Kneipp - Olej do koupele Nachlazení

Se značkou Kneipp jsem doposud neměla žádné zkušenosti, přitom se o ní celkem hodně mluví, ve většině případů v superlativech a dá se běžně sehnat v drogeriích. Její historie sahá až do roku 1890. Kneipp vychází ze znalosti přírody a jejího vlivu na zdraví. Dbá na využívání kvalitních surovin a od začátku vzniku netestuje na zvířatech.

Koupit můžete péči o tělo, produkty do koupele, ale i doplňky stravy či dětskou kosmetiku. Dnešní recenze bude nejen pro milovníky koupelí, ale hlavně pro ty z Vás, komu se v zimě nevyhýbají chřipky a různá nachlazení.

Tento koupelový olej obsahuje éterické oleje z eukalyptu a kafrovníku, které slibují prohřátí těla a úlevu při nachlazení. Stačí naplnit víčko a nalít do horké vody, optimální doba koupele je 15-20 minut. Je bez konzervantů, minerálních olejů a silikonu.

Vůbec nejsem na vůně typu mentol či eukalyptus, ale musím uznat, že v zimě a během nachlazení je to hotový zázrak. Parfemace je hodně silná, takže úžasně protáhne všechny dutiny a uleví při ucpaném nosu, rozhodně velmi dobře usnadňuje dýchaní.

Baví mě i jeho jedovatě zelená barva, která lehce zabarví i vodu. Olejíček nejen že tedy pomáhá během nachlazení, ale během koupele pečuje o pokožku. Rozhodně není nutné po koupeli ještě mazat, jelikož pokožka je pěkně vláčná a hydratovaná.

Pokud nejste úplně na koupele, což já třeba tolik nejsem, nebo nemáte čas, ale nachlazení Vás trápí, tak postačí i uzavřít odtok, nalít pár kapek během sprchy a funguje stejně dobře.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Jaké máte zkušenosti s Kneipp?
Používáte koupelové oleje?

8 komentářů:

  1. Od Kneippu jsem ještě nic neměla, ale zrovna tenhle olej bych teď využila, skolil mně nějaký bacil. Určitě se po něm podívám:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda, že jsi článek nedala dřív - celý minulý týden jsem válčila s nachlazením, takže bych tip hned využila. Budu si ho ale pamatovat, i když doufám, že mi nachlazení dá zas chvíli pokoj ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Kneipp je skvělá značka a přesně její produkty do koupele mám moc ráda :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...