Nivea - Dvoufázová expertní micelární voda

Značka Nivea se na blogu objevuje poměrně často, v poslední době jsem zkoušela dokonce několik novinek a koupelně tahle značka furt poměrně vévodí. Niveu mám moc ráda, ale zas musím přiznat, že u pleťovky se vždy trošku bojím. Sice mi v poslední době sedlo snad vše a to dokonce na výbornou, ale nějakou tu špatnou zkušenost také mám, takže jistá obava tam je.

Micelární vody jsou docela diskutovaný produkt. Já osobně je mám ráda, jde mi ovšem primárně o jednoduché odlíčení očí, make-up většinou stahuji ve sprše a micelárku dávám jen třeba při cestování, kdy netahám hromady lahviček.


Černá micelárka z řady MicellAIR obsahuje výtažek z černého čaje a suché oleje, díky kterým čistí pleť do hloubky. Odstraňuje nečistoty, voděodolný make-up včetně řasenky. Pleť má zůstat hebká, vláčná a bez mastného filmu.

Micelárka je tedy dvoufázová, je potřeba před použitím protřebat, aby se všechny složky spojily. I přes olej nezanechává mastný film či mlhu v očích, přesto je oční okolí po použití hezky vláčné a nevysušené.

Jelikož mám hodně suchou pleť, citlivou, tak olejíčky ji sedí a i olejové odličováky má moje pleť ráda, takže s touhle dvoufázovou micelárkou si skvěle rozumí. Vůbec nedráždí, v očích nepálí, neštípe na podrážděné kůži a jak jsem psala, zanechává pouze vláčnou, příjemnou pleť.

A jak odličuje? Dokonale. Jedním tahem a bez tření stáhne veškerý oční make-up od očních stínů až po tužku na oči a řasenku. O make-upu na pleti ani nemluvím. Za mě jedna z nejlepších micelárek, co jsem vyzkoušela, odličuje vážně výborně.



Používáte micelárky?
Zkoušely jste tuhle černou řadu?

14 komentářů:

  1. Micelárky nepoužívám už tolik jako dřív, ale vždy nějakou doma mám, tuhle jsem měla a musím souhlasit, že je výborná.

    OdpovědětVymazat
  2. Micelární vody používám ráda, ale tuhle jsem ještě neměla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. O téhle micelárce jsem uvažovala, ale zatím nekoupila. Tak možná, když ji tak chválíš :).

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Péto, nyní má 2fázový růžový odličovák očí právě od Nivea a je moc fajn. Ovšem touto černou micelárkou se suchým olejem jsi mě velmi navnadila. Díky. Krásný večer přeji. ☺♥

    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle jsem ještě neměla. Nivea je skvělá značka, tak se nedivím, že i tohle je super. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně ne vše od Nivei na pleť sedlo, ale to je i mou pletí 😀

      Vymazat
  6. Já micelárky používám jen na dočištění pleti a už je to pěkně dávno, co jsem něco od Nivei zkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám naopak, já na základ a pak dočišťuji něčím dalším :)

      Vymazat
  7. Odličovací přípravky od Nivea jsem snad ještě neměla, ale tato mě dle tvé recenze zaujala. Tak třeba někdy :D:)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...