Nákupy a novinky za září 2018

Krásný říjen!
První školní měsíc je pryč a hned na začátku druhého si ukážeme všechny novinky za září, poté spotřebu a samozřejmě nebude chybět ani random, takže týden bude plný statistik a to docela bohatých.

Novinek tu mám fakt jako hodně, spoustu toho jsem dostala, ale přiznávám, že jsem i zrovna ne málo utrácela, takže dokonce doufám, že říjen bude skromnější. Nejvíce mi přibylo kosmetiky, té je vážně dost, ale udělala jsem si menší radost i jinde, to se dočtete ale níže.

Kosmetika
Nooo, trochu se to vymklo kontrole, uznávám. Vlastně jsem ani nevěděla, že je toho tolik, dokud jsem nezačala všechno sbírat na hromadnou fotku. Teprve u ní jsem zjistila, že se mi to pomalu na ní nevejde a dostalo se ke mně během září spousta balíčků.

Tradičně jsem byla s Alenkou na kosmetickém veletrhu v Letňanech. Šla jsem tam s tím, že nic kupovat nechci a hlavně nepotřebuji a spíše jdu jen pokecat s holkama. Už nikdy si tohle říkat nebudu. Zhřešila jsem hned u první zastávky a to byl stánek Lip Smacker, tam mají pokaždé super ceny a tentokrát tři balzámky vyšly na 50Kč dohromady, no odolejte. Brala jsem tedy kiwi, mango a cukrovou vatu. Také konečně zkusím kosmetiku I love Cosmetics, kde ve výprodeji měli pár kousků, jahodový tělový krém a marshmallow peeling, mňam. Dál tu mám nějaké plátýnkové masky z domdeco.cz a nejvíce jsem utrácela u smakujto.cz, kde měli výborné popcorny a pomazánky. Kosmetika Regina je od Alči.

Přišel podzimní Glanc box, který byl fakt jako bomba. Narvaný hromadou produktů a samými zajímavými. Obrovskou radost mi udělala maska na vlasy od Garnier, tu jsem plánovala koupit a radost mám například i z balzámků Blistex. Obsah se opravdu povedl a pokud by Vás zajímal komplet, tak ho najdete zde. Nechala jsem si v podstatě vše, až na deodorant. A vypadá to, že zásoby balzámů nikdy nesnížím.

Možná jste zaznamenaly charitativní akci Teribear, která každoročně pomáhá dětem a matkám s dětmi. Má ji na svědomí Tereza Maxová  a pomoc spočívá v tom, že dojdete na Vítkov, registrujete se a za každý uběhnutý kilometr po vyznačené trase přispějete 30Kč. Já byla na akci pozvána v rámci spolupráce se značkou Astrid, se kterou spolupracuje právě i Tereza Maxová. Kromě registrace nás čekal i piknik a domu jsem si odnesla taštičku s pár produkty, na které určitě bude recenze. V balíčku byl ještě balzámek na rty, který jsem ale darovala.

A tady takový mix všeho. Došly mi všechny olejíčky a séra na vlasy, tak bylo potřeba dokoupit. Na zkoušku jsem vzala značku Bione se silikonem a arganovým olejem pro tmavé vlasy. Olejíček stál asi 50Kč, tak jsem hodně zvědavá. Tuhá Nivea je u mě klasika, kterou používám neustále. V DM drogerii konečně najdete makronkové masky, na které jsem se moc těšila. A ty makronky vzadu jsou od mamči a jedná se o šumivky do koupele od značky Moje, nádhera.

Od e-shopu kupkosmetiku.cz mi přišly podzimní novinky značky Essence. Balíček mi udělal neskutečnou radost, jelikož Péťa z e-shopu věděla, že toužím po rozjasňovačích, tak mi balíček lehce personalizovala, což jsem fakt nečekala a dokážete si představit tu radost během otvírání. Celkově se mi ale odstíny a produkty trefily do vkusu, takže si testování užívám a co nejdříve budou recenze.

Posledním PR balíčkem je tradiční od arome.cz, kde jsem tentokrát našla nové micelární sprchové gely od Dove, které voní čistě po mýdlu, tak jsem na ně zvědavá po použití a třetí věcí byla nádherná paletka od Astor, která bude ideální na podzim. Obsahuje bázi, čtyři oční stíny a rozjasňovač. 

O víkendu proběhla rodinná návštěva, po roce a půl dorazila sestřenice s tetou a pokaždé si dáváme nějaké dárečky. Ukážu Vám komplet vše, ne jen kosmetiku, protože dárečky mi udělaly velkou radost. Z kosmetiky jsem dostala Manufakturu, krém na ruce a mýdlo se solí z Mrtvého moře a nějaké snad šumivky. Vše má silnější, mýdlovou vůni. Pak tu mám svíčku s vůni kávy a tiramisu, čoko bonbony a nějaké kokosové pitíčko, mňam :D

Ostatní
Kde jsem si udělala obří radost, tak na e-shopu emp-shop.cz, kde jsem brala kamarádce dárečky a zároveň narazila na dárečky pro sebe, znáte to :D Láska na první pohled, to byla sukně s Alenkou v říši divů, která byla ve velké slevě, takže jsem měla hned jasno. Já z toho Disneyho nikdy nevyrostu. Pokud by jste tam někdy braly nějaké oblečení, doporučuji koukat na rozměry, jelikož já ze svého klasického XS-S jsem u této sukně dokonce na L.

A další láska byl diář s medvídkem Pú a Ijáčkem. Sice diář mám, stačí vyměnit pouze náplň, ale téhle roztomilosti nešlo odolat. Jediná nevýhoda, že nemá napsané svátky, jelikož se nejedná o český produkt, ale není to něco, co by bylo vyloženě nutné.

Kde jste utrácely Vy?
Znáte některý produkt?

10 komentářů:

  1. Tohle je pořádná nálož novinek :) Ty Dove nové sprchové gely mě lákají, tak snad pak dáš info :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Plán, že si nic kupovat nechci je cesta do pekel, to vždycky utratím víc než je zdrávo:-D Líbí se mi ty produkty I love.. a novinky od Essence a pak obsah Glanc Boxu:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, to je věcí, už bych nevěděla co s tou kosmetikou dělat :D ale skvělý článek, na veletrhu jsem byla taky a moc se mi tam líbilo :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Tý jo, to je slušná nálož kosmetiky. Pro mne k nespotřebování (paletku se 4 očními stíny mám už asi 3 roky a pořád nejsem u dna :-)). Antiperspirant Nivea je taky moje stálice, ale já používám kuličková.Budu se těšit na recenze produktů, které neznám (což jsou v podstatě všechny :D)
    Já jsem v září ani moc neutrácela, resp. utrácela jsem na dovolené v Černé Hoře - třeba za výlet džípem kolem celého NP Durmitor. A taky za čaje do své čajové sbírky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono celkově ta dekorativka jde špatně. Spotřebovat třeba rtěnku je snad nemožné :D
      Utracení za výlety je nejlepší;)

      Vymazat
  5. Mě nejvíce zaujaly tvé nákupy na kosmetickém veletrhu :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...