Manufaktura - Samoopalovací pleťový & tělový fluid s meruňkovým olejem a beta-glukanem

Někdy na jaře jsem začala používat pravidelně samoopalováky a musím říct, že jsem jim docela přišla na chuť, zkrátka se mi opálená pokožka líbí více, alespoň tedy na mně a když nestačí či není čas na sluníčko, tak je samoopalovák fajn věc.

Myslím, že už dávno je pryč doba, kdy samoopalovák dělal fleky, chytal do oranžova a bylo lepší se mu vyhýbat. Neříkám, že se sem tam nějaký ten propadák nenajde, ale už jsou to dle mého výjimky.

Obsahuje samoopalovací ingredienci DHA (dihydroxyaceton nebo-li glyceron), který zde najdete s bio certifikací a neměl by pro tělo být škodlivý. Právě tahle složka má schopnost barvit kůži. Dále v samoopalováku najdete meruňkový, mandlový a jojobový olej a ovesný beta-glukan.

Má moc příjemnou texturu, je to v podstatě trošku hutnější mléko, které se výborně roztírá, ihned se vstřebává a nezanechává žádný mastný film. Na těle vážně moc příjemný a bezvadně hydratuje, což u samoopalováku beru jako plus.

Výsledek by měl být vidět již po jednom použití, ale takhle na mě nepůsobí snad žádný, takže to chce dvě aplikace hned po sobě a pak chytnete nádhernou bronzovou barvičku. To opálení je bezvadně vidět, což já preferuji před něčím vyloženě přirozeným. Vydrží cca týden a pak to chce obnovit, takže pecka.

Krásně voní a vůně se na těle nějakou dobu drží. Jediné, co beru jako mínus, že docela rychle ubývá, ono těch 100ml není zrovna moc. 

Používáte samoopalováky?
Zaujala Vás Manufaktura?

5 komentářů:

  1. Samoopalovákům se spíš vyhýbám, až když mi vybledne opálení, tak je beru na milost:-D Jinak mám celkem ráda bronzující tělové mléko Cupuacu od Ziaji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ziaja je fajn, ale ocenila bych trošku výraznější barvičku.

      Vymazat
  2. Já samoopalováky nepoužívám vůbec. Ostatně já se moc ani neopaluju - před sluníčkem utíkám do stínu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No - moře není mou oblíbenou dovolenkovou destinací (naposledy jsem tam byla asi před 10 lety). Ale i tam - pokud nejsem ve vodě, jsem pod slunečníkem. Pokud posbírám nějaké opálení, je to spíš v létě na horách (kam naopak jezdíme docela často), ale to je důsledek toho, že se občas není před slunce kam schovat ;-)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...