Spotřebováno za říjen 2018

Říjnová spotřeba se opět řadí mezi rekordní. Spotřeba se mi v poslední době daří tak, až se divím, že to na zásobách není více znát, někde musí být malá chybka :D Mám tu osmnáct kousků, což je na mě fakt hodně a nečekala jsem to. Většina produktů mi došla buď hned na začátku měsíce, nebo až úplně ty poslední dny.

Výborné je, že rovnou šest kousků je dekorativka. Spotřebovala jsem svoji první a zároveň asi i poslední rtěnku, což je bomba. Snížila jsem i číslo make-upů a do věčných lovišť odešel i další balzámek a nejspíše minimálně jeden dva dojdou i v listopadu. Za každý prázdný mám ale další dva až tři nové, takže to není poznat, ale i tak se to počítá.

1. Batiste suchý šampon Pink Pineapple (Recenze) - Letní limitka, která měla úžasnou, exotickou vůni, ve které se mísilo hlavně sladké ovoce, přesně vůně pro mě. Šampon zbavil vlasy mastnoty, dodal jim objem a provoněl je.
Koupila bych znovu: ANO

2. Head & Shoulders šampon Supréme Moisture (Recenze) - Příjemně voněl, vlasy po něm byly nadýchané, lesklé, ale bohužel se rychleji mastily a při dlouhodobějším používání neskutečně vysušoval pokožku hlavy.
Koupila bych znovu: NE 

3. Kallos maska na vlasy Biotin (Recenze) - Maska měla spíše gelovou konzistenci, která vlasy hezky vyživila, dodala jim lesk a úžasně je zjemnila. Vlasy byly neskutečně heboučké a přišlo mi, že i pevnější. Jediné mínus vidím v citronové vůni, která je spíše záchodová.
Koupila bych znovu: ANO

4. Dove micelární sprchový gel Anti-Stress (Recenze) - Tohle se za mě nepovedlo. Velkým průserem je vůně, ta je nepříjemná, čistá a až taková štiplavá. A navíc sprcháč strašně vysušuje, takže za mě nee.
Koupila bych znovu: NE 

5. Balea sprchový gel Duha (Recenze) - Již druhé balení a rozhodně ne poslední. Chápete správně, jde mi o obal, ale celkově mě sprcháč baví. Hezky voní, hodně sladce, nevysušuje a umyje.
Koupila bych znovu: ANO

6. Yves Rocher tělové mléko Malina & máta (Recenze) - Tohle jsem si zamilovala. Mléko bylo středně hutné, dobře se roztíralo, okamžitě se do pokožky vstřebalo bez pocit mastnoty a ta vůně. Bože, to byla krása. Sladké maliny se svěží mátou, bomba. A dobře hydratovalo.
Koupila bych znovu: ANO

7. Neutrogena čistící gel Visibly Clear Pore & Shine (Recenze) - Není primárně určen pro moji pleť, takže mě častokrát po něm hodně pnula. Má ale super vůni, mandarinka s citronem se povedla. Bohužel neodstraní ani všechen make-up a zbytky na pleti zůstávají.
Koupila bych znovu: NE

8. a 9. Balea textilní masky Happy Macarons a Sweet Macarons (Recenze) - Masky pleť osvěží, vyživí a rozzáří, v tomhle směru jim nemám co vytknout. Jako mínus beru silně napuštěné plátýnko a zklamaly mě vůně.
Koupila bych znovu: ANO

10. Nature of Agiva mýdlo Roses from Bulgaria (Recenze) - Mýdlo v sobě ukrývalo části lístků, takže posloužilo i jako peeling či bylo super na velmi znečištěné ruce. Já ho používala hlavně na ruce, kde dobře mylo, lehce obrousilo a nevysušovalo.
Koupila bych znovu: ANO

11. Nivea antiperspirant Invisible for Black & White (Recenze) - Moje letitá stálice, kterou používám stále dokola a která nezklame. Chystám větší recenzi společně se spreji.
Koupila bych znovu: ANO

12. Essence make-up Get Picture Ready (Recenze) - Totální peklo. Během aplikace jakoby zpudrovatěl, nešel pořádně rozetřít, zalezl do každé vrásky a zvýraznil každou suchou šupinku, tohle bylo fakt strašný.
Koupila bych znovu: NE

13. Dermacol Selfie Make-Up (Recenze) - Měl svoje chyby, roztírání a zapracování bylo pracnější a make-up pokaždé využil, když jsem měla sušší pleť a ještě více ji dodělal. Jinak ale krásně kryl, byl na pleti příjemný a vydržel celý den, což byla pecka.
Koupila bych znovu: ANO

14. Jordana linkovač se štětečkem semi-permanent (Recenze) - Linky měly méně pigmentovanou, stříbrnou barvičku, která ale dobře držela celý den. Problém ale byl, že linky mi ihned vyschly. Asi tři použití a konec.
Koupila bych znovu: NE

15. Nice Cosmetics tužka na oči se třpytem (Recenze) - Moje stálice a nejlepší tužka na oči, nic jiného mi snad ani nevyhovuje. Není černočerná, takže nepůsobí tak tvrdě, drží ale celý den a zvládá i slzení.
Koupila bych znovu: ANO

16. Paese lesk na rty Colore Mio (Recenze) - Lesk byl hutnější a nechytal zrovna rovnoměrně, při nanáší to chtělo zrcátko. Měl jemnou, růžovou barvičku, která byla hezky přirozená. Nevysušoval, nelepil a bohužel ani moc nevydržel, stačila půl hodinka a byl pryč.
Koupila bych znovu: NE

17. Mary Kay krémová rtěnka (Recenze) - Hodně jemná rtěnka, ideální na denní a jemné líčení. Byla hezky krémová, dobře se nanášela, mizela rovnoměrně. Nevysušovala, nezvýrazňovala suchá místa a nezalézala do vrásek. Vydržela ovšem max hodinku.
Koupila bych znovu: ANO

18. Maybelline balzám na rty Baby Lips Sweet Apple (Recenze) - Mě Baby Lips baví, suché rty nespasí, ale na obyč namazání během dne či dodání barvičky jsou fajn. Tohle byla zimní limitka s vůní jablíčka a špetkou skořice, ideální na zimu. Balzámek navíc dodal šťavnatou červenou barvu rtům, takže spokojenost.
Koupila bych znovu: ANO

Jak se Vám daří spotřebovávat dekorativku?
Znáte některý produkt a co došlo Vám?

11 komentářů:

  1. Zbožňuji suché šampony Batiste a stejně tak sprchové gely a tělová mléka Yves Rocher, ozbzvlášť tuhle malinovo-mátovou parfemaci:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsi měla dokonalou spotřebu. :) Mě se víc jak 6 kousků spotřebovat nedaří :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždy mám otevřen jen jeden produkt, to pak jde líp :)

      Vymazat
  3. Jak se mi daří spotřebovávat dekorativku? Pomalu :-) - paletku stínů mám už tak dlouho, že si nepamatuji, kdy jsem ji koupila. O rtěnce platí to samé. Jedině, co spotřebovávám víc, je řasenka a tužka na oči.

    OdpovědětVymazat
  4. U mě dekorativka moc nemizí, většinou řasenky a jedna tužka na oči od Essence, kterou si kupuju stále dokola. Teď se ale budu snažit dopotřebovat alespoň něco z toho co mám, přece jen 50% sleva v Rossmannu tomu moc nepomohla :D
    Kriss

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tužky na oči mi také mizí, ale zrovna u nich to není žádoucí :D

      Vymazat
  5. Brzo už taky budu vyhazovat sprcháč s jednorožcem :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...