I Love... - Tělový peeling Pink Marshmallow

Kosmetiku I Love.. jsem chtěla zkusit už před lety. No uznejte samy, ty obaly jsou prostě nádherné a vyloženě lákají ke koupi. K tomu zajímavé vůně a už je problém, co vlastně dříve. Koupit můžete nejen samostatné produkty, ale i spousty dárkových kazet.

Já měla jasno v tom, že chci zkusit nejvíce vůni marshmallow, což je přesně moje vůně. Nákup se mi konečně povedl na veletrhu kosmetiky, kde byl stánek Absolute Cosmetics a dokonce pár kousků vyprodával za 50Kč, takže bomba.

Peeling je cukrový a měl by mít extra pěnivou texturu, která pokožku vyhladí a pečuje o ni. Ta textura je hodně našlehaná, fakt jako kdyby jste vzaly marshmallow a šlehaly a šlehaly až vznikne tohle. Úplně máte chuť do balení zabořit prsty a zjistit, zda je peeling i tak heboučký.

Ta konzistenci je na pohled krásná, na dotek příjemná, ale ve výsledku vlastně naprosto nepraktická a bohužel musím říct, že peeling je úplně o ničem. Textura je lepivá a strašně špatně se na pokožku aplikuje. Nejlepší způsob je nabrat do dlaní a dát pod vodou, aby to lehce povolilo, pak to chytne na pokožku a většina nespadá jen tak mimo.

Obsahuje poměrně malé množství částeček, které jsou navíc tak jemňoučké, že vlastně s pokožkou nic neudělají, nijak ji neobrousí, prostě nic to nedělá a mě to fakt hrozně mrzí, protože jsem peeling chtěla tak moc milovat.

Musím ale vyzdvihnout vůni, ta se narozdíl od zbytku povedla maximálně. Krásná a hodně sladká vůně marshmallow, jooo, vůně je boží a provoní.

Znáte kosmetiku I Love...?
Zkoušely jste něco?

6 komentářů:

  1. Od téhle značky jsem měla sprchový gel a mám i dva tělové spreje. Peeling vypadá obalem lákavě, musí vonět skvostně, jen škoda, že se nepovedl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě ještě čeká na vyzkoušení tělové máslo, tak snad bude lepší.

      Vymazat
  2. Taková škoda, taky chci tuhle značku vyzkoušet, ale zatím se mi to nepodařilo.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Peeling vypadá krásně, připomíná mi cukrovou vatu. Škoda, že aplikace a účinek není nic moc.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...