuálně dodělávám poslední kousek, takže recenze je už na místě a pomalu se dostanu k dalším zmiňovaným značkám.

Šampon Intensive Repair
Na testování téhle řady jsem se strašně těšila, vlasovka od Pantene mi vyhovuje a mám tu fakt několik novinek, takže jsem se nemohla dočkat. Řada Intensive Repair je určená pro oslabené a poškozené vlasy. Vlasy má chránit, obnovovat jejich pevnost, vyživovat a předcházet třepení konečků.

Šampon má klasickou řídkou konzistenci jako většina šamponů, i v menším množství vytváří opravdu velmi bohatou pěnu, což já mám ráda, takže v tomto směru naprostá spokojenost. Vlasy skvěle umyje, po použití jsou nádherně nadýchané, lesklé a je vidět, že na pohled i pevnější a zdravější.

Co je ale nejlepší, že během používání se mi vůbec nemastily. Jak jsem psala výše, myji tak po třech až čtyřech dnech, s tímto šamponem nebyl problém vydržet i déle, klidně týden. I po takové době bez mytí jsem nemusela sahat po suchém šamponu, stále si vlasy držely svůj objem a vypadaly perfektně. Za mě snad vůbec nejlepší šampon, který jsem si zamilovala.

Balzám 3 Minute Miracle
Tříminutové balzámy můžete znát od značky Aussie, poměrně nově je ale nabízí právě i značka Pantene a jsou dostupné snad téměř ve všech řadách. 3 Minute Miracle nabízí hloubkovou výživu, jsou výživnější než klasický kondicionér a já si tenhle kousek zamilovala snad již po prvním použití.

Balzám se tedy používá v případě, kdy Vám klasický kondicionér hydratačně nestačí, nebo vlasům chcete té výživy dodat více. Balzám je krásně hutný a už když ho do vlasů aplikujete, tak cítíte, jak jsou úplně úžasné na dotek. Po smytí jsou vlasy neskutečně jemné, ale ne slabé, zkrátka příjemné a rozhodně pevnější. Vlasy mi nijak nezatěžoval, nemastil, jen jim dodal to, co slíbil. A šly bez problému rozčesat.

Jinak věděli jste, že kondicionér patří do celé délky i ke kořínkům? Samozřejmě u hlavy se nevmasírovává jako šampon, ale patří opravdu všude. Naopak maska se aplikuje čistě jen do délek.

Pěnový balzám Intenstive Repair
Další novinkou jsou pěnové balzámy, které najdete opravdu ve všech řadách a jsou určené pro ty z Vás, které mají problém s klasickým balzámem, jelikož jim vlasy zatěžuje. Používá se stejně jako klasický balzám, nanesete na vlhké vlasy a smyjete, nejedná se o bezoplachovou péči.

Zpočátku jsem byla z balzámu docela zklamaná, protože mi přišlo, že nic nedělá. Balzám vytváří hustou, ale zároveň nadýchanou pěnu. Rozdíl mezi klasickým balzámem a pěnou je fakt obrovský, zatímco balzám ve vlasech cítím, tak jakmile jsem aplikovala pěnu, vůbec jsem ji ve vlasech nevnímala. A bylo to znát i během rozčesávání, zkrátka jako bych balzám vůbec nepoužila.

Záleží asi, jak máte husté a dlouhé vlasy, ale já se svými musím balzámu používat poměrně velké množství, aby mi s nimi něco udělal. Při větším množství už jdou dobře rozčesat a funguje tak, jak má. Přesto si nejsem úplně jistá, zda bych ho vyměnila za klasiku.

3in1 Intensive Repair
Různé 2v1 či 3v1 se pomalu zas vrací do módy. Tohle bylo populární v době, kdy jsem byla v pubertě či dokonce někdy v dětství. Pamatuji, že jsem šampon 2v1 vozila hlavně na školu v přírodě, abych nemusela tahat hromady lahviček.

A i Pantene opět přišel s touhle vychytávkou, kdy v jedné lahvičce najdete sílu šamponu, kondicionéru, tak i masky. Vlasy myje, usnadňuje rozčesávání a ošetřuje. Je to ideální právě na různé výlety, kdy si vystačíte s jednou lahví či do fitka.

Produkt má opět docela řídkou konzistenci, v podstatě jako šampon, bezva napění a umyje. Vůbec jsem nezmiňovala vůni celé řady, která je fakt povedená, všechny produkty mi strašně moc voní, krása. Bohužel co se týče výsledků, tak tady budu kritická. Sice jdou vlasy dobře rozčesat, ale hrozně se mastí. Jak s klasickým šamponem se nemastily vůbec, tak tady vydrží hezké dva dny a třetí už je vidět, že u kořínků se začínají mastit a plihnout. Produkt se mnou zkoušela i mamča, které se vlasy nemastí vůbec a ani jí kousek 3in1 nesedl.

Moc děkuji Procter & Gamble za poskytnutí produktů k recenzi.

Máte zkušenost s Pantene?
Používáte pěnové kondicionéry?

11 komentářů:

  1. Pěnové kondicionéry nepoužívám, preferuji ty klasické, ale Pantene jako značku mám moc ráda a třeba jejich šampon Aqua Light, tam bych už ani nespočítala těch balení, co jsem vypotřebovala:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Všechny produkty vypadají dobře, nejvíce mě však zaujal 3 minutový balzám miracl, má moc pěknou konzistenci. Každopádně značku Pantene mám moc ráda :)

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  3. Docela ti závidím, že si můžeš vlasy umývat i po týdnu, to já bohužel ne :( :D Co mě zaujal je šampon i balzám. :) Pantene si občas koupím, takže super.
    Miska blog


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Běžně myji po čtyřech dnech, ale s tímhle samponem se fakt nemastily :)

      Vymazat
  4. Lákal by mě ten pěnový...škoda že nic nedělá...Pantene šampony moc nepoužívám, spíše vůbec poslední dobou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dělá, ale ve větším množství. Podle mě záleží na hustotě a délce vlasů.

      Vymazat
  5. Z drogerky používám vlastně už jenom Baleu. Pantene jsem neměla roky. Ale tohle mě zaujalo vážně dost. Hlavně ten šampon a balzám. Pěnový zní taky skvěle, když se oplachuje (bezoplachové nemám ráda), tak je škoda, že je na nic :( Na konečky potřebuju něco výživnějšího.

    OdpovědětVymazat
  6. Koupila jsem si masku intensiv repair a až doma jsem se zajímala o složení.
    Ty výrazy mi nic neříkaly a tak jsem si dala práci s jejich překladem.
    Zjistila jsem, že obsahuje dva druhy silikonu.
    Teď Váhám, jestli ji použít,
    Když jsou silikony na vlasech zátěž a blokují pak přívod živin a hydratace do vlasů.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...