Glanc box - Benefiční limitka 2019

Krásný den!
Tento článek sepisuji po druhé, jelikož mi nějakým nedopatřením zmizel z konceptů, takže pokud budu někde až moc stručná, tak hlavně proto, že psát komplet vše znovu mě fakt otravovalo a hlavně trochu překazilo časové plány.

První Glanc box letošního roku se spojil s nadací Vlaďka dětem, v jejímž čele je Vlaďka Erbová a pomáhá dětem a rodinám s onkologickým onemocněním. 50kč z každého prodaného boxu šlo na dobrou věc, což je prima.

Tentokrát je obsah zaměřen spíše na drogerii, z kosmetiky pouze dva zástupci, ale nevadí. Na Glanc boxu se mi líbí, že je praktický a ve většině případů komplet využitelný. 

Somat Gold - 10ks, 69,90Kč
Ne každá domácnost má myčku, ale za mě jsou kapsle do myčky super a rozhodně využijeme. Mají odstranit i ty neodolnější nečistoty a připáleniny. Tabletu netřeba rozbalovat, stačí dát rovnou do dávkovače.

Silan Supréme Elegance - 600ml, 69,90Kč
Aviváže se objevují často a to i právě Silan. Já je používám jen decentně, takže mám docela zásoby, ale Silan hezky voní a najdete v něm kombinací ovocných tonů s jemným květinovým srdcem a vzácnými dřevinami v základu.

Savo bez chloru prací kapsle - 17ks, 179,90Kč
Kapsle na praní mám vůbec nejraději a jsem vždy ráda, když v boxu nějaké najdu. Tyto jsou určené na barevné i bílé prádlo, mají se postarat o hygienickou čistotu, dodat svěžest a odstranit i odolné skvrny.

Bref Parfume Switch - 50g, 59,90Kč
Klasika, která je snad v každém vydání a využije ji každá domácnost. Blok má v sobě dvě vůně, kdy jedna voní za sucha a druhá se rozvoní při spláchnutí.

Carin dámské menstruační vložky s probiotiky Carin ProBiotic Ultra - 9ks, 34,90Kč
Jediná věc, kterou opravdu nevyužiji. Vložky ale obsahují čistou probiotickou kulturu Lactobacillus acidophilus, která se stará o poševní sliznici a mikrofloru. Jsou určené pro pravidelné používání.

Zewa vlhčený toaletní papír - 10ks, 11Kč
Dvě malá balení vlhčeného toaletního papíru ve verzi pure a heřmánek, který je splachovatelný a biologicky odbouratelný. Malé balení se vejde do kabelky, takže třeba v létě na cestování, proč ne.

Garnier Botanic Therapy šampon Coco Milk & Macadamia - 250ml, cca 79Kč
Obsahuje výtažky z vyživujícího kokosového mléka a makadamiového oleje. Slibuje dodat pevnost, lesk, pružnost a vlasy vyživit. Na tohle se moc těším, sice doma mám v zásobě ještě olivovou variantu, ale určitě se k obojímu dostanu.

Garnier Botanic Therapy kondiconér Coco Milk & Macadamia - 200ml, cca 79Kč
Bez kondicionéru se neobejdu a jsem ráda, že byl k šamponu dodán, nerada pak ještě dokupuji. Má oživit přirozenou krásu vlasů, dodat lesk a hebkost. Řada hezky voní, takže se těším.

Vademecum zubní pasta Natural White - 75ml, cca 35Kč
Zubní pasty také v boxu vítám. Jakmile dochází pasta, tak pokaždé při nákupu zapomenu, takhle díky boxu většinou doma mám v šuplíku. Slibuje přirozenou bílou barvu a vůni máty.

Vademecum zubní pasta Cavity Protection - 75ml, cca 50Kč
Pasta pro milovníky sladkého. Brání sklovinu proti cukerným kyselinám a kazům a to až po dobu 12h.

Duše peněz - Lynne Twist
Tohle je tuším dárek, na který Brandnooz lákal. Nic proti knížkám, jednou tam byla docela zajímavá, ale tohle jde mimo mě. Kdyby tam byla beletrie, tak super, ale tohle pošlu dál.

Líbí se Vám obsah?

16 komentářů:

  1. Super kousky. Skoda, ze jsem ho prosvihla.

    OdpovědětVymazat
  2. Z vložek bych taky nadšená nebyla, ale jinak se mi obsah líbí, plus by mně hřálo u srdce, že jsem přispěla na dobrou věc:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Není to na žádné wow, ale využití se najde. Jen aviviváže už se mi doma trochu hromadí :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Cenově se box určitě oplatil. I se přispělo na dobrou věc, ale z obsahu bych moc nadšená nebyla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Já si ho vyzvedla až dnes a jsem spokojená.
    Až po přečtení tvého článku jsem pochopila, že ty malé vlhcené kapesníky, které jsem zabalila manželovi do práce na ruce, je vlhcený toaleťák :-) Tak snad to manžel nepozná.

    OdpovědětVymazat
  6. Už jsem ho omrkla u holek. A vypadá fajn, já osobně bych produkty využila :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  7. Obsah není špatný, ale byl i lepší.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...