Yves Rocher - Sprchové gely

Sprchových gelů mám doma tolik, že je asi v životě nedodělám a za každý prázdný kus přibude několik dalších. Na druhou stranu je to kosmetika, která mizí asi nejrychleji a máte jistotu, že ji upotřebíte, protože předpokládám, že sprcháč používáte denně.

Mně se sešlo za poslední dobu několik sprchových gelů od Yves Rocher, takže jsem se rozhodla, že je spojím v jeden článek. A protože YR má super sprcháče, tak věřím, že tu nejsou naposledy.

Jardins du Monde
Bohužel tahle řada se u nás už asi neprodává, protože na webu jsem ji nenašla, v kamenných prodejnách si také nevybavuji, což je ale škoda, protože byla moc fajn. Na druhou stranu chápu, že je potřeba udělat prostor novým kouskům.

Sprchový gel má středně hutnou konzistenci, která je na pokožce velmi příjemná a ihned vytvoří opravdu bohatou pěnu. Nevysušuje a dokonce mi přijde, že lehce o tu pokožku pečuje, fakt je na těle neskutečně příjemný.

A vůně? To je něco dokonalého. Měla jsem verzi granátové jablko a mohla bych se tím mýt pořád. Pokud nejste na sladké vůně, tak nic pro Vás, protože tohle je hooodně sladká vůně, ale tak moc povedená, okamžitě jsem se zamilovala.

Zrnka kávy
V této řadě najdete velké množství parfemací a každou chvíli se objeví nějaká ta nová vůně. Navíc k většině můžete zakoupit i stejně voňavé tělové mléko a ještě vybírat z 200ml, nebo 400ml.

Další voňavá dokonalost, jako milovník kávy jsem z tohohle sprcháče nadšená, fakt nádhera. Jedná se o teplejší kávovou vůni, která je ideální právě na podzimní či zimní období. Oproti předchozímu je o kapku krémovější, stejně dobře ale pění a nevysušuje.

Více než 97% složek je přírodního původu. Obsahuje aloe vera, pokožku tedy šetrně myje a krásně provoní.

Koncentrované sprchové gely
YR nabízí nejen koncentrované sprchové gely, ale i například šampony. Jsou šetrnější k přírodě, mají recyklovatelný obal, který je navíc menší čili méně plastu, ale zároveň by Vám měl vystačit jako klasická velikost, konkrétně zde uvádí YR 40 sprch.

Má to fungovat tak, že co sprcha, to jedna kapka sprcháče, která by měla bohatě stačit. Já se musím přiznat, že nejsem moc schopná tohle držet a neplýtvat, asi je to ale jen o zvyku. Sprcháče jsou hodně hutné a ta textura se jakoby na pokožku přicucne a chce to hodně vody a hodně namydlit, aby textura povolila a rozpěnila se.

Mango & koriandr je hodně sladká vůně, fakt jakože hodně sladká, až taková, že se Vám z ní protáčí panty :D Lotosový květ & šalvěj je sladší květinová vůně, moc příjemná, nevtíravá a dle mého univerzální, bude vonět většině.

Máte rády sprcháče YR?
Který je Váš nej?

14 komentářů:

  1. Sprcháče YR mám moc ráda, skoro pokaždé si odtud nějaký odnáším:-) Moje oblíbená parfemace je malina a máta.

    OdpovědětVymazat
  2. Koncentrované sprchové gely jsem ještě neměla, ale Kávová zrna jsou úžasná ☺

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jejich sprcháče jsou dokonalost. Měla jsem ten kávový a vůně byla úžasná. Vlastně není žádný sprchový gel od nich, který by mi nevoněl. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda, také jsem neměla asi žádný, který by mi nevoněl.

      Vymazat
  4. Já jsem měla sprcháč z řady Jardins (s magnolií) a byl fajn. Doma mám ještě malé balení sprcháče Red Apple, které jsem v zimě dostala jako dárek k nákupu a ještě nevpotřebovala.

    OdpovědětVymazat
  5. Já jejich sprcháče naprosto miluji a budu si je kupovat stále :) Mají boží vůně.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Sprchové gely YR miluju. Koupila jsem si letos i jejich adventní kalendář, tak snad tam také nějaký najdu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Koncentrovany sprcháč je pro mě produkt, který je hned vypotrebovany, protože neumím dodržovat tu "kapku" 😂 uplne stejne to mam třeba i s koncentrovanym tekutym práškem na praní 🤷‍♀️

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...