Random aneb listopad 2018

Krásnou sobotu!
Listopadové shrnutí bude hodně stručné a spíše půjde jen o fotky. Měsíc to nebyl vůbec dobrý a to snad v žádném ohledu, jsem ráda, že je pryč a jen doufám, že prosinec si i díky Vánocům užijeme o trochu více. Nedělo se vlastně skoro nic a přitom toho bylo až až. Znáte to, někdy to prostě nevychází a sype se, co se dá.

Zvládla jsem tedy spoustu káviček, víkend u kamarádky, dětskou besídku Thanksgiving a oslavu narozenin známé, kde jsem díky tomu po letech byla na bowlingu a spoustu veterinářů s Nikoušem. Niky už je starší a bohužel to začíná asi být trochu znát. Prvně musela na zákrok kvůli útvaru a z dalších testů se zjistilo, že má nález na slezině a celkově výsledky krve nebyly nic moc, hlavně co se týče ledvin, což je průser. Takže jeden problém se vyřešil a řešíme další, který ale moc řešit nejde už jen kvůli jejímu věku a váze, tak jen doufáme, že se to nějak aspoň trochu spraví, držte palce.
 Poslední hodina s tou nej lektorkou / Pistáciový dortík, mňam / Mozartův dort v Erhartově cukrárně

 Tom`s burger / Narozeniny a bowling

Miluji tyhle snídaně / Pizzburgrs v Obříství / S Kájou v Paulovi

 Zimní kávičky v Tchibu / Dobrota / Překvapivě moc dobré

Pohoda v práci / Nové šatičky a Thanksgiving / Láska nemocná :(

Jaký byl Váš listopad?
Co všechno jste zvládli?

5 komentářů:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...