Brandnooz box - Listopad 2018

Krásnou první adventní neděli!
Je to tady, Vánoce již opravdu klepou na dveře a dnes zapálíme první svíčku. Máte již vánoční výzdobu, nebo zdobíte až později? A co nakoupené vánoční dárky? Co se týče dárků, tak přiznávám, že nemám ani ťuk a ani nevím, kdy všechno stihnu sehnat.

Ani ke konci roku nechybí tradiční zásilka, která dorazila v pátek a já se do krabičky vrhla s velkým očekáváním. Říjnový box mě moc nezaujal, takže jsem doufala, že listopad bude zas o chlup lepší. A zklamaná rozhodně nejsem, naopak. Sice rovnou dva produkty jsou chybějící z minulé zásilky, což také dělá lepší dojem, ale i tak musím říct, že jsem spokojená. Box obsahuje především dobroty, což já můžu, takže palec nahoru.

Cheetos Mix Ups Mega Fun - 70g, 24,90Kč
Všemožné chipsy mám ráda a v boxu mě vždy potěší, na večerní zobání ideální a díky boxu jsem objevila pár zajímavých příchutí. Cheetos je fajn, konkrétně tenhle mix jsem neměla, ale nedávno jsem si koupila nějaký street mix a byl pěkně odporný, tak snad příchuť sýra a kečupu, jarní cibulky a papriky zaujme více.

Chio Donuts - 24,90Kč
Chio mám snad vůbec ze všech nejraději, za mě nejlepší příchutě a z Donutu mám obrovskou radost, ty mě fakt dost lákaly a chystala jsem se na ně. Je to kukuřičný snack s arašídovou a karamelovou příchutí, no nezní to super?

Tutto Gusto Tomatová/Gulášová - 370g, 34,90Kč
Ač tedy preferuji domácí a husté polévky, tak nemám problém s tím, sáhnout občas po hotové. Když je menší hlad a vyloženě se nechce vařit, tak mi špatné nepřijdou, ale je fakt, že většinou do nich sama ještě přidám, co je třeba a aby byly bohatší.

Podravka Šípkový džem - 380g, 39,90Kč
Džemy nejím, ale do cukroví se hodí a šípkový mě fakt zaujal, určitě ochutnám i jen tak. Obsahuje vysoký podíl šípků, které jsou bohaté na vitamín C a kyselinu citronovou. Džem je bez umělých přísad, barviv a sladidel. Chuť by měla být aromatická, ale méně sladká.

Vitana Vafle Nebeské - 250g, 26,90Kč
Záříjová novinka, kterou možná využiji, ale zas si nemyslím, že je problém udělat vyloženě domácí vafle, které určitě budou lepší, jak tyto práškové. Ke směsi stačí přidat vodu, a máslo či olej a dát péct. Když už je mám doma, tak zkusím a uvidím.

Oreo Bañadas Blanco, Bañadas - 54,90Kč
Miluji Oreo, jak nejsem sušenková, tak Oreo jsem si totálně zamilovala. Nejlepší je rozhodně Double a to máčené v bílé čokoládě, mňam. Nejedná se o žádnou novinku, jen o limitovanou zimní edici. Nemám s tímhle problém, jak jsem psala, Oreo fakt můžu, takže velmi potěšilo.

Royal Crown Cola - 19,90Kč
Zapomněla jsem ji vyfotit, ale vidíte ji na hlavní fotce. Cola byla v minulém boxu, mně ovšem chyběla a moc chválím a děkuji za velmi ochotné řešení problému, kdy mi bylo nabídnuto, že mi Cola přijde v příští zásilce a rovnou dvakrát. Originální receptura sahá až do roku 1905 do Columbusu, kde ji umíchal lékárník Claud A. Hatcher. K dostání buď slazená třtinovým cukrem, nebo se sníženým obsahem kalorií pomocí stévie.

+ časopis Naše rodina

Také Vás box zaujal?
Co na něj říkáte?

15 komentářů:

  1. Schválně se mrkni na mé hodnocení na blogu. Vypadá to, že píšeme každá o jiném boxu :-D. Jsme tak dokladem toho, že se asi nelze zavděčit všem :-), protože já tentokrát byla dost zklamaná. Dokonce i zkušenost s kontaktem se zákaznickým servisem máme opačnou - já měla plesnivý ten chleba od Penamu a na upozornění, na tenhle problém jsem nedostala ani odpověď (natož nový produkt;-)).
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  2. Mě tentokrát box nezaujal. Líbí se mi ty polévky a slaný snack, ten už jsem i snědla :-D Ten sladký mi vůbec nechutná, snad ho dojí někdo v rámci rodiny :-D Ostatní produkty neurazí - nenadchnou.

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych byla spokojená, box se mi líbí. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle měsíc se vydařil :) nech si chutnat ^^

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych byla asi zklamaná, ale tak každému chutná něco jiného.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ty Oreo musím rozhodně zkusit..:)

    OdpovědětVymazat
  7. Box nevypadá špatně, asi bych ocenila víc produktů než nějaké 2x ač v jiných příchutích :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že se vše opakuje, ale i tak spokojenost :)

      Vymazat
  8. Šípkový džem jsem nikdy nechutnala, zajímala by mě jeho chuť :-) a vafle i Oreo bych si dala hned.


    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...