MeMeMe - Tužka na oči a tekutý rozjasňovač

Značka MeMeMe není u nás až tak profláklá, ale na e-shopech ji můžete sehnat, takže stačí hledat. Jedná se o britskou kosmetiku, která se zpočátku nechala inspirovat starověkými Řeky a nakonec ale zaplesají duše Bohémů, u kterých obaly zakotvily a právě nádherný vzhled mě zaujal již před lety.

Doma vlastním rtěnky, o kterých ale někdy příště a dnes se zaměříme na rozjasňovač a tužku na oči a právě o tužkách obecně bych ráda něco napsala.

Tužky jsou u mě kapitola sama pro sebe. Pokud sledujete blog pravidelně a zrovna tužky Vás zajímají, tak jste si možná všimly, že se tu objevují v podstatě jen barevné a černých tu je za těch několik let jen pár, pokud vůbec. Je to tím, že černou tužku používám snad už třináct let jednu a tu samou a to se třpytem od Nice Cosmetics, která mi maximálně vyhovuje. Není černočerná, tím pádem není tak tvrdá na těch očích a i když slzím, nevypadám jak panda, což mi žádná jiná tužka nesplňuje. Nerada zkouším nové a když, tak pouze doma, nikam ven bych si jinou tužku nevzala.

Pár tužek ale vlastním, jak jsem psala, používám je pouze doma a tím pádem vůbec nemizí. Určitě bych se ráda o nich ale v budoucnu rozepsala, též na recenzi čeká pár starších barevných kousků a nerada bych opominula bílé tužky, které jsou také velký oříšek.

Tužka na oči
Zrovna tahle tužka u nás zřejmě dostupná nebude, ale z prodeje určitě stažená nebyla a v zahraničí ji seženete bez problému. Tužka má být extra měkká a slibuje dlouhotrvající intenzivní barvu. Ideální na kouřovky. Obsahuje přírodní oleje, vitamín E a je šetrná k očím. Ještě bych neměla zapomenout zmínit, že kosmetika by měla být veganská.

Tužka je opravdu extrémně měkká a kreslí úplně sama. Jenže tím, jak je měkoučká, tak je to jako kreslit voskovkou, která se během nanášení drolí a flekatí. Tužky používám hlavně na spodní linku, takže hodnotím hlavně tohle použití. Občas má tendence vynechat a pak zas na oko nanesete šíleně moc barvy. Ta tužka se rozpíjí v podstatě už během nanášení a během pár minut se zvládne rozmazat všude kolem. O menším zaslzení ani nemluvím, to vypadám pak doslova jak panda.

Překvapivě není ale tak zlá na horní linku a případně i rozmazání po víčku místo stínů, kdy vytváří fakt nádherné kouřovky, které i drží. Nechápu prostě. Tím jak je měkká, tak se i dobře blendí a kouřovky se s ní dělají fakt na jedničku, ale nesmí skončit na spodní lince, to je peklo.

Tekutý rozjasňovač Beat the Blues
Tohle je jeden z prvních rozjasňovačů, které se mi doma objevily. Je ale pravda, že používat jsem ho více začala teprve nedávno, kdy jsem tomuto typu produktu přišla na chuť a sahám po něm až na výjimky v podstatě denně.

Rozjasňovač má krásné balení, jedná se o malou skleněnou lahvičku, která připomíná lak na nehty a dokonce i aplikátor je typický štěteček, který můžete znát u laku. Za mě balení opravdu elegantní, které budí dojem luxusu.

Mám ho v odstínu Oyster Gold, což je klasická zlatá barvička. Dostupný by měl být ale i růžový odstín, který sedne světlounké pleti. Má dobrou pigmentaci, ale zároveň nepůsobí na pleti jako discokoule, vypadá přirozeně a nekřičí, což mě na něm baví. To ale neznamená, že svůj úkol neplní, naopak, vidět na pleti je, ale zkrátka vypadá přirozeně.

Já ho nanáším štětečkem, ale poté ho do pleti jakoby vťupkávám, jakmile ho chcete rozetřít, tak ho rozetřete úplně do pryč, takže opravdu doporučuji vklepávat prsty. Výsledkem je pak rozjasněná pleť a celodenní výdrž, což mě mile překvapilo.

Znáte kosmetiku MeMeMe?
Co Vy a černé tužky na oči?

8 komentářů:

  1. Mám od téhle značky rozjasňovač, dlouho jsem si ho přála, je v růžovém odstínu a mám ho moc ráda:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Značku vůbec nepoznám a tužky na oči nepoužívám, ale ten rozjasňovač nevypadá špatně. Jen já bych si ho vzala v růžovém odstínu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Já si pamatuji jak tato značka byla kdysi myslím zrovna v Ladyboxu :) Mě jinak nijak extra tato značka nezaujala :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tahle značka je pro mě novinkou :-) vůbec jí neznám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...