Rituals - Tělový krém a sprchová pěna Sakura

Značku Rituals určitě znáte díky jejím pověstným sprchovým pěnám. Ač doma mám jednu dárkovou sadu této značky, ještě jsem ji nezkoušela a zkušenost tedy mám jen s těmi pěnami a miluji je stejně jako všichni ostatní, jsou boží.

Nedávno mi od holek z arome.cz přišel tělový krém a právě pěna z řady Sakura. Oboje v cestovním balení, což je určitě na léto super, já ovšem oba kousky využila hned doma a protože Sakuru jsem neměla, nemohla jsem se dočkat.

Zvláčňující a zpevňující tělový krém 
Tahle řada obsahuje tedy třešňový květ a výtažek z rýžového mléka, který pokožku rozzáří, zjemní a dodá ji hebkost. Sakura neboli japonská třešeň v Japonsku je symbolem znovuzrození přírody a čistoty.
 
Kromě dvou zmiňovaných ingrediencí obsahuje krém anti-oxidanty a vitamín E, který dlouhodobě zjemňuje. Krém slibuje obnovu hydratace, jemnost a zpevnění.

Krém je krásně hutný, už během roztírání cítíte, že to je vážně výživný kousek, po kterém si bude pokožka mlaskat blahem. Textura neskutečně příjemná a i přes hutnost se výborně roztírá a okamžitě se do pokožky vstřebá bez mastného filmu.

Krásně hydratuje, pokožku zanechává hebkou a na pohled i takovou hezčí, rozzářenou. Co je ale nejlepší, tak vůně. Vůně je hodně sladká a připomíná mi třešňové žvýkačky, fakt boží a nejraději bych celé balení.

Sprchová pěna
Sprchové pěny tedy nejsou pro mě žádnou novinkou a těšila jsem se, že po delší době zas zkusím další kousek od Rituals. Po vymáčknutí Vám vyteče gel, který se ale okamžitě začne měnit ve velmi bohatou pěnu. Stačí použít jen trošku a pěny máte dostatek na celé tělo.

Pěna je vážně neskutečně příjemná, krásně heboučká, bohatá a sprcha s ní je úplná slast a budete si ji užívat. Vůbec nevysušuje, naopak mám pocit, že o pokožku pečuje.

Bohužel mi vůbec nesedla vůně, dokonce jsem koukala, zda nemám nějaký zkažený kus. Jak krém nádherně voní, tak pěna mi doslova smrdí. Má takový hnusný, zapáchající ocásek, brrrr.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Máte rády Rituals?
Zkoušely jste pěny?

8 komentářů:

  1. Já jsem pěnu od Rituals nezkoušela, alě někdy bych taky ráda :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem ještě nezkoušela žádnou kosmetiku Rituals. Hodnocení krému zní dobře, jen mne trochu odrazuje vůně - já na ty sladké moc nejsem

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, zrovna před chvílí jsem procházela okolo obchůdku v OC Nový Smíchov, ale příště to tam už opravdu musím omrknout.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...