Eucerin - Hydratační oční krém Aquaporin ACTIVE

Pro někoho oční krém představuje zbytečný produkt navíc, pro někoho naopak nutnost či jen prevenci proti vráskám v budoucnu. Podle mě je ale péče o oční okolí velmi důležitá a časem Vám za to poděkuje a Vy samy sobě také. Oční krémy beru nejen jako prevenci proti vráskám, ale bohužel mě trápí kruhy pod očima a bez krému se tím pádem neobejdu už pár let. Rozhodně rozdíl během používání a nepoužívání je dosti vidět.

Se značkou Eucerin mám v podstatě nulové zkušenosti, přitom je dost chválená a i velmi lákavá. Vznikla v roce 1900 a patří mezi špičku v oblasti dermokosmetiky. Splňuje ty nejvyšší dermatologické standarty a tím pádem má dobrou kožní snášenlivost.

Řada Aquaporin Active je hydratační řada a proč Aquaporin? Aquaporiny jsou kanálky, které zásobují kožní buňky vodou. Výsledky by měly být nejen okamžité, ale i dlouhotrvající.

Tento hydratační oční krém mě zaujal okamžitě, i když uznávám, že zpočátku především díky balení. Krém má intenzivně, ale zároveň šetrně hydratovat citlivé oční okolí, zmírňovat známky únavy a otoky. Pleť má získat zdravý a zářivý vzhled, na dotek být jemná a vláčná.

Aplikuje se ráno a večer jemným vklepáváním. Já tedy oční krémy používám pouze při večerní rutině, ale krém je lehoučký, dobře se vstřebává, takže není problém nanést i ráno před použitím make-upu.

Krém je opravdu lehký, téměř až vodový, naprosto nemastný a ihned se vsákne. Když jsem zmiňovala balení, měla jsem tím na mysli samotný aplikátor, který je úplně super na otoky, jak je studený, tak úžasně osvěžuje a na takové nateklé oči, bomba. Když chci osvěžit, aplikuji prostě rovnu.

Z výsledků jsem nadšená a krém označím za vůbec jeden z nejlepších. Nejen že tedy fakt dobře hydratuje a oční okolí nijak nedráždí, naopak si dobře s citlivou pletí poradí, ale hlavně perfektně redukuje tmavé kruhy pod očima. Po necelém měsíci používání mám oční okolí nádherné, vypnuté a opravdu bez sebemenších propadlých a tmavých kruhů.

Moc děkuji lékárně Benu za poskytnutí produktu k recenzi.

Používáte oční krémy?
Co Vaše zkušenost s Eucerinem?

12 komentářů:

  1. Já mám teď sérum na oči značky Akamuti, každopádně super recenze, produkt jsem neznala :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tenhle krém si budu muset pořídit, na kruhy pod očima dost trpím, díky za inspiraci po čem sáhnout:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nepoužívám (patlám i kolem očí noční nebo denní krém, já jsem takový kosmetický barbar). Ale možná bych měla začít ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem měla oční krém od této značky a stejně, jako ty, jsem z něj byla nadšená.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle značku jsem nezkoušela. Já teď používám Astrid a jsem nadmíru spokojená. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Já teď používám od For Life & Madaga, ten je supeer :-) ale vím, že i značka Eucerin je fajn. Kdysi jsem od ní měla tělové mléko a bylo fajn!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...