Spotřebováno za leden 2019

Po bohatých novinkách i další bohatá spotřeba. Jelikož se mi daří každý měsíc dostat na dno poměrně velkému množství produktů, tak ty novinky jsou stále kam dávat, protože se jim uvolňuje místo, alespoň že tak.

Od začátku měsíce jsem krabici plnila, takže bylo jasné, že toho nebude málo. Mám tu vše od péči o vlasy až pleť a dokonce i dekorativku, takže nezbývá než doufat, že i další měsíce budou takhle úspěšné.

1. Aussie pěnový kondicionér Pure Locks (Recenze) - Mě tyhle pěnově kondicionéry nezaujaly. Musím toho vždy použít strašně moc, nechat dlouho působit, aby byl trochu znát rozdíl. Na klasický to podle mě vůbec nemá.
Koupila bych znovu: NE

2. Balea šampon White Chocolate (Recenze) - Božská vůně bílé čokolády, která se fakt povedla, bohužel ve vlasech vůbec není ale cítit, což je škoda. Další škoda je, že se mi po šamponu rychle mastily vlasy, vydržely hezké tak dva dny.
Koupila bych znovu: NE

3. Lirene samoopalovací pěna na obličej a tělo (Recenze) -  Pěna byla fajn, ale bylo potřeba s ní pracovat opatrně, používat spíše menší množství, při větším měla tendence flekatět. Hezky voněla a překvapila mě hydratace.
Koupila bych znovu: ANO

4. Nivea antiperspirant sprej Invisible For Black & White Pure (Recenze) - Docela rychle zmizel, ale byl fajn. Pomáhal proti zápachu, vydržel celý den a měl nenápadnou, čistou vůni.
Koupila bych znovu: ANO

5. Balea tělová emulze Mr. & Mrs. Panda (Recenze) - Příjemné mazání, vhodné spíše na léto a pro normální pokožku. Emulze nelepila, v přiměřeném množství se dobře vstřebávala a hezky voněla po kokosu.
Koupila bych znovu: ANO 

6. Sprchový gel Mr. & Mrs. Panda (Recenze) - Sprcháče Balea je super, kor za ty ceny. Sprcháč nevysušoval, umyl a voněl svěže po citrusech a ten boží obal, spokojenost.
Koupila bych znovu: ANO

7. Yves Rocher sprchový gel s peelingem Červené jablko (Recenze) - Tohle mě bavilo. Sprcháč byl hodně hustý a obsahoval malá zrníčka. Klasický peeling nenahradil, ale jako zpestření obyč sprcháčů je to super. Sladce voněl po jablkách.
Koupila bych znovu: ANO

8. Balea kávový peeling Coffee & Coco (Recenze) - Peeling hodně drsný, což já mám ráda, takže velká spokojenost. Sice lehce zaprasil vanu, jelikož je sypký a nemá ho co držet pohromadě, ale práce nebyla tak zlá a opravdu vydrhnul. Kombinace kávy a kokosu mi sedla.
Koupila bych znovu: Ano

9. Evoluderm pleťový peeling s výtažkem z broskví (Recenze) - Peeling byl krémový, obsahoval tak akorát zrníček, která byla spíše jemnější, ale fungoval dobře. Hlavně seděl mojí citlivé pleti, kterou nedráždil a byl k ní šetrný.
Koupila bych znovu: ANO 

10. Manufaktura výjimečný ochranný pleťový balzám (Recenze) - Krémík byl celkem hutný, ale ne mastný a ihned se vstřebával. Moje citlivá pleť na něj výborně reagovala, což bylo pro mě nejdůležitější. Hydratace dobrá a krásně voněl.
Koupila bych znovu: ANO

11. Yves Rocher krém na ruce Červené jablko (Recenze) - Hodně lehoučká textura, která se pomaleji vstřebávala a zanechávala delší dobu film. Pro suché ruce nedostačující hydratace, musela jsem mazat vícekrát za den.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

12. Weleda mandlový pleťový olej (Recenze) - Objev minulého roku, úplný zázrak pro suchou a citlivou pleť, který navíc voní po marcipánu, to prostě chceš. Výborný nejen místo krému, ale i na odličování, kdy se dá použít i na oči.
Koupila bych znovu: ANO 

13. Purity Herbs Organics oční krém (Recenze) - Nesmrtelné balení, myslela jsem, že ho nikdy nedodělám. Praktické balení, krém byl hutnější, ale ihned se vstřebal a fakt fungoval. Oční okolí bylo vypnutější a hlavně působil na černé kruhy pod očima.
Koupila bych znovu: ANO

14. Nice Cosmetics tužka na oči se třpytem (Recenze) - Klasika, která se tu objevuje pravidelně a nevím, co bych dělala, kdyby se přestala vyrábět.
Koupila bych znovu: ANO

15. MeMeMe tužka na oči (Recenze) - Naopak tohle bylo peklo. Hodně měkká, takže pomalu jak voskovka, která flekatěla už během líčení a šíleně se rozmazávala, furt jsem byla jako panda. Ještě by se dala aspoň jednou ořezat, ale ráda se jí zbavím.
Koupila bych znovu: NE

Znáte některý produkt?
Jak začal Váš rok?

14 komentářů:

  1. Ten Balea šampon bílá čokoláda bych brala :). A Weleda mandlový olej o tom ani nemluvím :D.

    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, ten šampon s vůní bílé čokolády bych brala :-D Nikde jsem ho neviděla, jak je to stará limitka, Peti?

    OdpovědětVymazat
  3. Ten šampon Balea teď používám, mám z něj úplně stejné dojmy. A souhlasit musím i s krémem na ruce Yves Rocher, vůně se povedla, ten účinek by ale mohl být lepší.

    OdpovědětVymazat
  4. Mám doma ten krém na ruce od YR, dávali ho jako dárek k nákupu. A anitperspirant Nivea používám v roll-onu. Zbytek jsem max zahlídla na regálu nebo na blozích :-D.

    OdpovědětVymazat
  5. Ani jeden produkt jsem nezkoušela. :) Weleda je fakt super, mám pár produktů tak vyzkouším. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Ten šampon s vůní bílé čokolády by se mi líbil, ale asi by se mi po něm taky rychleji mastily vlasy.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj,
    mám jen ty dva produkty od Yves Rocher a souhlasím s tvým hodnocením:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Nejvíce mě zaujaly voňavé produkty od Balei, ale jak vidím, tak tahle značka umí skvělé vůně produktů, ale kvalitu bohužel ne.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I kvalita je fajn, samozřejmě ne vše ale může sedět .

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...