Kallos SPA - Gentle Conditioner For Volume And Shine

Před pár měsíci jsem konečně vyzkoušela značku Kallos, která mě tolik lákala. Testovala jsem masku na vlasy, které jsou obecně hodně oblíbené a i já byla z masky nadšená. Když se mi tedy do rukou dostal ještě kondicionér, tak jsem se moc těšila a doufala, že bude stejně tak skvělý.

Vybírat můžete z docela velkého množství a to nejen samotných produktů, ale i řad. Tento konkrétní je z řady Spa, ale na výběr je třeba ještě Professional, Botaniq, LAB 35 a další.

Jemný kondicionér pro objem a lesk vlasů slibuje dodání objemu a oslnivého lesku. Vlasy má zanechat jemné, vyživené a hydratované. Obsahuje olej z neroli, který vlasy posiluje a zabraňuje jejich poškození.

Když jsem ke kondicionéru čichla, tak jsem myslela, že to nedám. Vůně je šíleně moc intenzivní, dost štiplavá a cítím v ní lehce bylinky a neroli sám o sobě je výrazný, taková pomerančová vůně, ale ne klasického pomeranče. Opravdu bylinkově kyselá vůně.

Mně smrděl a jak. Naštěstí jsem si ale zvykla a zas tolik mi už nevadí, ale věřím, že vůně bude pro spoustu lidí problém. Pokud si naopak ale vůni oblíbíte, tak budete nadšené, jelikož provoní celou koupelnu a nějakou dobu po umytí je vůně tak silná i ve vlasech, že jde všude s Vámi.

Kondicionér má hutnější gelovou konzistenci a bohužel s vlasy toho moc nedělá. Jakmile ho hned smyjete, tak nedělá opravdu nic. Je potřeba nechat ho působit v těch vlasech déle, pak jdou alespoň lépe rozčesat, ale tím klady končí. Nějaký objem či větší lesk, o tom se moc mluvit nedá a hydratace? Tak ta vůbec.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Zkoušely jste Kallos?
Máte rády podobné vůně?

8 komentářů:

  1. Já od Kallos měla jen jednu masku na vlasy a šampon, oba produkty mi přišly takový průměr, ale stejně chci zkoušet další, věřím, že kromě nic moc a průměrných produktů má tahle značka i ty skvělé:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zančku jsem nezkoušela, škoda že nesplňuje to co slibuje :) já mám ráda voňavé produkty, ale čeho je moc toho je příliš, takže zas až tak moc taky ne :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsem jenom masku Kallos a přišla mi docela průměrná, ale chci vyzkoušet i další masku, tak snad bude stát za to. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Měla jsem tuhle značku ráda, ale už jí moc nemusím.. Raději si připlatím za značku, co je kvalitní a má lepší složení.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...