Dove - Šampon a kondicionér Regenerate Nourishment

Další vlasová recenze na sebe nenechala dlouho čekat. Stále toho mám v zásobě dost a k tomu už zkouším nové produkty na vlasy. Docela by mě zajímalo, o čem čtete nejraději? Vlasy, péče o pleť nebo tělo či u Vás vede dekorativka?

S vlasovou péčí Dove mám moc dobré zkušenosti. Výborně mi sedla řada Intensive Repair, kde můžu doporučit nejen šampon, ale naprosto skvělý byl expresní kondicionér. No a dnes mrkneme na červenou řadu Regenerate Nourishment.

Šampon Regenerate Nourishment
Řada je určená pro velmi poškozené vlasy vlivem barvení či tepelné úpravy. Šampon má důkladně čistit pokožku hlavy, umýt a navracet přirozenou krásu. Je obohacen o červenou řasu a Keratin Nutri Complex, které vlasy vyživují, regenerují a intenzivně hydratují.

Šampon má celkem hutnou konzistenci a jde hůře z tuby vymáčknout, ale zas není vůbec problém ho dobře z vlasů vymýt a vytváří bohatou pěnu, což já ráda. Vlasy mám po použití hodně nadýchané, mají krásný objem a vůbec neplihnou.

Co je nejlepší, že se ani nemastí. V pohodě vydržím týden bez mytí a po týdnu umyji spíše jen aby se neřeklo, to je prostě bomba a mně to strašně vyhovuje, jelikož kolikrát v týdnu nestíhám a alespoň nemusím sahat po suchém šamponu. Po týdnu objem, nemastné kořínky, to chcete.

Ovšem abych jen nechválila, tak mám malá mínus. Vlasy hezky zjemní, ale zároveň jsou docela dost rozlítané a lak používám tedy ve velkém. Zároveň mi také přijde, že jim chybí lesk, jsou rozhodně matnější, než jsem zvyklá.

Kondicionér Regenerate Nourishment
I kondicionér obsahuje červenou řasu a Keratin Nutri Complex. Poškozeným vlasům navrací zdraví, opravuje jejich poškozenou vnitřní strukturu a vlasy vyživuje. Vlasy má zanechat silné, hladké a snadno upravitelné.

Mohla bych zmínit, že oba produkty nádherně voní. Pokud jste už někdy měly něco z Advanced Hair Series, tak jistě víte, o čem mluvím. Ta vůně je fakt moc příjemná.

Kondicionér je jen o něco málo hutnější než šampon. Dobře se do vlasů aplikuje a vymývá. Hezky vyživuje, vlasy krásně zjemní, ale ne tím způsobem, že by byly slabé, to vůbec. Jsou příjemné na dotek a jdou výborně rozčesat, ani během dne se tolik necuchají.

Co Vy a vlasová péče Dove?
Zkoušely jste?

12 komentářů:

  1. Krásný den přeji, tak to je skvělý tip z drogérky, přímo pro mě, určitě se po vlasové péči Dove podívám, díky díky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ráda si přečtu jakýkoliv článek, takže i o vlasové kosmetice:-) Od Dove kupuji hlavně sprchové gely a deodoranty, z vlasové kosmetiky jsem od téhle značky hodně dlouho nic neměla.

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá super, já Dove maximálně používala nějaké krémy na obličej, ale ta vlasová péče vypadá moc hezky :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem měla před časem z této řady šampon a taky jsem s ním byla celkem spokojená.
    A pokud jde o recenze, preferuji pečující kosmetiku před dekorativkou.

    OdpovědětVymazat
  5. Týden si nemyt vlasy, tak to je zázrak :-)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Vlasovou péči od Dove jsem ještě neměla, ale vypadá hezky. Jen by mi vadil ten menší lesk vlasů.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...