Lirene - Samoopalovací pěna na obličej a tělo

Docela by mě zajímalo, zda samoopalovák berete jako produkt na léto, nebo naopak na zimu? Já to mám asi něco mezi tím, před létem je super na bílé nohy, které se ještě nestihly opálit a po létě zas pro udržení opálení. Je ale pravda, že nejsem úplně schopná tyto produkty používat pravidelně, přece jen ta aplikace musí být precizní a ne vždy mám čas a chuť.

S touto recenzí jsem si dávala hodně načas. Pěna mi přišla v létě, opravdu těsně před dovolenou, takže jsem ji nestihla použít a po dovolené na opálenou pokožku je to samozřejmě nesmysl. Nezbývalo než čekat, až trochu vyblednu.

Pěna je obohacena o hydratační komplex, který v pokožce uzamyká vlhkost a chrání ji před vysoušením. Efekt opálení by měl být vidět již po jedné hodině a vydržet až šest dní. Také pěna slibuje dobré nanášení a rychlou vstřebatelnost.

Před použitím je potřeba produkt protřepat, nebo třeba, on asi nebude žádný rozdíl, pokud to neuděláte. Pěna se po vymáčknutí totiž ihned rozpouští a mění v hodně vodovou konzistenci, která stejká. Textura mě hodně zklamala, protože jsem se fakt těšila na bohatou pěnu a ono nic. Je ale pravda, že se dobře roztírá a do pokožky se ihned vsakuje bez pocit lepení.

Poprvé jsem pěnu zkoušela po dovče na bílá místa jako jsou prsa a zadek, tam mi ale vůbec nechytala, neberu to ale vyloženě jako problém této pěny, celkově mi na tato místa samoopalováky chytají blbě a dokonce i solárko moc nezvládá. Jakmile jsem trochu vybledla, tak šla pěna na celé tělo. Nesouhlasím s tím, že je efekt vidět po jedné hodině. Napoprvé to chce dokonce tak dvě aplikace po sobě, aby se pěna chytla. Pak už tedy stačí jedna za čas, ale určitě to trvá déle než hodinu.

Jako podpora opálení je super. Ta blednoucí pokožka zas chytla krásný hnědý nádech a ten držel téměř týden, prostě wow. Je potřeba ale dávat pozor na lokty, kolena apod, jelikož tam má tendence flekatět. Na neopálenou, bílou pokožku už je potřeba hodně bacha. Rozhodně doporučuji nanášet menší množství produktu. Pak chytá hezky, rovnoměrně a vytváří přirozenou barvičku, alespoň na mně. Jakmile ale vymáčknete více, tak se zřejmě pěna nerovnoměrně vstřebává a flekatí docela dost.

Co mě mile překvapilo, tak hydratace. Vůbec by mě nenapadlo, že ta vodová pěna bude pokožku vyživovat, ale po použití mám opravdu hezky hydratovanou a heboučkou pokožku, která navíc příjemně voní.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Používáte samoopalováky?
Zkoušely jste pěnu Lirene?

12 komentářů:

  1. Samoopalováky používám až mi vybledne opálení, tak abych si udržela barvu. Ale ta aplikace mně nebaví, je potřeba si s tím pohrát, jak to jen trochu odfláknu, tak jsem flekatá:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem nikdy samoopalovák nepoužila, docela se bojím té aplikace. Ale jsem zvyklá že jsem bledule, tak mě to ani netrápí, vždy si počkám na léto na to pravé opálení :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Já samoopalováky nepoužívám. Už jsem sice nad nějakým uvažovala, ale pak jsem si řekla, že to až tak nepotřebuju.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Od lirene jsem nezkoušela nic. Celkově se samoopalovakum nějak vyhýbám protože si neumím představit jak by to v mém podání dopadlo :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych velmi ráda vyzkoušela samoopalovák od Astrid :) Tento nevypadá špatně.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám zkušenosti pouze s pěnou od St.Moriz. S ní jsem byla moc spokojená, takže jsem ani jiný samoopalovací produkt nezkoušela.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...