Maybelline - Tekutá rtěnka Vivid Hot Lacquer

Ještě před pár lety jsem výrazné rty vůbec nenosila a už vůbec ne červené. Láska k výraznějším rtěnkám se u mě ale rozvinula ve velkém a zjistila jsem, že červená na mně nepůsobí vulgárně, ale že mi vlastně sluší. Je ale pravda, že stále mám blíže k odstínům růžové a fialové, přesto se v červené cítím velmi dobře.

Ač tedy miluji rtěnky, tak jsem oblibu našla i v různým hybridech jako jsou rtěnkobalzámy či tekuté rtěnky. Dnes bude řeč o Vivid Hot Lacquer, který je nazýván leskem, ale já si troufnu oponovat a dále tento kousek leskem nenazývat.

Za mě se jedná o tekutou rtěnku, která má dodat rtům intenzivní lesk a barvu. Slibuje lesk podobný laku, příjemný pocit na rtech a nerozmazání se během dne. Ke mně se dostal odstín 72 Classic, jak už název napovídá, je to opravdu klasická červená barvička.

Rtěnka má docela hutnou konzistenci, ta textura je po nanesení na rtech cítit. Není to nic lehkého, po celou dobu víte, že na rtech něco je. Nezasychá, zůstává na povrchu lesklý finiš, který lehce lepí. Celkově je ta textura taková lepivější a gelová.

Nemůžu posoudit jak u světlých odstínů, ale u tohoto výrazného je právě ta textura trochu problém. Rtěnka vypadá úžasně a pokaždé, když ji mám, tak slyším nejednu chválu, jak krásně vypadá, ale... To ale je velké a má obrovské mouchy.

Již po nanesení se šíleně obtiskává na zuby. Nevím, jak je to možné, ale mám pokaždé úplně rudé zuby a i když otřu, tak za chvíli znovu ten samý problém. Dalším problémem je to, že jakmile se napijete, tak se Vám krásně nad rty obtiskne hrneček či sklenička, takže vypadáte jako klaun.

Je to velká škoda a mě to strašně mrzí, protože je rtěnka nádherná, vydrží i nějaké to pití a jídlo, ale je s ní strašně práce a neustále se musíte hlídat.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Jaký typ rtěnek preferujete?
A co odstín?

12 komentářů:

  1. Mám podobný odstíny a ještě jsem ho teda nezkoušela, tak jsem teda zvědavá.
    Soutěžíme o balíček

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se výrazné odstíny u rtěnek moc líbí, ale ne u mně, já na ně nemám odvahu:-D Rtěnka obtisknutá na zubech je moje noční můra, díky za radu, že se jí mám radši vyhnout.

    OdpovědětVymazat
  3. veľmi pekná farby podľa mňa <3

    OdpovědětVymazat
  4. Tak krásný odstín a v podstatě k ničemu, škoda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Wow tak tahle Červena je opravdu nádherný odstín😍 miluji výrazne červené rtěnky..ale vždy se bojím ze se nečeho dotknu např skleničky při pití nebo při líbání a rtěnka je hned vsude

    www.melissakinsley.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Hodně nevšední odstín. S touhle rtěnkou zkušenosti nemám. Já bych takový odstín nejspíše nevynosila.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...