M.Lady - Gely na holení

Na značku M.Lady jsem narazila v německé drogerii Müller, kde jsem koukala po jiných gelech na holení, než je Balea, kterou používám stále dokola. Balea mi vyhovuje na sto procent, ale zkrátka jsem chtěla zkusit i něco jiného a také něco, co u nás nejde sehnat. A na pohled je jasné, proč mě zaujalo zrovna tohle.

Jako první tu mám variantu Mystic Nights, což je limitka a upřímně nevím, zda se sehnat ještě dá, v Německu jsem teď nebyla a značka je celkově pro mě hodně neznámá, takže nemám přehled. Ale už tedy k gelu. Díky složení je určen i pro citlivou pokožku ženského těla.

V parfemaci by se měl snoubit kokos, vanilka a květinové tóny, které dávají dohromady exotickou vůni. Vůně je opravdu exotická, taková až orientální a ideální spíše na podzim, na léto mi přijde moc teplá, ale příjemná, o tom žádná.

Varianta Hawaii Feeling je naopak už vyloženě letní záležitostí, na své si totiž přijdou milovníci kokosu. Voní to naprosto totožně jako kokosové opalováky od Sun Dance, což se pro mě stalo symbolem léta.

Oba gely jsou velmi hutné, po pokožce ale výborně kloužou a i v malém množství vytvoří obrovské množství bohaté pěny, která k tělu dobře přilne a nestejká. Když to porovnám s Baleou, tak M.Lady jsou určitě hustější.

Pumpička je dost citlivá, takže opatrně. Mně se většinou povede vymáčknout toho zbytečně moc. Ke konci je ale už naopak šíleně k vzteku, protože gel leze ven pomalu, musíte pořádně přitlačit a přitom toho v balení zbývá ještě docela dost. Já už zbytek i vyhodila, protože to je opravdu o nervy.

Kvalitně jsou gely ale totožné jako Balea. Hezké obaly, krásné vůně, příjemná textura a cenově odpovídají též stejně, možná o nějakou korunku dražší.

Znáte značku M.Lady?
Používáte gely, nebo pěny?

15 komentářů:

  1. Já mám raději gely a tyhle vypadají hezky. Značku vůbec nepoznám.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Značku neznám, ale ty obaly jsou krásné a kdyby byly u nás dostupné, tak bych neváhala vyzkoušet, ale takhle se musím spokojit s gely Balea:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Fíha, páči sa mi, že si to porovnala k Balei, lebo aj ja používam v kuse len ju. Nepoznám túto značku a zrejme sa k nej ani nedostanem keďže je z Nemecka ale opisom vyzerá teda celkom fajn :)
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě musí být super, mám moc ráda Balea gely, k tomuto se ale bohužel asi nedostanu :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  5. Mám raději gely na holení, tyto vypadají krásně!

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tyhle gely na holení vidím poprvé. Já nedám dopustit na gely z DMka. Ale tyhle M.Lady mě taky lákají a pokud jsou stejně kvalitní, jako ty mé oblíbené, tak proč ho nezkusit :-) jinak pěny za mě neee.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...