Mýdla - Radox, Lara, Moje

Mýdel na ruce teď máme asi všichni velkou spotřebu, protože ty ruce mácháme o sto šest a co si budeme nalhávat, pochybuji, že dříve jsme si ty ruce myly tak často a neustále. Původně jsem plánovala nějaké ty mixy recenzí, kam zařadím právě i tyto produkty, ale nakonec se mi tu sešlo hned několik mýdel, které se nám vystřídaly na umyvadle, tak je shrnu v jednom článku.

Dřív jsem rozhodně preferovala tekutá mýdla, ale často jsem třeba v nějakém balíčku, nebo jako dárek, dostala tuhé mýdlo a musím říct, že jsem si je velmi oblíbila. Hlavně nejsou to smradlavé kostky, které známe z dětství, ale nyní jsou tuhá mýdla zkrátka jinde a mě baví, takže na umyvadle je jak tekuté, tak i tuhé.

Radox tekuté mýdlo Feel Hygienic & Replenished
Nejsem si jistá, zda konkrétně tohle se ještě prodává, v nabídce je totiž antibakteriální a to tohle, myslím, není. Mýdlo obsahuje výtažek z tymiánu a tea tree olej. Po spotřebování můžete dokoupit pouze náplň, která je samozřejmě ekologičtější a i cenově výhodnější.

Mýdlo je konzistencí taková klasika, středně hutná gelová textura, která moc dobře napění a ruce nevysušuje. V mýdle je cítit tea tree, což nemám ráda, ale díky tymiánu je vůně zjemněná právě onou bylinkou, takže vůně je svěží, ale zároveň decentní a příjemná.


Lara tekuté mýdlo Kokos
Tahle mýdla jsou strašně roztomilá, obal totiž má tvar ovoce, takže já konkrétně tu mám kokos, ale koupit můžete například i jahodu, granátové jablíčko, žlutý meloun, pomeranč a další. Obsahuje aktivní látky, které zjemňují, vyživují, hydratují a zabraňují vysušování.

Mýdlo má texturu mezi gelem a krémem a též dobře pění. Ruce nevysušuje, ale zas nemám ani pocit nějaké výživy.Voní příjemně, vůně je kokosově krémová, nic umělého.

 
Moje voňavé mýdlo z Francie Medvídek
Pamatujete kosmetiku Moje? V nabídce měla spoustu krásných laků na nehty, pudry, oční stíny, tvářenky a spoustu dalšího za opravdu pár drobných. Po značce se zem neslehla, dekorativka je stále v nabídce, ale Moje nabízí teď i hodně dárkovou kosmetiku jako různá mýdla, soli do koupele, mýdlové růžičky atd.

Medvídek voní nádherně po melounu a vypadá vážně sladce, avšak mám za to, že tohle je kosmetika spíše na efekt, která potěší jako dárek, ale ve výsledku nijak účinná není a nemůžete čekat zázraky. Mýdlo nepění a ani se pak vůně nepřenese na ruce. Umyje, to ne že ne, ale zas větší pocit umytých rukou mám z předchozích tekutých mýdel.


Tekutá, nebo tuhý mýdla?
Jaká jsou Vaše oblíbená?

10 komentářů:

  1. Z mýdel u nás v téhle době jedou nejvíc ta antibakteriální od Protex. Jinak víc kupuji tekutá než tuhá, ale to medvídkovské mýdlo vypadá úžasně, zaručeně by se mi ho nechtělo ani používat:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Medvídka jsem dostala od mamči a samozřejmě jsem si vyslechla, že ho přece nebudu používat :D

      Vymazat
  2. Radox mýdla jsou fajn, v Anglii jsem si je hodně kupovala. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Ani jedno mýdlo neznám. U rodičů se používá mýdlo tekuté, u přítele zase ty tuhé, takže mám od každého něco. Ale že bychom si nějak extra vybírali značky, to se říct nedá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také si nevybírám, teď jsem kupovala nějaké roztomilé limitky, ale třeba tyhle jsem dostala a Radox jsem byl v nějakém boxu.

      Vymazat
  4. Ten medvídek je roztomilý. Mám ráda všechny mýdla. Ty tekuté trochu víc. Hlavně musí hezky vonět.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Od Radoxu jsem nějaké mýdlo měla, ale značku Lara vůbec neznám. Já nejvíc kupuju tekutá mýdla Balea - podle mne mají velmi dobrý poměr cena-výkon. A tuhá kupujeme většinou Fa nebo Palmolive. Obecně nemám tuhá mýdla v podobě různých figurek ap. ráda - špatně se mi používají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Medvídek po vymydlení už vypadá trochu děsivě :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...