Nákupy a novinky za únor 2021

V lednu jsem byla ráda, jak je novinek poměrně málo a že by to mohlo takhle vydržet, aby se více redukovaly zásoby. Nejkratší měsíc je pryč a novinek je, ufff, ani se mi nechtěly vejít na plátno :D Co mě ale může těšit a uklidňovat, že jsem neutratila ani korunu, což se mi teď hodí, protože únor byl sice finančně náročný, ale v jiném směru.

Mám teď velkou kliku na výhry, takže jsem za poslední dobu vyhrála asi pět soutěží, přišly nějaké PR balíčky a z mojí jediné návštěvy drogerie jsem sice odcházela s plnou taškou, ale platila jsem dárkovou kartičkou, takže to se vůbec nepočítá :D

Kosmetika
Určitě tuhle hromádku budu ještě redukovat, na společné fotce už nějaké kousky chybí, které jsem rovnou vyřadila, uvidíte je ale na jednotlivých fotkách a ještě něco pryč půjde. I tak je toho dost a přiznávám, že jsem musela maličko poupravit systém skladování, aby se mi tam vše vešlo a mělo to aspoň trochu řád.


Nivea má novinky v podobě řady Naturally Good, která obsahuje miniálně 97% složek přírodního původu a moc se mi líbí, že i běžná drogerka se snaží jít touto cestou. Všechny tři kousky mi sedly, obzvlášť sprchový gel je moc příjemný. Na produkty jsem již psala recenzi na IG a můžete si přečíst i na webu arome.cz.

Překrásný balíček přišel k Valentýnu od Indulony, to jsou vždy jedny z nejhezčích balíčků vůbec. Našla jsem v něm tři kousky, k tomu voňavou svíčku, čokoládové srdce, látkovou čelenku a dojemný vzkaz. Jelikož produkty znám a používám ještě z minulého balíčku, tak bude určitě soutěž, aby udělaly radost někomu dalšímu.

Přišlo překvapení v podobě Ryoru, který poslal produkty pro rozzářený den a to doslova. Rozjasňující oční krém je výborný, ten jsem právě dodělala, takže se mi nové balení hodí. Sérum s retinolem vypadá také moc dobře, avšak kvůli složení ho nemůžu a schovám opět do soutěže. Letošní první novinkou je krémový rozjasňovač. Už jsem ho zkoušela a nevypadá vůbec zle, naopak. Neobsahuje tunu třpytek, pouze jemnou perleť.

Určitě Vám neunikla akce 2+2 na pleťové masky v drogeriích Rossmann. Já měla dárkovou kartičku a protože se do Rossmanna tak často nedostanu, ideální šance ji využít a nenechat propadnout. Vzala jsem vlastně samá plátýnka od Garnier, k tomu nějaké blbosti do vany a zaujal mě oční krém značky Feel Free.

U Gabrielly Salvete jsem vyhrála valentýnskou soutěž o rtěnku a lak dle výběru. Rtěnka je z nové řady Red`s a nakonec jsem zvolila odstín Scarlet a lak moc pěkný vínový. Rtěnky jsem od GS měla úplně kdysi, tak jsem zvědavá, jak si vedou teď.

Také jsem vyhrála na IG Teta drogerie a to balíček Garnier, ve kterém byla maska a krém z řady s aloe a micelární vodou s růží. Micelárky Garnier jsem ještě neměla, ale hodně mě lákaly, takže mě výhra potěšila.

Poslední výhrou je balíček od Gabči, ve kterém bylo všechno možné. Nejvíc jsem se těšila na tonic Pixi, bohužel zrovna ten nemůžu, ale jsem zvědavá na Mary Kay, kterou teď každý chválí, ale i na cushion od Mizon či řasenku Artdeco.

Viděla jsem se s Adri, daly jsme rychlé kafe a doufám, že až se vše zklidní, tak si to příští užijeme více. Adri se ovšem úplně zbláznila, přinesla mi taštičku plnou dárečků. Pro mě i zcela neznámé značky a nezkoušela jsem vlastně nic, takže jsem měla pomalu Vánoce, děkuju.

Posledními novinkami je takový mix. Čistící gel Oliv jsem také vyhrála, jedná se ovšem o soutěž v rámci testování. Tělové máslo jsem dostala od kamarádky a vidíte tu růži? Ta je mýdlová, sice je mi líto ji hodit do vany, ale nakonec se určitě odhodlám :)

Využily jste akce 2+2 na masky?
Odolaly jste výprodejům ve stojanech?

16 komentářů:

  1. Samé krásné novinky, ty mýdlová růže je dokonalá, asi bych neměla to srdce ji hodit do vany, zaujaly mě i produkty Nivea a Ryor a dárečky a výhry:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růži mám zatím furt ve váze se živými květinami :D

      Vymazat
  2. Blázne, takhle to nikdy nezvládneš spotřebovat! :D Vem si příklad ze mě, já se hodně krotím :D :D
    Těším se na recenze micelárek od Garnier, ty mě taky dost lákají :)

    OdpovědětVymazat
  3. To jo to je tedy věcí a hlavně samé krásné a zajímavé produkty, které bych chtěla vyzkoušet! Garnier přípravky na pleť mám celkem ráda a hodně je používám!

    OdpovědětVymazat
  4. To teda je nálož, chápu, že část přesuneš na soutěže nebo jako dárky. Jinak by se to snad ani nedalo spotřebovat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně to, vo už jsem měla, tak jde často pryč :)

      Vymazat
  5. Ta Indulona vypadá dobře. Já teď moc nenakupuju. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, no super, to je produktů, tolik novinek a inspirace. Dárečky od holek jsou super, zvláště pak mě zaujlo Pixi a nové Garnier. Krásný večer přeji. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  7. Tu řadu od Nivei a pleťové masky od Garnier bych také ráda vyzkoušela, musí být super! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já v drogerii dlouho nebyla, takže výprodeje jsem nestihla. :D Nivea se mi líbí a vlastně i Garnier. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...