Astor - Paletka očních stínů Eye Artist

Ač mám paletek doma už poměrně slušnou sbírku, tak mě každá nová dokáže potěšit. Jen bych ráda nějak zredukovala mono stíny, abych se více zvládla těm paletkám věnovat. Dáváme přednost mono stínům, nebo preferujete paletky?

Obrovskou radost mi udělala i tahle malá paletka od Astor, která mi před nedávnem přišla k testování. Paletka patří do řady Eye Artist, ze které mám jednu menší, čtvercovou paletku, která je neskutečně pigmentovaná, takže jsem byla hodně zvědavá i na tuhle.

Paletka má obyčejné plastové balení, které je ale pevné a určitě neurazí. Součástí je aplikátor, z jedné strany klasický pěnový, z té druhé štěteček. Pro spoustu lidí zbytečnost, já ovšem tyhle aplikátory na obyčejnější líčení využívám, takže mi v balení vůbec nepřekáží.

Co mě nejvíce překvapilo a byla jsem z toho nadšená, že paletka obsahuje čtyři oční stíny, bázi a dokonce rozjasňovač, což je super. Navíc ideální odstíny na podzim. Konkrétně je to paletka 100 Cosy Nude. Už když jsem ale vzala paletku k nafocení, tak jsem věděla, že pozitiva končí u pěkného pohledu a skladby stínů.

Báze pod stíny je zbarvená do oranžova, takže víčko i barevně sjednotí, dost máslová, spíše tedy pro sušší víčka, avšak v tomto případě to je jedno, protože nedělá vůbec nic. Co se týče rozjasňovače, to je další průšvih. Je to jen spousta silně slisovaných zlatých třpytek, které jsou vhodné možná tak někam na party či na ples, s klasickým rozjasňovačem to nemá nic společného.

Očních stínů, tak jsou všechny matné a dole na ruce jako swatche jsou ještě poměrně výrazné, jinak je to s pigmentací opravdu velká bída. Ty světlejší odstíny nejsou na víčku téměř vidět, trošku barvy dosáhnete alespoň tím nejtmavším hnědým odstínem, ale i tak to není žádná sláva. Nepomůže jim ani žádná báze, vrstvení a při blendění se ztrácí. Jsou spíše sušší, ale nijak extra nepráší a nepadají pod oko, ono nemá ani pořádně co opadat.

Sáhnu po nich možná ráno, kdy spěchám, nemám čas a chuť se více očima zabývat. U těchto je úplně jedno, zda obě oči jsou stejně nalíčené, nebo Vám někde ujela ruka, není to vidět. I to málo, co na oko dostanete se během dne ztrácí a to i s tou nejlepší bází. Bohužel mě to opravdu mrzí, skladba stínů je super a navíc vím, že Astor to umí mnohem lépe.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Máte s paletkou zkušenosti?
Raději studené, nebo teplé odstíny?

15 komentářů:

  1. Je to škoda, že se nepovedla, takhle na pohled vypadá opravdu hezky.

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka vypadá moc hezky, mám ráda takové barvy, škoda že tolik nevydrží :/
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda jej, protože odstíny má fakt povedené :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Túto paletku som neskúšala a úprimne ma ani veľmi nezaujala.

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  5. to je naozaj škoda, lebo tie farby vyzerajú naozaj veľmi pekne, krásne jesenné odtiene :)

    OdpovědětVymazat
  6. Škoda té pigmentace, ale asi bych to i od Astoru očekávala. Kdybych ji viděla v drogerce asi bych ji jen přešla, nevypadá bohužel ničím zajímavě :/

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  7. Docela pěkné barvy, akorát na podzimní ladění. Škoda, že jinak evidentně nepřesvědčila.

    OdpovědětVymazat
  8. Už na oko se mi stíny v paletce moc nezamlouvají. Celkově na mě paletka nepůsobí dobrým dojmem a nedokáži říct proč :-(

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...