Nákupy a novinky za červen 2020

Krásný den!
Vrháme se na další statistiky, tentokrát v podobě Nákupů a novinek. Oproti minulému měsíci je toho o dost méně, vlastně docela přiměřené množství, které se dá reálně i v pohodě spotřebovat. Kromě kosmetiky i něco málo z oblečení a dorazila mi jedna velmi voňavá zásilka.

Objednávala jsem i nové pozadí na focení, které je bílé, vinylové, takže ho lze i umýt, ale rozměrově je poměrně malé, takže třeba právě novinky se mi na něj na šířku nevejdou, takže uvidím, zda budu muset sahat po tom starém, nebo společná fotka bude na výšku.

Kosmetika
Úplně jsem zapomněla sepisovat průběžně, co mám doma nového, takže jsem samozřejmě na jeden balíček zapomněla. Nechtělo se mi vše přefocovat, takže Vám ho ukážu za červenec. Jako tradičně tu mám PR balíčky, nákupy, ale i dárečky.

Jako každý měsíc začnu balíčkem z arome.cz. Holky mě docela často zásobují Manufakturou, chodí téměř každá nová kolekce či jiná novinka. Tentorát tu mám dva pleťové krémy ze sedmikráskové řady, které jsou zajímavé v tom, že po spotřebování nekupujete celý krém, ale pouze EKO náplň, stačí vyměnit kalíšek. Krémy jsou super, určitě bude brzy recenze, nebo se můžete mrknout na web arome.cz, kde se již dočtete i od ostatních holek. 
 

Milé překvapení mi přišlo od značky 7th Heaven, která zaslala na léto tři konopné masky. CBD má na pleť blahodárný vliv a tak se na léto určitě hodí. Masky 7th Heaven miluji, kromě masek jsem v balíčku našla i mušelínový ubrousek, který slouží třeba ke smytí masky či jinému vyčištění. Vše navíc bylo ještě v dřevěném tácku, takže nádhera. 

Velkou radost mi udělala i Adri z Yves Rocher, která mi poslala několik novinek v podobě koncentovaných produktů. Jedná se o sprchové gely a jeden šampon. Koncentrované balení znamená méně plastu a je super, že se YR vydává stále více tímto směrem. 100ml odpovídá 400ml, takže vydrží stejně dlouho jako velké balení a ještě je praktické i na cesty. #menejevice

Jarischovu vodu nemám poprvé, ale zapomínám ji vždy ukázat. Je to skvělá voda pro citlivou pleť, krásně zklidňuje, osvěžuje a koupíte ji v každé lékárně za pár korun, určitě ale chtějte tu bez parabenů. Ziaju intimní hygienu znáte, ta se tu objevuje pravidelně a v DM jsem neodolala tomuto roztomilému antibakteriálnímu gelu, koala, chápete :D

Od Kačí jsem dostala jen tak pro radost nějaké ty drobnůstky, byla v Německu, takže Balea je převážně odtamtud, ale myslím, že většinu koupíte i zde. Od holek jsem za poslední dobu dostala hodně kousků od Balei, takže mám nachystané dva články, abych se o produktech zmínila. Poprvé zkusím značku She a lesk Trend It Up vypadá překrásně.

Oblečení a ostatní
Marta mi nabídka, že pošle další vonné vosky na testování, pokud mám zájem. Tohle jsem ale vůbec nečekala, úplně plná krabice, kde bylo snad přes třicet vůní, úplný ráj. Vosky jsem již rozdělila, nafotila a začínám pálit, takže budou postupně články. Tohle je fakt krása, nádherně to voní a i na pohled to je něco neskutečnýho.
 

Šaty, kapitola sama pro sebe. Sice jsem spíše kraťasová, ale už tak dva tři roky koukám furt po šatech a nikde se mi nic nelíbí. U šatů mám také ten problém, že nerada kupuji přes net, jelikož jsem mrňavá, nosím velikost XS/S, ale mám prsa, kvůli kterým musím občas sáhnout až po M a to je mi zas volné v pase, nebo jsou šaty dlouhé atd. Tyhle mi tedy objednala mamča z Bonprixu a jsou krásný, hlavně je využiji jak někam na kafe, tak i s dítětem na písek :D Jsou tedy velikosti S, ale zrovna tady bych zvládla i to XS, protože jsou docela dost volný. Šaty jsou pro mě fakt boj přes net.

A tohle boží tričko měli v House, to jsem prostě musela mít, ale jelikož House nikde v okolí moc nemám, tak jsem zaúkolovala bráchu. Teď ještě toho hafana :D
Kde kupujete šaty?
Co Vám udělalo radost?

18 komentářů:

  1. Ta komprimované sprcháče od YR jsou úžasné, znám je a mám je moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty šaty jsou super 👌 snad tě v nich příště uvidíme 😉
    Jinak jsem zvědavá, co řekneš na novinky od Balei. 🙊

    OdpovědětVymazat
  3. Ty šaty jsou moc hezké:-) A jinak se mi líbí nadílka vosků a všechna kosmetika, o tom antibakteriálním gelu s koalou jsem vůbec nevěděla, je úžasný:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já si šaty taky objednávám z Bonprixu. Ale vím, že mi jejich velikosti sedí,tak nemám problém si cokoliv vybrat. Vlastně tam nakupuji dost často i celá moje rodina. Ty vosky se mi líbí, určitě hezky voní.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakmile už víš, tak je to samozřejmě jednodušší :)

      Vymazat
  5. Já se u těch koncentrovaných gelů bojím, že bych si většinou automaticky dávala stejné množství jako normálního, takže ve finiši by mi to vyšlo spíš dráž :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na článek o voscích se těším, musí krásně vonět :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, šaty jsou moc krásné, hlavně Ti sluší ☺. Nové krémy Manufaktura mne zaujaly. Krásný sváteční den přeji. ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělé nákupy, plno zajámavých produktů!

    OdpovědětVymazat
  9. Ty šaty se mi líbí :) v pátek si je můžeeš vzít a můžeme zase ladit :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...