Artdeco - Vyživující balzám na rty Color Booster

Se značkou Artdeco jsem doposud neměla vůbec žádné zkušenosti, přitom nabídku produktů má zajímavou. Když jsem proto v balíčku od holek z arome.cz našla právě balzám na rty této značky, byla jsem nadšená.

Ihned prohodila balzámky v kabelce a vrhla se na testování. Zamilovala jsem se od prvního vyzkoušení. Není to jen obyčejný balzám...

Obsahuje přírodní rostlinné oleje z tropických semen fazolí, které zabraňují ztratě vláhy. Meruňkové a broskvové oleje hydratují a mátové aroma osvěžuje. Samotný balzámek je narůžovělý a zabarvuje rty dle jejich přirozeného ph. V nabídce tři varianty.

Já se prvně bála, že se bude jednat o takový ten zvětšující balzámek, čemuž nasvědčovala i lehká mentolová vůně. Já tohle úplně nemusím, vadí mi pocit štípání a nejsem ani milovník mentolu. Voní mátově, ale decentně a na rtech není vůbec cítit. Zvětšující balzám to není, takže nepálí, jen opravdu lehce osvěžuje.

Balzámek je krémový a na rtech okamžitě taje, takže skvěle klouže a zanechává na rtech lehoučký film, který je neskutečně příjemný. Úplně cítíte, že rty jsou jak v bavlnce a že je opravdu vyživuje. Pěkně je vyhladí, zjemní a zanechává ve výborném stavu. Uživatelsky vážně moc příjemný.

Rty zabarvuje, mně osobně do světle růžové, která je ale vidět a vypadá božsky. Používat jako obyč balzám, kterým rty přetíráte několikrát denně, je škoda, navíc docela ubývá. Mně v podstatě nahrazuje rtěnku. Rty zbarví, barva zůstává i po menším jídle a pití a oproti rtěnce je komfortní v tom, že nemusím řešit rozmazání.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Co jste zkoušely od Artdeco?
Zaujal Vás balzám?

10 komentářů:

  1. Já tuhle značku vůbec neznám. Ale recenze vypadá zajímavě.

    OdpovědětVymazat
  2. Od téhle značky mám moc ráda bázi pod oční stíny. Balzám mně zaujal, vypadá moc hezky, mám ráda balzámy, které můžu nahodit i místo rtěnky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je vyloženě škoda použít jako obyč balzám :)

      Vymazat
  3. Na artdeco mám už delší dobu zálusk, ale zatím jsem nic nezkoušela 😢

    OdpovědětVymazat
  4. Balzámek vypadá super, od této značky jsem nic nezkoušela :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám od této značky pouze bázi pod oční stíny. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...