Vonné vosky od Marty: II.část | Květinové vůně

Víte, co jsem si na tom dvouměsíčním volnu také užívala? Ty všechny vosky a svíčky. Ráno jsem si udělala kafe, k tomu provoněla pokoj nějakou tou vůní a večer také. Když chodím do práce a domu se vracím po osmé, tak většinou už večer nic na tu hoďku a půl, než jdu spát, nezapaluji.

Co poctivě v poslední době pálím, tak vonné vosky od Marty. Pokud Vám unikl první článek, tak ho najdete zde. Zároveň na e-shopu stále platí 10% sleva na první nákup při zadání kódu Charmedka. Marta stále přichází s novými vůněmi, tak určitě mrkněte.

Zimní procházka
Popis: Zima, zima tu je. Snížek poletuje. Vy ale můžete zůstat v teple domova a provonět si dům nebo byt touhle svěží zimní pohádkou.

Jakmile se tahle modrá rozpustí, to je nádhera, už jenom to se mi strašně líbilo a mile mě překvapila i vůně. Zpočátku jsem si nebyla úplně jistá, protože jsem fakt na ty sladké, ale Zimní procházka je luxusní, doslova. Přípomíná až nějaký parfém, vlastně příjemnou pánskou vůni. Tohle bych si dokázala v klidu na chlapovi představit.

Zasněný jasmín
Popis: Nemusíte mít okna dokořán, abyste přivítali jaro. Právě naopak. Zavřete je, ať nemáte průvan, a dejte do aroma lampy můj Zasněný jasmín. Hned budete na zahradě!⁠

Nejsem úplně na květinové vůně, je sice pravda, že v poslední době jsem si na ně celkem zvykla, přesto stále dávám přednost sladkým a jídelním. Ovšem jasmín, tak tenhle vosk jsem si okamžitě oblíbila, nádherná autentická vůně. Parfemace je jemná, nevtíravá a tak povedená. Provoní pokoj a tu vůni si vážně užívám.

Borový les
Popis: Při vůni těchto vloček se vám zasteskne po zimní procházce borovým lesem. Vločka je velká, takže vám stačí ulomit malý kousek a zbytek schovat na příště!

Květinové vůně jsem se naučila mít celkem ráda, ale různé lesy a jehličí si asi nezamiluju. Borový les mi trošku připomíná záchodovku, ovšem není to chyba konkrétně tohoto vosku, ale obecně mi přijde, že podobné vůně jsou prostě takové čisté, štiplavé... Pokud ale vůni jehličí máte rádi, tak Borový les provoní poměrně výrazně, ale ne tak, aby vůně překážela či z ní bolela hlava. 

Vílí prach 
Popis: Zajímalo vás někdy, jak voní vílí prach? Svěže, s cedarovým základem a nádechem malin, jasmínu, růže a pomeranče. Stačí odlomit kousek a zbytek schovat na příště.

Tenhle pohádkový vosk mi bylo až líto použít. Vůně je hodně zajímavá, nevšední. K vosku jsem furt čichala a snažila se přijít na to, co přesně v něm cítím. Pro mě to je hřejivá a konejšivá vůně, u které mám chuť vzít měkkou deku a zahrabat se s knížkou. Zřejmě v tom nejvíce vnímám jasmín, trochu růže a špetku těch malin.

Moc děkuji Martě za poskytnutí vosků k recenzi.

Máte rádi květinové vůně?
Který vosk zaujal nejvíc?

6 komentářů:

  1. Nejvíc by mně lákal ten Vílí prach a Zasněný jasmín, tyhle vůně mám ve voscích úplně nejraději:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty srdíčka vypadají nádherně. I vůně jsou zajímavé. Nejvíc mě zaujal Vílí prach.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vílí prach je vážně takový pohádkový, příjemný :)

      Vymazat
  3. Ty vosky vypadají zajímavě i provedením.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...