Ryor - Sprchový konopný olej a balzám na rty

Ryor v poslední době chrlí docela spoustu novinek a u mě v koupelně má opět své místo, což je fajn, protože kdysi jsem Ryor používala fakt hodně, převážně co se týče pleťových krémů. A co tak čtu od Vás odezvu, tak jste s Ryorem také moc spokojené či Vás láká vyzkoušet.

Nejnovějším kouskem do rodinky je balzám na rty, který jsem měla možnost vyzkoušet a od podzimu tu čekal sprchový olej, který jsem si schovávala na zimu. Co si ale budem povídat, žádná nebyla a klidně jsem ho mohla vytáhnout už tenkrát.

Konopný sprchový olej
Olej obsahuje kanabidiol, který je ideální na suchou a citlivou pokožku. Z této konopné řady jsem již měla pleťový krém a musím potvrdit, že na citlivou pleť je fakt boží. Tento olej má hodně řídkou konzistenci a po styku s vodu se mění na mléčnou emulzi.

Olej tedy nepění, ale na těle vytvoří film, díky čemuž už není nutné se po sprše mazat, takže ideální pro lenochy. Olej se doporučuje opláchnout, ale poté již ručníkem neotírat, ale nechat vstřebat. Je pravda, že se smývá docela těžce, na těle se emulze drží, jakoby se přicucne, a většinou ze sprchy vylézám s ještě nějakou tou emulzí na těle, takže opravdu nahrazuje následnou hydratační péči.

Dá se použít i jako olej do koupele a nádherně voní po okurkách.

Balzám na rty s rýžovým olejem a japonskou třešní
Vidíte to krásný balení? Kombinace černo-bílé s růžovými květy třešní vypadá úplně luxusně, tohle se vážně povedlo. Jinak je to klasická tyčinka, za mě nejideálnější balení, která se neláme a víčko také drží úplně bez problému.

Balzám obsahuje ricinový a rýžový olej a kakaové a bambucké máslo, které rty zvláčňují, regenerují a hydratují. Výsledek by měl být vidět již po jednom použití a též je balzám vhodný jako ochrana do mrazu.

Po rtech super klouže, po styku s nimi lehce taje, takže není potřeba nijak na rty tlačit. Vytváří lehoučký film, který je příjemný a oceňuji, že vůbec neštípe, což mi spousta balzámů na podrážděných rtech dělá. Ta hydratace je fakt super, vyléčí rychleji prasklé koutky a suché šupinaté rty dá zas dopořádku. Vlastnosti má perfektní, dělá to, co má, jen trošku bojuji s vůní, nedokážu se rozhodnout, zda mi voní, nebo ne. Vůně je jemná, spíše květinová.

Moc děkuji Ryor za poskytnutí produktů k recenzi. 

Používáte oleje?
Zkoušely jste novinky?

4 komentáře:

  1. Po tom konopném oleji bych se spíš bála sáhnout z obav jak by voněl, každopádně to, že voní po okurkách je víc než lákavé:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně by u toho oleje nevyhovovalo, že se po jeho použití nemůže člověk hned utřít. Ale balzám vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžeš se utřít úplně v pohodě, jen se doporučuje nechat chvilku vstřebat, ale také se v podstatě hned utírám :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...